Vriendelijk, net bedrijf

Moeite waard om lange rit vanuit Limburg te maken.

Toegankelijk

We hebben onlangs een caravan gekocht bij Stokman. Ze hebben ons prima begeleid in de koop en daarna ook als er vragen hadden of er iets niet aan de praat konden krijgen. Prettige en vriendelijke hulp!

Service beurt prima uitgevoerd, erg klantvriendelijk geholpen

Service monteur luisterde goed, gaf aan dat alleen een onderstelbeurt in mijn geval een optie was i.p.v. een complete beurt. Ook erg attent bij het aan- en afkoppelen van de caravan.

Snel en correct

Vraag eind van de middag een vraag voor prijsvorming en volgende ochtend om 9 uur de juiste informatie. Zo hoort het.

Als altijd prima informatie vooraf en advies over wat gaat komen

Helder en duidelijk

Vriendelijke en goede service

Kregen echter de camper terug zonder dat de schoon water tank was gesloten en het voor ons nogal vreemd was hoe wij deze konden sluiten. Na telefonisch contact , wij waren al weg met de camper , probleem opgelost.

Uitermate behulpzaam geholpen

Ik ben naar voller tevredenheid geholpen

Prima afgehandeld

Mover gemonteerd. Helaas niemand van de monteurs beschikbaar voor uitleg. Bediening is uitgelegd. Aanpassing aan caravan niet helemaal.

Goede en vriendelijke service

Prima bedrijf om klant bij te zijn

niet naar alle verwachtingen

caravan een grote service beurt en wat kleine reparaties laten doen, werd prima geholpen, maar op onze vakantie toch wat slordigheden geconstateerd, is gelukkig door ons zelf verholpen,met veel moetite, 2 keer caravan ondergelopen met water, heb daar direkt melding van gemaakt, maar geen bericht van jullie terug, verwachtte toch wel een excuus.

De verwachtingen worden méér dan wáár gemaakt.

Omdat het personeel zelf ook een camper heeft, denken zij écht mee en weten vaak onze wensen te voorkomen. Zij gebruiken hun technische kennis, die mij ontbreekt. Het geeft mij alle vertrouwen. De jarenlange betrouwbaarheid en ervaring van het bedrijf garanderen ons een zorgeloos camperreizen.

Prima werk afgeleverd

perfect, as usual

ik word al jaren geweldig ondersteund. Bij inkoop, omruil en vooral ook onderhoud en technische service.

Goede uitleg van werkzaamheden behulpzaam

Altijd goed geholpen!

Goed luisterend oor en meedenkend

We hadden nogal wat te repareren en niet de eenvoudigste dingen. Er werd goed geluisterd en meegedacht en andere oplossingen gezocht. Zijn we heel blij mee en we bevelen jullie nu al aan!

Geweldige service door aardige mebsen

Altijd word je vriendelijk en vakkundig geholpen.

Prima service volgens afspraak

Het vervangen van drukregelaar en gasslang voor de gasvoorziening van mijn kampeerbus ging geheel volgens afspraak. Koffie terwijl ik wachtte + een paaslekkernij.

Goed en vriendelijk

Meedenkend

Top service!

Gehaald en gebracht van NS station. Werkzaamheden keurig uitgevoerd en uitgelegd.

In het najaar 2021 de camper gebracht voor enkele reparaties, waaronder kitreparatie. Na aflevering bleek er geen kitreparatie te hebben plaatsgevonden, terwijl deze wel op de rekening stond. Na een klacht mijnerzijds hierover werd afgesproken deze kitreparatie in het voorjaar gratis te herhalen. Inmiddels is dit gebeurd en zijn de dakluiken prima van nieuwe kit voorzien. Prima service!

Betrouwbaar en klantgericht

Vriendelijke en klantgerichte benadering. Goed advies en betrouwbaar in het nakomen van afspraken.

Klantvriendelijkheid van topniveau!

Wij kunnen alleen maar in superlatieven schrijven over de klantvriendelijkheid van Frans Stokman. Al geruime tijd droomden wij ervan om een Eriba Touring aan te schaffen. Toen wij tegen een mooie 2e hands Eriba aanliepen bij Frans, heeft hij de caravan geruime tijd voor ons gereserveerd en deze al een weekend eerder meegegeven voordat het aankoopbedrag was overgemaakt (zodat wij er vast mee op stap konden). Waar maak je dat nog mee? Frans nam ruim de tijd (1,5 uur) om ons alles uit te leggen over de caravan en wenste ons daarna met een fles bubbels veel mooie reizen en geluk toe met onze droomcaravan. Helemaal top!

Zeer tevreden door klantgericht en klantvriendelijkheid.

Klantvriendelijk, klantgericht, oplossingsgericht, Kortom zeer tevreden!

Prima service!

Uitstekend geholpen door vriendelijk en kundig personeel. Er werd ook constructief meegedacht. Als het gratis was geweest de 10! LOL. Mvg Frans Galjee

Pascalstraat 2

1704RD Heerhugowaard

Over Frans Stokman Caravans en Campers

Frans Stokman BV. Pascalstraat 2 1704RD Heerhugowaard 072-5718055 Frans Stokman is al ruim 40 jaar een begrip in mobiliteit in heel Noord-Holland Sinds 1982 is Frans Stokman BV als Renault- en caravandealer in Heerhugowaard gevestigd op het industrieterrein de Zandhorst. Na een explosieve groei is Frans Stokman BV uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 30 medewerkers die als doel hebben om u optimaal van dienst te zijn. Tot onze activiteiten behoren verkoop Renault nieuw, occasions, onderhoud, APK, leasing en airco service. Daarnaast verkopen wij nieuwe caravans van het merk Caravelair en nieuwe campers van Weinsberg en Dethleffs. Ook voor gebruikte caravans en campers, caravan- en camperonderhoud en verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Gastvrijheid en service staan nog steeds hoog in het vaandel bij Frans Stokman BV.