goede service, goed behandeld

Afspraak is afspraak bij dit bedrijf . S\'morgens gebracht en s\'middags telefoontje dat hij weer opgehaald kan worden. Goede service en kwaliteit.

goede service, goed behandeld

Wij hebben onlangs een andere caravan gekocht bij Stokman, en we zijn ontzettend goed en klantvriendelijk geholpen door verkoper Sjoerd !!

goede service, goed behandeld

Wij hebben een Caravelair 455 gekocht en zijn geholpen door verkoper Dick Zuurbier. Het is allemaal prima verlopen , ook de aflevering was helemaal perfect op een reservesleutel na. Ook mevrouw Stokman heeft ons nog wat advies gegeven over een Thule luifel. Wij zijn zeer tevreden en zullen jullie zeker aanbevelen!!!

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb de volgende negatieve ervaringen: na de aanschaf van mijn kampeerauto ontdekte ik een scheur in de douche vloer. Mij is beloofd dat deze douchen bak alsnog word vervangen. Ik wacht nog de afhandeling daarvan. Tevens is een fout gemaakt met de aanvraag van het kwart tarief van de motorrijtuig belasting. Hiervoor had ik een formulier moeten invullen. Dat was volgens de verkoper niet nodig, maar daardoor heb ik wel teveel moeten betalen voor de eerste termijn. Dat kost mij ongeveer 250 Euro. Daar ben ik niet blij mee. Ik hoop dat het niet te lang gaat duren met het vervangen van de douchen bak.

goede service, goed behandeld

Zeer mooi bedrijf, met zeer vriendelijk personeel, wordt vriendelijk ontvangen, deskundig geholpen, en bij problemen, meteen een oplossing.

goede service, goed behandeld

Stokman is onze caravan dealer. We hebben alleen goede ervaringen en geen klachhten.

goede service, goed behandeld

Prima ontvangst ,goede klantvriendelijkheid , goede service ,word vrijwel direct geholpen. Goede algehele indruk , prima.

perfect, zeker aan te bevelen

Prima ontvangst, aankoop nwe Wilk 490 Vida uit voorraad ! Wordt goed geluisterd naar klant en alles naar afspraak uitgevoerd zoals het hoort. Heel gemoedelijk en goede deal/prijs kwaliteit !

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

Voor bovag beurt naar stokman geweest. Goed overleg vooraf gehad en goede service

slechter dan verwacht

Een zeer teleurstellende ervaring. Eerst een contract, door beide partijen ondertekend, daarna pas, bij inlevering inruil-camper, een vochtmeting doen. Had dat dan van te voren aangekondigd, nu was het een grote verrassing voor ons en een enorme teleurstelling. Ook nog onnodig de hele camper leeggemaakt. Dit had voorkomen kunnen worden.

• Service N.v.t.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

Kwalitatief goed bedrijf. Komt afspraken prima na. Prettig personeel dat het bij tegenslag (opzetten voortent caravan) niet opgeeft maar doorzet en uiteindelijk kwaliteit levert. De verkoper van de caravan noemde een aantal zaken die hij (later gezien) niet kan waarmaken, b.v.de levensduur van de gasfles.

tot nu toe goed

Super goede service

GOED

Pascalstraat 2

1704RD Heerhugowaard

Over Frans Stokman Caravans en Campers

Frans Stokman BV. Pascalstraat 2 1704RD Heerhugowaard 072-5718055 Frans Stokman is al ruim 40 jaar een begrip in mobiliteit in heel Noord-Holland Sinds 1982 is Frans Stokman BV als Renault- en caravandealer in Heerhugowaard gevestigd op het industrieterrein de Zandhorst. Na een explosieve groei is Frans Stokman BV uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 30 medewerkers die als doel hebben om u optimaal van dienst te zijn. Tot onze activiteiten behoren verkoop Renault nieuw, occasions, onderhoud, APK, leasing en airco service. Daarnaast verkopen wij nieuwe caravans van het merk Caravelair en nieuwe campers van Weinsberg en Dethleffs. Ook voor gebruikte caravans en campers, caravan- en camperonderhoud en verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Gastvrijheid en service staan nog steeds hoog in het vaandel bij Frans Stokman BV.