Vriendelijke en deskundige vekoopster/verkoper

Enthousiast over de begin oktober 2020 aangeschafte caravan meteen een lang weekend er mee weg. Helaas kwamen er diverse gebruiksproblemen boven water, zoals geen water! Dit hebben wij meteen telefonisch bij u doorgegeven. Via Didi Roos een afspraak voor het verhelpen van de problemen kunnen maken op 31 maart 2021!!!!! Ons enthousiasme was hierdoor wel wat afgenomen. De reparaties zijn inmiddels uitgevoerd en wij gaan de meivakantie gebruiken om alles uit te proberen. Wij verwachten wel dat de bovag garantie die tot 7 okt. 2021 loopt door dit alles verlengt kan worden. Met vriendelijke groet, Marianne en Willem Timmerman

Prima en zoals we gewend zijn van Frans en zijn team

Bracht onze caravan (2009) 2 jaar na de aanschaf voor onderhoud. Onverwacht een behoorlijke reparatie noodzakelijk vanwege een as-revisie. Deze kosten niet zien aankomen en kwam wat vreemd over 2 jaar na aanschaf. In keurig en goed overleg met de werkplaats zijn we hier heel netjes uitgekomen en is de caravan weer als nieuw. Prima service en begrip voor elkaar. Ik kom graag weer terug.

uitstekend

uitstekende kwaliteit/prijsverhouding. prima balans tussen persoonlijke en zakelijke benadering

Alles keurig gedaan en vooraf een telefoontje over extra kosten die er bij kunnen komen. Alles gaat in goed overleg. Ik ben zeer tevreden, nette ontvangst en afhandeling.

Prima geholpen, waarvoor dank

Object camper Pepper 2018 APK is uitgevoerd. Raamscharnieren achterraam zijn vervangen (waarvoor dank Sjoerd) Fijn dat ik kon wachten in de showroom en werd voorzien van koffie en een geanimeerd gesprek.

Fantastisch

Mooi bedrijf , klantvriendelijk en als zonnetje Sjoerd voor de duidelijke uitleg van onze nieuwe camper

Erg prettig bedrijf waar je altijd goed geholpen wordt

Zowel bij aanschaf als bij service en schade aan mijn caravan perfect geholpen. Informatie is altijd erg goed en er wordt je niets opgedrongen.

Altijd goede service op basis van jarenlang wederzijds vertrouwen!

Als boven!

Prettig en vakkundig

Het contact was bijzonder prettig met heldere informatie. Er werd flexibel en accuraat gehandeld.

Prettig geholpen

Wij zijn bij de aankoop van onze caravan zeer goed geholpen en zouden geen opmerkingen kunnen verzinnen.

Er werd ons keurig gevraagd of er problemen waren

Wij hadden iets met de luifel deze werden keurig opgelost alles nagelopen een met een dag konden we hem weer ophalen

Perfect geholpen.

Ondanks de Carona zijn wij persoonlijk geholpen en dat was perfect. Mooi filmpje hoe alles werkt. Heel fijn want zo komen we elke keer weer terug kijken als we het niet wisten. Blij met deze dealer.

Topbedrijf en klantvriendelijk

Goeie service is mijn ervaring na mijn 2e.nieuwe caravalair. En gemoedelijk.

Fijne en correcte service

Langs voor advies. Goed meegedacht

Vriendelijk en uitstekende service

Wij zijn zeer tevreden over de service van de firma Stokman. Oké wij vielen spontaan voor een type camper, een beetje verliefd, maar desondanks lieten ze ons volkomen in onze waarde, dachten mee en gaven ons de ruimte om het financieel te regelen. Dat duurde helaas het 3 maanden maar dat was geen probleem.

Prettige mensen, duidelijke uitleg

We zijn goed geholpen bij de aflevering van de camper. Mooi filmpje en prima uitleg door Sjoerd

Zeer vriendelijk geholpen!

Een prettig bedrijf met klantvriendelijke medewerkers. Dat voel je!

Blij dat wij bij Stokman de camper hebben gekocht.

Zeer betrokken en klantvriendelijk.

Goede informatie gekregen

top service

Alles volgens afspraak punt voor punt verwerkt Erg blij mee tot ziens bij de volgende afspraak

Positief

Ik had een afspraak gemaakt voor de jaarlijkse vocht controle en een bovag onderhoudsbeurt. Ik zie nu pas dat er op de factuur niets vermeld staat dat de vocht controle heeft plaatsgevonden, ookis erinhet service boekje geen stempel voor ok. geplaatst.

Zeer klantvriendelijk benadering.

Goed meedenken van voorman van de camper garage!

Top bedrijf met vriendelijke mensen

Goed, camper opgehaald en teruggebracht bij de stalling voor APK en onderhoud.

Goede Service

Ben zeer tevreden komt de afspraken altijd na. Ik kan het iedereen aan raden.

Fijn en correct behandeld

Behandeld zoals je behandeld wilt worden.

Pascalstraat 2

1704RD Heerhugowaard

Over Frans Stokman Caravans en Campers

Frans Stokman BV. Pascalstraat 2 1704RD Heerhugowaard 072-5718055 Frans Stokman is al ruim 40 jaar een begrip in mobiliteit in heel Noord-Holland Sinds 1982 is Frans Stokman BV als Renault- en caravandealer in Heerhugowaard gevestigd op het industrieterrein de Zandhorst. Na een explosieve groei is Frans Stokman BV uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 30 medewerkers die als doel hebben om u optimaal van dienst te zijn. Tot onze activiteiten behoren verkoop Renault nieuw, occasions, onderhoud, APK, leasing en airco service. Daarnaast verkopen wij nieuwe caravans van het merk Caravelair en nieuwe campers van Weinsberg en Dethleffs. Ook voor gebruikte caravans en campers, caravan- en camperonderhoud en verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Gastvrijheid en service staan nog steeds hoog in het vaandel bij Frans Stokman BV.