Afspraken worden goed nagekomen.

Wij hebben bij onze nieuwe caravan wat kleine mankementen gehad ,en die zijn keurig verholpen op het tijdstip dat het voor ons en de werkplaats het beste paste goed geregeld , buiten die ongemakken hebben wij een prettige ervaring met de firma stokman gekend.

Duidelijke communicatie over uit te voeren onderhoud.

Duidelijke afspraken over tot welk bedrag men zonder overleg het onderhoud mag uitvoeren. Ook is vooraf contact gezocht over de kleurstelling van een bestelling. Alles als prettig ervaren.

Zeer goed.

Service en monteurs, duidelijk en keurig werk! Offertes laten nog wel eens op zich wachten.

Mijn klachten worden serieus genomen en er wordt net zo lang gezocht tot het opgelost is.

Zelfs na 5 jaar valt de reparatie onder de garantie. Grote klasse.

Vriendelijk en terzake kundig personeel

Stipt uitvoering van onderhoud aan onze camper

De monteur luistert niet en gaat zijn eigen gang

Er moest een nieuw raamhor komen boven in de cabine. Ik gaf de tip niet met een elektrische boormachine aan de gang te gaan i.v.m. zeer weinig vlees in het binnen dak beschot. Hij was nl al eerder gerepareerd en daarna is hij tijdens het rijden op twee verschillend plaatsen los getrild. De monteur ging toch gewoon met de elektrische boor aan de gang???? Hij was niet gediend van mijn tip, helaas. Heeft wel extra tweezijdig plakband extra aangebracht. Ik hoop dat hij nu toch blijft hangen. Jefry begrijpt het overigens wel maar mist het overwicht nog op de oudere monteur.

Prima service binnen korte tijd verleend

Na eerdere goede ervaringen met onze Caravelair caravan ( ook bij Stokman gekocht) brachten wij nu onze Chausson camper voor meerdere werkzaamheden: kitwerk, verlichting en uitbreiding elektra. Al deze werkzaamheden werden opnieuw snel en vakkundig volbracht. Ook nu weer prima service.

Meer dan geweldig!!

Bij deze wil ik Frans Stokman BV heel erg bedanken! Wij hebben in Juni onze Hymer 512CL (ford Transit) (110000Km op de teller) ontvangen. Helaas lazen wij na de aankoop diverse problemen met dit type motoren. We werden een beetje "bang" we hebben dit aangegeven bij de dealer en ze hebben alle mogelijke tests uitgevoerd (verstuivers testen enz enz) om ons met een gerust hart op weg te sturen. In augustus was het dan zover we gingen richting Zweden ! helaas was ons geluk van korte duur want na +- 1000 KM tussen de tussen/brug van Denemarken naar Zweden begon de camper hevig te schudden, camper aan de kant gezet en ANWB gebeld. ANWB heeft ons afgesleept naar de Ford garage om daar een diagnose te stellen. Helaas was de diagnose motor compleet in de soep gelopen. Na veel heen en weer bellen met de ANWB heeft de ANWB een de volgende dag een camper afgeleverd en heeft onze camper naar Frans Stokman BV gebracht. Wij konden onze reis voort zetten en bij terugkomst zouden we overleggen met de dealer wat we konden doen. Tijdens de aanschaf hebben we 6 maanden BOVAG garantie op de auto en 1 jaar garantie op de opbouw ontvangen, dus een geluk bij een ongeluk maar de vraag is altijd: hoe gaat de dealer hier mee om? nou dat is in een woord "GEWELDIG" bij terugkomst hebben we de diagnose ontvangen dat er een scheur in de 2e cilinder zat (het bekende euvel) Na overleg gaven ze aan dat ze alles onder garantie op gaan lossen! nu 1,5 maand verder hebben er een gereviseerde Motor, Turbo, EGR, Koppeling, Druklager enz enz dus zo goed als splinter nieuw!! Ik ben geweldig blij dat we de camper bij Frans Stokman BV hebben gekocht en kan dan ook iedereen aanraden om hier eens een kijkje te nemen! Dit is totaal niet bedoeld om reclame te maken maar ik weet wel dat door deze geweldige service ons een heleboel leed is bespaart en dat ik ze ontzettend wil bedanken voor de Extreem goede service. We hopen nu natuurlijk dat we onbezorgd m

goede service

goed en snel geholpen

Top team

Fijn geholpen Goed gearriveerd

perfecte service

Vlak voor mijn vakantie bleek de boiler defect te zijn. Nog even snel vervangen door de monteurs.

