Zeer klantvriendelijk en kundig
Ik belde over een auto Ford ka op vrijdagavond om 5uur ,en hadden afgesproken te komen kijken de volgende dag. Ze hadden alles in het werk gesteld als ik de auto wilde deze gelijk mee kon nemen . Dat was gewoon klasse
In 2013 bij Autobedrijf Pals & van Tilburg een nieuwe auto (Kia) gekocht. Dit was mijn eerste kennismaking met een bedrijf dat zich, gelet op mijn eerdere vaak mindere ervaringen met andere garagebedrijven, op alle vlakken in positieve zin onderscheid. De hier onder opgenomen 10 score is dan ook een terechte vertaling van mijn ervaringen over de afgelopen 5 jaar! Top!! Mijn nieuwe auto wordt er dus weer een van P&vT !
APK Grote beurt auto
Vriendelijk, zeer klantgericht, goeie afspraken. Meedenkend. Prettig om daar als klant te komen.
prima zoals altijd!
Vriendelijk en korrecte behandeling.
Prettig
Ik ben een tevreden klant. Het is een fijn en betrouwbaar bedrijf
ik ben er al jaren klant ,ik heb er 4 nieuwe auto\'s gekocht heel erg over te spreken.
Een super service en zeer vriendelijk mensen
Heel prettig. Meedenkend. Goede service. Kwam zeer goed over. Top.
Vriendelijk en deskundig autobedrijf. Ze weten duidelijk waar ze het over hebben! Wij zijn er ontzettend goed geholpen voor het onderhoud van onze auto.
Goede service. Duidelijk en vlot met afspraak maken. Meedenkend met de klant.