We zijn netjes geholpen

Snel, zorgvuldig, klantgericht en vriendelijk

Vlotte reacties en goed meedenken met de klant

Gewoon goed

Gewoon goed afspraak, gemaakt, werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd

Vlak voor de vakantie een klein probleem werkt direct opgelost.

Vriendelijk, vlot en deskundig

Gewoon prima.

klantgericht

wordt altijd correct geholpen. Alleen jammer dat de kortingskaart voor kampeer spullen cq onderhoud bijna niet is te gebruiken.

Fijne gewone mensen die je goed informeren

Aankoop buscamper

We kochten een buscamper nadat we al klant waren met onze personenauto bij Stokman. Nu hoeft het één niet het andere automatisch in te houden, maar we hadden vertrouwen. Dat hebben tot de dag van vandaag nog. Zoals gewoonlijk is het kopen van een camper etc een heel ander verhaal als een personenauto, dus we moesten wel een paar keer terug voor kleine zaken en nog eens uitleg, (ze hebben geduld) We werden steeds goed te woord gestaan en kwamen we "onverwacht" dan was er altijd wel een monteur bereid even te helpen. We hebben een goed gevoel bij dit bedrijf, waar ieder zijn specialiteit heeft. Natuurlijk staat dit niet gerand dat er nooit iets fout gaat, maar dat is met elke aankoop die je doet. gr Fred en Tanja de Groot uit Waarland

Goed en netjes geholpen

Goede uitleg van de caravan

Al vanaf het 1e contact zeer vriendelijk en goed geholpen in onze zoektocht naar een nieuwe caravan. Per mail een hele nette offerte ontvangen met een mooie inruilprijs van de oude caravan. Ondanks dat wij een paar uurtjes rijden van Frans Stokman Caravans en Campers af wonen is het zeer de moeite waard om eens langs te gaan bij hun. Klantvriendelijkheid is super, goede communicatie en afspraken worden nagekomen. Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen bij iedereen die op zoek is naar een nieuwe caravan/camper.

Gewoon heel goed.

Aandacht voor de klant en service.

Niet tevreden met garantie.

Camper voor 2 keer gebracht voor vocht controle door ons gezien als garantie omdat hij nog in die 2 jaar viel maar wel een rekening van 100 euro waar niet voor gewaarschuwd was, viel ons behoorlijk tegen.

We hebben een hele mooie camper bij Stokman gehaald, erg tevreden mee so far

Hele mooie showroom met vele mooie campers, wij hebben een goed gevoel bij onze koop. Zeer tevreden

Snel en deskundig geholpen

Zonder afspraak langsgegaan omdat we twijfels hadden over de werking van de rem van onze caravan. Een 1e snelle check leidde tot nauwkeuriger onderzoek. Dezelfde middag nog snel en deskundig geholpen. Hierdoor konden wij met een gerust gevoel én veilig naar Zuid Frankrijk!

Worden altijd zeer goed geholpen

Wij zijn al jaren cliënt bij Frans Stokman Caravans. We worden altijd vriendelijk te woord gestaan en geen vraag is te veel. Er wordt altijd de tijd genomen en er wordt altijd goed meegedacht over de mogelijkheden en onze wensen.

Werd snel en deskundig geholpen met de de jaarlijkse vochtmeting

Een aantal kleine vrasen en puntjes opgelost. Waarvoor onze dank. Klopt het dat wij een vochtmetingsrapport toegezonden zouden krijgen???? Die hebben wij tot op heden nog niet ontvangen. Graag uw reactie.

Top service!

Erg vriendelijke monteurs die meedenken en netjes werken.

Snel en vriendelijk.

helemaal top

Had een caravan gekocht bij stokman de accu vd mover deed het niet per ommegaande werd een nieuwe accu verstuurd volgens de garantie. Helemaal top.

Geweldig !

Fijne mensen, klantvriendelijk en ons probleem snel en goed opgelost

geruisloos goed

volgens afspraak gebracht en vlotte APK.

Prima en netjes geholpen

Prima service, vriendenlijke personeel .

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Nieuwe caravan gekocht na goed geadviseerd te zijn door Sjoerd. Komt afspraken na, uitgebreide uitleg. Kortom een aanrader!

Snel, goede service en aardige mensen

Pascalstraat 2

1704RD Heerhugowaard

Over Frans Stokman Caravans en Campers

Frans Stokman BV. Pascalstraat 2 1704RD Heerhugowaard 072-5718055 Frans Stokman is al ruim 40 jaar een begrip in mobiliteit in heel Noord-Holland Sinds 1982 is Frans Stokman BV als Renault- en caravandealer in Heerhugowaard gevestigd op het industrieterrein de Zandhorst. Na een explosieve groei is Frans Stokman BV uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 30 medewerkers die als doel hebben om u optimaal van dienst te zijn. Tot onze activiteiten behoren verkoop Renault nieuw, occasions, onderhoud, APK, leasing en airco service. Daarnaast verkopen wij nieuwe caravans van het merk Caravelair en nieuwe campers van Weinsberg en Dethleffs. Ook voor gebruikte caravans en campers, caravan- en camperonderhoud en verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Gastvrijheid en service staan nog steeds hoog in het vaandel bij Frans Stokman BV.