Goede info vooraf. Goed nakomen van de afspraken achteraf.

Het afgesproken onderhoud gaf geen aanleiding tot vragen of aanmerkingen. Het was gewoon goed conform de afspraken.

Uitstekend geholpen

Prima service, vriendelijk geholpen ! Was in principe alleen voor APK deze keer, is dan wel veel heen en weer rijden voor ons, ene dag brengen, andere dag weer ophalen. m.vr.gr. Fam. Kooistra Makkum Frl.

Uitstekende dienstverlening

Mijn vragen werden naar tevredenheid opgelost

Persoonlijke benadering en goede service

Bij de aankoop van onze nieuwe camper zijn wij vriendelijk en deskundig geholpen. Voor de levering van de camper werd uitgebreid de tijd genomen. Ook voor de vragen die we bij het eerste gebruik hadden kregen we direct antwoord c.q. hulp.

Zeer klantvriendelijk

Bij problemen staan ze zo voor je klaar.

Super gemoedelijke sfeer

We hebben in januari een nieuwe caravan gekocht, we kregen goed advies van de verkoper en hij was totaal niet opdringerig. We zijn wel meerdere keren in de showroom geweest om te oriënteren, dat was geen probleem en we kregen antwoord op onze vragen. We zijn in mei terug geweest om de caravan te bekijken(er waren wat aanpassingen gedaan aan de caravan) ook toen weer goed geholpen en leuk gepraat, ik beveel dus Stokman Caravans zeer aan

Snel en betrouwbaar

Camper in onderhoud met goede service. Ze denken altijd mee in oplossingen!

Service tot ver voorbij de deur.

Denken mee over het onderhoud en koppelen dat steeds terug. Geen onnodige handelingen Klasse!!

Prima geholpen bij kopen nw caravan

Duidelijke uitleg bij afleveren en genoeg tijd voor vragen.

Heel fijn en vriendelijk geholpen

Leuk en gezellig familie bedrijf korte lijntjes werkt fijn

Tijd en aandachtig voor de klant!

Ondanks de Corona hectiek kregen we alle tijd en aandacht bij de levering van onze camper! Knap werk!!

Werkzaamheden uitgevoerd volgens afspraak.

Servicegericht en klantvriendelijk

Ik ben positief over de service en deskundigheid die ik mocht ervaren bij de inruil en aanschaf van een nieuwe gebruikte camper. Ook de nazorg die nodig was, toen een klein defect opgelost moest worden was okee.

Prettig mooi verzorgd bedrijf

We hebben een nieuwe caravan bij hen gekocht en zijn daar heel tevreden over. We zijn heel fijn behandeld en alle afspraken kwam men keurig na. Mooi en goed bedrijf!!!

Uitstekend, caravan voor bovag keuring en vochtmeting ‘s morgens gebracht ,’s middags klaar

zie boven, ook prijs viel mee

Prima service en vriendelijk personeel

Duidelijke afspraak voor de APK met een leenauto om weer thuis te komen. Bij ophalen van mijn gekeurde auto nog gevraagd om bijzonderheden, "over ca 10000 km achter remblokken en mogelijk schijven vervangen". Verder geen bijzonderheden. Tot ik de rekening van de leenauto ontving, hier was tevoren naar mijn idee niet over gesproken???? Ik heb de rekening van € 9,99 betaald.

Bijna goed.

Tevreden over de garantie.. klantvriendelijk is prima. Alleen jammer dat ik twee keer terug moest naar de garage mbt de koelvloeistof. De eerste keer is eea ontlucht op vrijdag. De volgende dag het reservoir volledig leeg. Op zaterdag weer terug. Is toen weer bijgevuld. Mazzel dat ik dit controleer. Niveau is nu nog ok. Het lijkt mij bij een aflevering van een auto hier beter op te letten.

Klant gericht en klant vriendelijk.

Vriendelijke mensen die alle tijd voor je nemen. Keurig de camper opgehaald en na het onderhoud teruggebracht naar de stalling. Onderhoud en plaatsen bearlock keurig uitgevoerd. Proberen je geen onnodige accessoires te verkopen.

je wordt goed geholpen ,en ze menen de tijd.

Goed ontvangen, uitleg is ook goed, maar overdracht naar collega was iets minder wegens carona

Zoals altijd goed

Een persoonlijke benadering.

Vriendelijk en behulpzaam en verstand van zaken.

Veel kennis van zaken en goede service

Wij werden geholpen met de aanschaf van een 2e hand caravan. Het was geen probleem om onze oude on te ruilen. Ook was het geen probleem om de caravan pas 7 maanden later op te halen. Caravan was heel goed schoon gemaakt., nieuwe banden en een nieuwe accu voor de mover. Dus: hulde.

Geweldige expertise en klantvriendelijkheid

Flexibel, goede kennis en klantgericht.

Super goed geholpen!!!

Goede service en klantvriendelijkheid

altijd vriendelijk,behulpzaam,en goede service

wat ik boven al vermeld hebt, gewoon top!

Pascalstraat 2

1704RD Heerhugowaard

Over Frans Stokman Caravans en Campers

Frans Stokman BV. Pascalstraat 2 1704RD Heerhugowaard 072-5718055 Frans Stokman is al ruim 40 jaar een begrip in mobiliteit in heel Noord-Holland Sinds 1982 is Frans Stokman BV als Renault- en caravandealer in Heerhugowaard gevestigd op het industrieterrein de Zandhorst. Na een explosieve groei is Frans Stokman BV uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 30 medewerkers die als doel hebben om u optimaal van dienst te zijn. Tot onze activiteiten behoren verkoop Renault nieuw, occasions, onderhoud, APK, leasing en airco service. Daarnaast verkopen wij nieuwe caravans van het merk Caravelair en nieuwe campers van Weinsberg en Dethleffs. Ook voor gebruikte caravans en campers, caravan- en camperonderhoud en verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Gastvrijheid en service staan nog steeds hoog in het vaandel bij Frans Stokman BV.