Prima geholpen.

Mijn ervaringen zijn goed met de aankoop en de service.

prima service

elke keer als ik kom, wordt ik prima geholpen.

super klantgericht

Onze ervaring is top! Behulpzaam personeel,ook na de koop stonden ze klaar voor ons!

Super behulpzaam

Vlak voor de vakantie bleek de zijkant verlichting defect. Ondanks de drukke agenda van de werkplaats werden we snel geholpen

Prima ontvangst als eerste keer.

Als nieuwe klant vriendelijk en snel geholpen

Prettig geholpen aanspreek iedere de zelfde persoon

Voor ledige uit leg even gebeld over extra werk

Goede en snelle afhandeling van schade, Apk en beurt van onze camper.

Vanwege achterbumper en verlichting terecht gekomen bij Frans Stokman voor reparatie. Snelle en vakkundig advies en afhandeling vd schade, apk en onderhoud. Wachten is alleen nog op achterbumper, maar er kon niet gezegd worden wanneer gezien de leverantie snelheid vanuit Frankrijk. Daar heeft de garage geen invloed op. Ik jan in ieder geval op de weg, Waarvoor hartelijk dank

Goed en met aandacht voor de klant

Hoge gun factor voor dit mooie familiebedrijf

Super goed

Heel erg fijn geholpen, in een woord perfect! Zeker een aanrader.

Fijn Bedrijf we werden goed geïnformeerd en geholpen bij onze vragen

Deskundig familiebedrijf met een hele goed service

Wij hebben een camper gekocht en zowel bij de koop als bij de afhandeling zijn wij zeer tevreden over de manier van zakendoen. Tijdens de koop een deskundige voorlichting en geen enkele pressie. Tel daarbij een prima inruilprijs voor onze oude camper. Voor aflevering werd een instructiefilm gemaakt, die wij op ons gemak konden en nog steeds kunnen gebruiken. Wij hebben de camper nu een paar maanden en een heel klein mankement werd direct verholpen. Al met al kunnen wij iedereen aanraden als hij een camper zoekt hier te gaan kijken.

Aandachtsgericht

Bij binnenkomst meteen goede indruk. Netjes ,overzichtelijk,personeel zeer vriendelijk. Ook nadat we onze keuze hadden gemaakt,goede ,vriendelijke afhandeling.Het aandachtspunt ,achterbumper werd direct gezegd ,” deze wordt vervangen. Geen getouwtrek. Caravans staan duidelijk in het zicht,ze verbergen niets. Dit hebben wij bij anderen wel meegemaakt. Conclusie, zeer positief.

geweldig

prima aflevering nemen alle tijd, zeer vriendelijk en belangstellend.

Accuraat en vriendelijk personeel

Ik ben vriendelijk en accuraat geholpen. Toezeggingen / antwoorden via de mail, werden stipt nagekomen. Camper was keurig afleverings klaargemaakt. Namen alle tijd om alles uit te leggen, bij aflevering. Ik ben een gelukkig eigenaar van mijn eerste camper.

Super goed

Wij zijn zeer tevreden super goed geholpen en eerlijk advies Dit bedrijf is een echte aanrader voor uw aankoop Wij kregen zelfs nog champagne mee naar huis super leuk

Geweldige service. Personeel top. Er word geluisterd naar de wensen die je hebt. Een dikke 10

Geweldige service, vriendelijk en je voelt je welkom!

Sinds eind 2021 is onze camper in onderhoud bij Stokman. Een aanbeveling van een kennis. Stokman medewerkers denken mee, lossen op en zijn klantgericht. Een aanrader en het bedrijf staat ver boven vele andere bedrijven in deze branche.

Zeer prettig bedrijf dat zijn afspraken goed nakomt

Zeer goede ervaringen mee

Uitstekende service

Garantie problemen netjes opgelost!

Zoals altijd zeer klantvriendelijk, vakbekwaam

We worden daar altijd erg vriendelijk ontvangen, we laten onze camper daar met een vertrouwd gevoel achter voor onderhoud en eventuele reparaties.

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Een trekhaak en een Maxxfan (hiervoor een nieuwe opening in dak gemaakt) gemonteerd. Alles naar tevredenheid. Nog uitgebreide uitleg gekregen over werking Maxxfan. Heel tevreden.

Geweldige service

Correct handelen, klantgericht en afspraken nakomen.

Reparaties aan de camper keurig uitgevoerd.

Reparaties aan de camper zijn geheel volgens afspraak keurig uitgevoerd. Afspraken zijn netjes nagekomen en wij werden keurig geïnformeerd dat een levering wat later kwam en nadat de levering compleet was werd de reparatie in overleg ingepland.

Pascalstraat 2

1704RD Heerhugowaard

Over Frans Stokman Caravans en Campers

Frans Stokman BV. Pascalstraat 2 1704RD Heerhugowaard 072-5718055 Frans Stokman is al ruim 40 jaar een begrip in mobiliteit in heel Noord-Holland Sinds 1982 is Frans Stokman BV als Renault- en caravandealer in Heerhugowaard gevestigd op het industrieterrein de Zandhorst. Na een explosieve groei is Frans Stokman BV uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 30 medewerkers die als doel hebben om u optimaal van dienst te zijn. Tot onze activiteiten behoren verkoop Renault nieuw, occasions, onderhoud, APK, leasing en airco service. Daarnaast verkopen wij nieuwe caravans van het merk Caravelair en nieuwe campers van Weinsberg en Dethleffs. Ook voor gebruikte caravans en campers, caravan- en camperonderhoud en verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Gastvrijheid en service staan nog steeds hoog in het vaandel bij Frans Stokman BV.