Fijn bedrijf. Wij hebben de camper daar gekocht. Wij zijn correct geadviseerd; er wordt goed meegedacht. Goede service.

Vriendelijk en komen afspraken prima na.

Snel en goed

Zie boven

Vriendelijk en vakkundig

Had problemen met de boiler in de camper. Moest de volgende dag met de camper weg dus werd meteen naar gekeken. Was binnen een uurtje in orde. Klasse.

Service gericht en snel.

Heldere afspraken over werkzaamheden en prijsindicatie

Ga er gra naar toe, prima mensen, prima personeel, prima showroom, prima spullen, prima raad.

Vriendelijke monteur

Prima service en begeleiding

Vanaf aankoop tot en met afleveren werd er met de aanvullende wensen meegedacht. Ook zijn we prima op de hoogte gehouden wanneer de camper afgeleverd zou worden. Garantie punten zijn vakkundig en vlot opgelost. Al met al hebben een goed gevoel overgehouden voor onze keuze voor dit bedrijf.

perfect

zeer klant vriendelijk al is het maar om het kleinste ding of vraag .

Kwam voor een onderhoudsbeurt beurt ,maar ze vertelden mij dat dat niet nodig was ,pas volgend jaar. Dat maak ik niet vaak mee bij andere garages ,die weten je altijd van alles aan te smeren. Hier alleen de APK gedaan. Kom hier al 5 jaar word altijd goed geholpen .

Top service

Ik ben ontzettend tevreden zoals ik door Westley chef van de werkplaats werd geïnformeerd Voor , tijdens en na de reparatie Voor mij een dikke 10 waard.

Perfecte service en deskundige hulp

Vriendelijk, klantgericht meedenken

Slecht / matig

Zie Mail daar heb ik het een en ander samen gevat.

Mooi bedrijf

Prima service en zeer vriendelijk personeel. Goede uitleg van de werkzaamheden

Aanrader

Goede communicatie tussen klant en bedrijf. Prima meewerkend en meedenkend. Klachten worden goed opgepikt en opgelost. Gewoon wat je als klant mag verwachten. Aanrader dus.

Netjes en vakkundig

Alles gedaan volgens afspraak

Heel goed

Garage personeel uiterst vriendelijk, mn complimenten

Prima geholpen en goed geadviseerd

De aankoop van onze nieuwe camper verliep geheel naar wens. Fijne begeleiding en er werd goed meegedacht, ook toen er vertraging was bij levering van de nieuwe modellen. Ook prima uitleg bij aflevering!

vriendelijke klantgerichte bahandeling, personeel met kennis van zaken

alles word duidelijk uitgelegd daar neemt men ruimschoots de tijd voor

Fantastische service

Op de camping waar ik een seizoenplaats heb, ontstonden problemen met de caravan. Stokman heeft de caravan getransporteerd naar de werkplaats, daar er niemand in mijn omgeving is die met de caravan kan of mag rijden. Keurig weer teruggebracht! Ondertussen vriendelijk gecommuniceerd over het wel en wee van de caravan! Ik ben zeer tevreden over de vriendelijke professionele houding van al het personeel bij Stokman! Ga zo door!

Aandacht en deskundigheid

Meegedacht met probleemoplissing. Vriendelijke ontvangst.

Heel fijn, prettig en deskundig

Er wordt heel goed geluisterd naar onze wensen en er wordt meegedacht. Wat is nodig, overbodig en misschien ook handig. Wij zijn kortom heel tevreden met de vriendelijke service en deskundigheid.

Vriendelijk en deskundig

Afspraak maken: vriendelijke receptioniste. Werkplaats: vriendelijk bij de opdracht en snel en goed afgewerkt. Petje af voor Frans Stokman Caravans en Campers.

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

De medewerkers zijn klantgericht en denken met je mee. Top!

Keurig geholpen maar ik moest 3 wk wachten voor er tijd was voor de caravan, bij mij kan hij net op eigen terrein staan anders heb je een groot probleem

Pascalstraat 2

1704RD Heerhugowaard

Over Frans Stokman Caravans en Campers

Frans Stokman BV. Pascalstraat 2 1704RD Heerhugowaard 072-5718055 Frans Stokman is al ruim 40 jaar een begrip in mobiliteit in heel Noord-Holland Sinds 1982 is Frans Stokman BV als Renault- en caravandealer in Heerhugowaard gevestigd op het industrieterrein de Zandhorst. Na een explosieve groei is Frans Stokman BV uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 30 medewerkers die als doel hebben om u optimaal van dienst te zijn. Tot onze activiteiten behoren verkoop Renault nieuw, occasions, onderhoud, APK, leasing en airco service. Daarnaast verkopen wij nieuwe caravans van het merk Caravelair en nieuwe campers van Weinsberg en Dethleffs. Ook voor gebruikte caravans en campers, caravan- en camperonderhoud en verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Gastvrijheid en service staan nog steeds hoog in het vaandel bij Frans Stokman BV.