een defecte niet goedgekeurde auto gekocht 22-sv-rr
Ge achtte Heer/Mvr,
Onderwerp: 22-SV-RR/gebreke auto/had niet goed gekeurd mogen worden aankoop 11-03-2025/afgekeurd zie bijlage/kapotte accu niet vervangen 85,00 euro/ aankoop auto 3,250,00 euro
Er is een auto door u verkocht, aan mvr Genet Tesfu uit Grave, deze auto had niet goed gekeurd mogen worden, want nu is het afkeur.
Er zijn verschillende dingen aan de hand, waarbij mvr wel 3250 euro aan u heeft betaald, maar nu bij herkeuring er forse kosten bij komen kijken, waar u in deze verantwoordelijk voor bent.
U kunt wel op de overkomst plaatsen, zonder garantie, maar daar gaat de wetgever niet mee akkoord ik ook niet.
Ziet u de keuring rapport, graag zou ik erop toe willen zien, dat u deze kosten gaat betalen, anders wordt het uit handen gegeven, en gaat de zaak naar meester Frank visser.
Ik geef u 7 dagen na heden de tijd, om een deel van deze reparatie kosten te gaan betalen, minimaal de helft, anders wordt het overgedragen aan meester Frank Visser.
De wetgeving geeft overduidelijk aan, dat bedragen boven de 3000 duizend euro, minimaal 3 maanden garantie op zit, men betaald per slot van rekening 3250 euro aan u uit, in de hoop geen kosten te hebben het eerste jaar.
Nu blijkt al dat de auto, helemaal niet goed gekeurd had mogen worden, 2 verschillende banden achter, wat tegen de a.p.k in is, en zo kan ik nog wel ff doorgaan.
Of de auto gaat naar u terug, en u maakt de gebreken gratis, of de auto wordt bij de huidige keurmeester gemaakt en u betaalt de onkosten ervan.
Totale kosten zijn 724,00 euro door u te betalen, anders wordt meester Frank Visser ingeschakeld.
Aan u de keuze,
In afwachting van uw reactie,
Groetjes,
Genet Tesfu