Behulpzaam, weten waar ze het over hebben en we worden goed op de hoogte gehouden

Prettig en geduldig

Vriendelijke en kundige benadering. Luisteren goed naar wat je wensen zijn en denken met je mee. Er word je niets opgedrongen, alle informatie is vrijblijvend en nemen goed de tijd voor je. Service is ook prima.

Prima, vertrouwd, persoonlijk en attent!

Alles netjes verzorgd. Professioneel geholpen. Klant is koning.

Top service!

We hebben hier onlangs de camper gevonden die we zochten. Ontzettend leuk en betrokken door Mitch geholpen. Hele goede service en vriendelijke verkopers. Wij raden Frans Stokman zeker aan als je op zoek bent naar een camper. Ze hebben veel staan van veel bekende merken.

Prettig geholpen bij aankoop van een camper.

We hebben een gebruikte camper gekocht en werden goed en vriendelijk geholpen. Bij het ophalen werd alles goed uitgelegd.

Bijzonder vriendelijk en attent personeel.

Als je binnenkomt, wordt je niet direct "achtervolgd" door een verkoper. Je kunt eerst eens even rustig rondkijken. (vind ik wél zo prettig). Goede voorlichting gehad over de door ons uitgekozen camper. Aflevering volgens afspraak ook correct gedaan. Klein probleempje met de luifel ook direct opgelost. Prima bedrijf. Heb nog één probleem gevonden, maar zal dit hier niet nader benoemen. Vandaar 4,5 sterren i.p.v. 5. Kom ik naar verwachting wel uit na overleg met deze firma. Tot nog toe vol vertrouwen en tevreden.

Uitstekende service

We werden uitstekend geholpen bij aankomst en werden goed geholpen, oom werd er mee gedacht in onze wensen. En bij noemen van onse naam tijdens telefoongesprekken was a meteen bekend over welke caravan het ging Top

Zeer vriendelijk, attent en behulpzaam

Geen verkooppraatjes maar goed verkoopadvies, persoonlijk contact Alle afspraken keurig nagekomen

Top!!

Zeer goed geholpen en met veel plezier mijn camper gekocht bij Frans Stokman. Uitstekende service!

Vakkundig en vriendelijk

Zeer klantvriendelijk en hartelijk ontvangen. Zijn superslim met de caravan

Absoluut een prima contact gehad bij de aankoop.

Absoluut een prima contact gehad bij de aankoop.

Uitstekend!

Bij het bezichtigen van de caravan werd er tijd genomen om wat uit te leggen. Na aankoop werd er ook alles uitgelegd voordat we weg gingen. Iedereen is erg beleefd en niet opdringerig! Dat vinden wij een flinke pluspunt.

perfect

alles word zeer vriendelijk afgehandeld en reparaties die uit gevoerd zijn worden met een uitleg behandeld

Bij Frans Stokman is de service TOP!

Ik kan iedereen die overweegt om een camper of caravan te kopen aanraden om naar Frans Stokman te gaan, omdat daar de klantvriendelijkheid, vakkundigheid en service prima is.

Zeer goede service

Een caravan verkopen is een, maar goede nazorg bieden is niet overal vanzelfsprekend. Ben zeer tevreden over de vriendelijkheid en het afwikkelen van enkele mankementen. Super fijn team

Keurige en nette ontvangst en vervolg bij aankoop caravan

Netjes te woord gestaan en bij vraag om eerder te leveren geen tegenwerking gehoord. Gekeken naar mogelijkheden ipv onmogelijkheden. Uitlevering veel tijd aan besteed. Al met al een positieve ervaring gehad.

Prima geholpen

De offerte was in eerste instantie onduidelijk/verwarrend.Echter goed uitgelegd en verder prima geholpen. Bij het ophalen van onze caravan is alles netjes nagelopen en uitgelegd.En is daar ook tijd voor gemaakt.

