Eind goed al,goed

In eerste instantie ging het fout met de afspraak, kreeg als reactie dat de camper niet klaar stond bij Hemke en waren terug gegaan, zonder ook maar contact te hebben opgenomen met Hemke! Bij navraag Bin Hemke bleek de camper gewoon klaar te staan en begrepen niet dat de Stokman mensen niet even hadden aangebeld(laat dit een les zijn!). Mijn afspraak ging niet goed, kreeg te horen dat Steven er niet bij was, terwijl hij juist nodig was i.v.m. de plank in de garage. De dag erna met mijn zwager langs gegaan i.v.m. de plank en toen werd de camper keurig binnen gezet! En Steven kwam er ook nog even bij. De punten op de lijst zijn afgewerkt en i.o.m. Didi wordt de onderhoudsbeurt samen met de APK in voorjaar 2021 gedaan. Dan ook de vlotter in de toiletbox. Overige punten zijn afgewerkt! Was In eerste instantie behoorlijk ontstemd over de gang van zaken, maar uiteindelijk zijn we weer tevreden! Groeten Gijs Smulders.

goed bedrijf om een caravan te kopen

heb een mooie caravan gekocht super blij mee

Heb maar een woord nodig: Geweldig

Wij kochten in augustus op het laatste moment een tweedehands caravan. Frans zorgde er voor dat de caravan op tijd klaar was voor vertrek. Vooraf hebben wij de voortent nog even uitgeprobeerd en die bleek stuk te zijn. De familie Stokman zorgde voor een zo goed als nieuwe voortent (uiteraard met een kleine eigen bijdragen). Een bedrijf waar service en persoonlijke behandeling hoog in het vaandel staan.

Prettige en vlotte service verlening.

Deskundige monteurs

Camper aanpassing en reparatie zijn prima uitgevoerd

Zijraam is keurig gemonteerd. Probleem met schotelantenne is coulant opgelost Probleem met afwatering van wasbak is coulant opgelost wij zijn zeer tevreden!!

Accuraat en klantvriendelijk

Prima bedrijf

Geweldige service

Omdat we de hele jaar door camperen en er wat problemen waren met de caravan wilden we een afspraak. Alles zat vol, toch is er een gaatje gevonden zonder dat anderen er last van hadden. De service zelf was ook prima.

Helemaal prima

Fijne service, tweedehands caravan gekocht maar de firma geeft je het gevoel dat je een nieuwe hebt gekocht. Kortom zeer prettige ervaring

Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel

Ondanks de problemen van de nieuwe Detleffs camper toch een positief gevoel mbt oplossingen.

Fantastisch geholpen

Ze komen de afspraken na, werken zeer snel en goed. Ben zeer tevreden!

Klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk en goede monteurs.

afspraak is afspraak je wordt vriendelijk geholpen

Mijn ervaring is goed

Goed en vakkundig geholpen

Een voortreffelijke service bij de aankoop van onze camper

Een verkoopster die ons niet alleen alle informatie gaf, maar ook de tijd om alles te overdenken. Onze twijfel konden we uiten en daar werd goed op gereageerd, zonder druk te leggen konden we zelf in alle rust de beslissingen nemen. Mocht ik ooit nog een andere / nieuwe camper nodig hebben, dan hoop ik haar weer tegen te komen

Goede uitleg ,aardige mensen

Uitstekende service zoals altijd.

Uitstekende service zoals altijd.

Vakkundig met optimale service

De veelzijdige klachten, aan onze camper voor de jaarlijkse beurt en APK, werden vakkundig aangepakt. Zoals; daklekkage, laswerk aan chassis, wiellagers, bladveren etc. De rekening viel alleszins mee. Met name het meedenkende en menselijke contact voelt goed.

super

WE worden bij Stokman altijd heel vriendelijk te woord gestaan. Men staat voor alle vragen open. Ook de service vinden wij top, heb je een probleem met je camper, wordt te opgelost. Vaak ook snel.

Ook in de garantie- en onderhoudsperiode zeer klant- en oplossingsgericht

In maart 2019 hebben wij bij Frans Stokman een nieuwe Dethleffs camper gekocht. Alles perfect geregeld. Later hebben wij er ergens anders nog een levelsysteem onder laten zetten. Dit bleek achteraf niet op de juiste manier te zijn gebeurd waardoor o.a. de achteruitrijcamera niet meer werkte. De manier waarop dit toen door de werkplaatsmedewerkers is gecommuniceerd en opgelost verdient op zijn minst een 10.

Klantgericht

Ik zat door mijn eigen fout qua timing klem met de jaarlijkse vochtmeting, omdat onze winterstalling bijna op slot ging tot maart. De planning van Stokman zat helemaal vol maar ze hebben me toch weten in te passen.

Alles prima gedaan alleen meer aandacht voor email graag

Zie hierboven

Al 25 jaar klant en altijd goe d geholpen en geadviseerd

Personeel altijd vriendelijk Afspraken worden goed nagekomen bij reparaties.

Goede behandeling in een fijne sfeer

Altijd prettig om met aardige en behulpzame mensen om te gaan, geeft je als klant een goed gevoel. De deskundigheid en het meedenken met mijn vaak grillige wensen in de werkplaats staan bij mij hoog in het vaandel

Geweldig, staan altijd klaar!!

Deskundig. Als we een vraag hebben wordt die altijd snel en vakkundig beantwoord. Vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen. En natuurlijk, ze verkopen ook top producten.

Echt een geweldig familiebedrijf

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Top aftersales wij zijn super te vrede en zou het bedrijf zonder enig twijfelen aan familie of vrienden adviseren.

Pascalstraat 2

1704RD Heerhugowaard

Over Frans Stokman Caravans en Campers

Frans Stokman BV. Pascalstraat 2 1704RD Heerhugowaard 072-5718055 Frans Stokman is al ruim 40 jaar een begrip in mobiliteit in heel Noord-Holland Sinds 1982 is Frans Stokman BV als Renault- en caravandealer in Heerhugowaard gevestigd op het industrieterrein de Zandhorst. Na een explosieve groei is Frans Stokman BV uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 30 medewerkers die als doel hebben om u optimaal van dienst te zijn. Tot onze activiteiten behoren verkoop Renault nieuw, occasions, onderhoud, APK, leasing en airco service. Daarnaast verkopen wij nieuwe caravans van het merk Caravelair en nieuwe campers van Weinsberg en Dethleffs. Ook voor gebruikte caravans en campers, caravan- en camperonderhoud en verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Gastvrijheid en service staan nog steeds hoog in het vaandel bij Frans Stokman BV.