Goede ervaring.

Goede ervaring bij zowel de aankoop als bij de aflevering van onze caravan, zijn nu op vakantie in Frankrijk en tot nu toe bevalt hij prima en zijn wij er blij mee.vr.grt J/TR/CL/O.i

Vakbekwaam en vriendelijk

Altijd correct met afspraken en vriendelijke ontvangst en vakkundige mensen.

Heel vriendelijk personeel

Personeel is behulpzaam, duidelijk en bijzonder klantvriendelijk.

Stokman Caravans is zeer klantgericht bezig.

Ik heb na de aanschaf van onze caravan vier jaar geleden alleen maar positieve ervaringen met Stokman Caravans. Prettige telefonische contacten, vriendelijke benadering bij bezoek en onderhoud, kleine extra werkzaamheden worden onder 'service' geschaard en men neemt de moeite om oplossingen te vinden wanneer iets niet meer onder de garantie valt.

Prima bedrijf

Personeel is terzake deskundig en heel hulp vaardig en zeer vriendelijk

altijd bereid te helpen.

geweldige service en een super bedrijf, leuke mensen die ook naar je wensen luisteren.

Een fijne garage om te komen!

Hulpvaardig, deskundige mensen, gewoon een fijne zaak!

uitstekend

uitstekende service en een luisterend oor. Vriendelijke ontvangst.

Perfecte en eerlijke service

Tussen de weekendjes weg begaf onze koelkast het van de camper. Ondanks de vakantieperiode kon ik gewoon langskomen. En de koelkast is deskundig gecontroleerd en storing verholpen. Dus snel weer door naar het volgende vakantieadres.

Wij zijn heel tevreden over onze aankoop

We hebben onze caravan eigenlijk besteld via mail. Iets wat ik zeker niet gewend ben van te doen. Maar door de corona hadden we niet veel keuze. De dienstverlening en het beantwoorden van mijn mails was in 1 woord "uitstekend". Daardoor hadden we alle vertrouwen in onze aankoop en dat mag iedereen weten. Na onze vakantie zouden we wel graag nog even bellen ivm een vraagje over het gasfornuis. Is dat ok ?

TOP zaak

Super aardig personeel. Heel klantvriendelijk en meedenkend. Service staat bij Stokman hoog in het vaandel. Iedereen aan te bevelen.

prima service

fijne mensen ben erg tevreden

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen bij aanschaf auto en caravan en prima service bij aflevering!

Gezocht naar een goede trekauto en een caravan. Naar alle tevredenheid geslaagd!

Prima service en zeer vriendelijk personeel.

Aflevering volgens het boekje. Een dikke duim voor Mitch.

Pascalstraat 2

1704RD Heerhugowaard

Over Frans Stokman Caravans en Campers

Frans Stokman BV. Pascalstraat 2 1704RD Heerhugowaard 072-5718055 Frans Stokman is al ruim 40 jaar een begrip in mobiliteit in heel Noord-Holland Sinds 1982 is Frans Stokman BV als Renault- en caravandealer in Heerhugowaard gevestigd op het industrieterrein de Zandhorst. Na een explosieve groei is Frans Stokman BV uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 30 medewerkers die als doel hebben om u optimaal van dienst te zijn. Tot onze activiteiten behoren verkoop Renault nieuw, occasions, onderhoud, APK, leasing en airco service. Daarnaast verkopen wij nieuwe caravans van het merk Caravelair en nieuwe campers van Weinsberg en Dethleffs. Ook voor gebruikte caravans en campers, caravan- en camperonderhoud en verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Gastvrijheid en service staan nog steeds hoog in het vaandel bij Frans Stokman BV.