Een en al vriendelijkheid en betrouwbaarheid

Al meer dan 15 jaar klant bij Stokman. Hier onze eerste caravan gekocht, tot volle tevredenheid zowel bij de aankoop als bij de servicebeurten. Onze tweede caravan kwam van de “overkant” omdat dat merk niet door Stokman wordt gevoerd. Na twee toch wel ergerlijke garantiejaren weer gauw overgestapt naar Stokman, wat een verademing was. Na al die jaren nu op zoek naar een camper. Een aantrekkelijke gezien bij een ander bedrijf, maar het wordt toch weer Stokman. Goed dat we geen haast hebben, nu bijna geen jong gebruikte of nieuwe camper te krijgen, maar daar kunnen ze natuurlijk niks aan doen! De enige reden om geen 5 sterren te geven is dat ik dat nooit uitdeel; eigenlijk flauw.

Keurig verzorgd en snelle reacties

Geweldige leuke verkoper

Zelden zo’n leuke verkoper meegemaakt. In 1 woord een “toppertje” Na ons bezoek aan de showroom werden we vriendelijk ontvangen. We kregen de tijd om wat rond te kijken en daarna werden we zeer vakkundig geholpen door Sjoerd. Dit resulteerde in een gesprek aan de tafel met een kopje koffie. Wij hadden meteen het gevoel, dat alles kon en niets moest. Voor ons was na 5 min. Al duidelijk dat als we hier de camper zouden kopen, dit vooral aan Sjoerd lag. Een aanwinst voor elk bedrijf. De camper was mooi de deal snel gemaakt. En het gevoel was top. Graag willen wij jullie er op attenderen, dat Sjoerd een aanwinst voor elk bedrijf is. Dus ben zuinig op hem. Grt. Jeroen en Chrisje Gulickx

Vriendelijk en deskundig personeel

Prettig en vriendelijk personeel, deskundig en denken met je mee. Eventuele klachten worden naar tevredenheid opgelost.

Perfect alles geregeld

Alles was perfect, alleen de bout van het fietsenrek was tijdens het rijden afgebroken. Gelukkig op tijd opgemerkt, anders was de rampniet te overzien geweest wij hadden gewone fietsen bij ons , dus geen elektrische. Normaal gewicht. Verder zijn wij op eenheid vriendelijke manier geholpen door Mith, Sjoerd en Danielle.

Wij zijn zeer tevreden met de inruil van onze camper en de aflevering van de nieuwe.

Tijdens het besluit om onze camper in te ruilen en een nieuwe camper te kopen hadden we uitgebreid contact. De gesprekken daarover waren prettig. Het definitieve voorstel hebben we als heel professioneel en toch heel redelijk ervaren. Ook de aflevering is volledig naar wens verlopen. Alle afspraken over het overzetten van zaken uit de oude camper en aanpassingen waren volledig goed uitgevoerd. Conform onze ideeën.

Geweldig bedrijf

Enorme goede uitleg, aardige mensen en alleen ter zake kundig.

Kwaliteit en goede service!

Mooie caravan, goed personeel en goede service! Zeer tevreden!

Pascalstraat 2

1704RD Heerhugowaard

Over Frans Stokman Caravans en Campers

Frans Stokman BV. Pascalstraat 2 1704RD Heerhugowaard 072-5718055 Frans Stokman is al ruim 40 jaar een begrip in mobiliteit in heel Noord-Holland Sinds 1982 is Frans Stokman BV als Renault- en caravandealer in Heerhugowaard gevestigd op het industrieterrein de Zandhorst. Na een explosieve groei is Frans Stokman BV uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 30 medewerkers die als doel hebben om u optimaal van dienst te zijn. Tot onze activiteiten behoren verkoop Renault nieuw, occasions, onderhoud, APK, leasing en airco service. Daarnaast verkopen wij nieuwe caravans van het merk Caravelair en nieuwe campers van Weinsberg en Dethleffs. Ook voor gebruikte caravans en campers, caravan- en camperonderhoud en verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Gastvrijheid en service staan nog steeds hoog in het vaandel bij Frans Stokman BV.