de ervaring die ik met stokman heb is prima, fijne mensen om mee tewerken

goede ervaring met personeel.

Mijn ervaring met het personeel is uitstekend, omdat ik nadat ik in mijn camper een lpg installatie had laten inbouwen een vraag had over de instelling van de radio. Daar nam de monteur nog ondanks de drukke werkzaamheden de tijd voor en heeft de instelling in orde gemaakt.

Geweldige service

We werden ontzettend warm en fijn ontvangen. Verkopers weten waarover ze praten, we komen hier graag nog een keer terug.

Fijne mensen en een prettige serviceverlening

Tevreden dat wij onze caravan hier hebben aangeschaft

prima sevice

prima sevice

Vriendelijk, goede service, komt afspraken na.

Gemaakte afspraken worden goed nagekomen. Altijd vriendelijk ontvangen.

Supersnel geholpen

We hadden problemen met het slot dat is supersnel opgelost

Niet helemaal tevreden

Ik had graag wat meer uitleg over hetgeen er aan de camper was gedaan ,kreeg de indruk dat er aan het einde van de dag niet veel tijd aan de klant besteed kon worden zal wel met Corona te maken hebben Al met al geen 100% te vreden klant

Goede informatie zelfs via YouTube

Snel, adequaat,prettig en terzake kundig

"Even "tussen neus en lippen door geholpen ivm wat een kleinigheid leek....... en achteraf rondom tegenviel. Desalniettemin geholpen in een prettige sfeer en weer geheel compleet en paraat weer op weg. Kortom een dealer waar je meer bent dan een nummer maar waar je je een gewaardeerde klant voelt.

Mee gedacht, over probleem met wc deksel.

Goed zoals het hoort

Zoals altijd een prettig persoonlijk contact.

Afspraak is afspraak en er wordt goed gepland.

Omdat wij vanuit Apeldoorn voor onderhoud van onze caravan naar Heerhugowaard gaan is het belangrijk dat er wordt meegedacht. Lijst met wensen/garantie van te voren doorgegeven en aan de hand daarvan is het onderhoud ingepland. Caravan op de afgesproken dag/tijd ingeleverd en na een kop koffie en een wandeling in de buurt konden wij de caravan weer meenemen.

Top service

Probleem wederom netjes en als garantie opgelost

Altijd keurig geholpen en komen afspraken na

Vriendelijk en goede service

Fijne en goede ervaring waar je graag terug kom.

geweldig

de service en de hulp en advies is geweldig. personeel is heel hulp vaardig en service gericht ,geweldig bedrijf.

De ervaring met monteur Wesley is bijzonder goed (snel en meedenken

Bij begin van mijn vakantie was er een defect aan de caravan dit snel en keurig verholpen

Afspraak is afspraak en zeer net personeel.

Betreft een afspraak om onder garantie alle kastdeurtjes te vervangen. Goede service! Nette melding van gevonden mankementen bij onderhoudsbeurt met verzoek om over te gaan tot vervangen onder vermelding van de kosten.

vriendelijk en ook op vragen die zijn beantwoordt

Ga zo door en na een aantal bezoeken bij jullie heb ik door dat ik bij het goede adres ben voor mijn camper

Vriendelijke en goede service

Onderhoudsbeurt en vocht controle uitgevoerd aan onze Caravelair . Ik had een late afspraak maar ze konden het toch inpassen net voor ons weekje vakantie . Zeer tevreden.

Zoals ook de voorgaande jaren alles weer correct afgehandeld.

Toppertje

Heel prettig geholpen ook met de aflevering Waar we toch wat puntjes hadden maar prima verholpen dus nu lekker genieten van Onze camper

Prettige caravandealer

Betrof onderhoudsbeurt. Is naar tevredenheid uitgevoerd. Aardige mensen in de werkplaats.

Geweldig geholpen door Daniëlle bij de koop en door de werkplaats

Een huur caravan gekocht bij Daniëlle stokman, er waren na een eerste weekend weg wat gebreken, die zijn keurig opgelost en van de werkplaats chef kreg5we een filmpje van wat er allemaal gebeurt was. Supper.

Pascalstraat 2

1704RD Heerhugowaard

Over Frans Stokman Caravans en Campers

Frans Stokman BV. Pascalstraat 2 1704RD Heerhugowaard 072-5718055 Frans Stokman is al ruim 40 jaar een begrip in mobiliteit in heel Noord-Holland Sinds 1982 is Frans Stokman BV als Renault- en caravandealer in Heerhugowaard gevestigd op het industrieterrein de Zandhorst. Na een explosieve groei is Frans Stokman BV uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 30 medewerkers die als doel hebben om u optimaal van dienst te zijn. Tot onze activiteiten behoren verkoop Renault nieuw, occasions, onderhoud, APK, leasing en airco service. Daarnaast verkopen wij nieuwe caravans van het merk Caravelair en nieuwe campers van Weinsberg en Dethleffs. Ook voor gebruikte caravans en campers, caravan- en camperonderhoud en verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Gastvrijheid en service staan nog steeds hoog in het vaandel bij Frans Stokman BV.