Prima service en kwaliteitswerk

Goed en gemoedelijk alle tijd

De eerste keer dat ik bij van Tilburg binnen stapte en het was meteennvertrouwd. Na een paar bakjes koffie naar de beoogde auto’s. Hier bij gaf Ben een goede en degelijke uitleg. Ook de aflevering was goed en vertrouwd

Camper beurt laten geven plus APK. Alles keurig geregeld, en niet meer dan nodig is. Prima bedrijf!

Service van top tot teen

Goede afspraken ,goeie service ,goeie koffie,de juiste aandacht.

Super snel

De auto kwam voor een apk en kleine beurt. Kreeg netjes een bericht dat de auto klaar was. Ik kreeg de rekening netjes via de mail.

prima, ben zeer tevreden over de dienstverlening

woon sinds jaar in Marknesse en heb mijn auto meteen bij van Tilburg in onderhoud gegeven. Ben zeer tevreden over de dienstverlening.Krijg tijdig bericht wanneer de auto voor een beurt moet. Zeer vriendelijk personeel. Afspraken worden goed nagekomen. Zeer goede communicatie. Je merkt dat klanttevredenheid hoog in het vaandel staat.

Afspraak op tijd en netjes uitgevoerd, extra service verleend.

Afspraak maken via de website is heel eenvoudig. De afspraak wordt keurig op tijd uitgevoerd (2 nieuwe banden) en er werd geconstateerd dat de achterruitwisser kapot was. Die werd meteen vervangen.

Ben goed te spreken, hebben de auto opgehaald en na behandeling weer thuis gebracht.

ervaring heel goed

ze gaan er altijd voor om alles weer goed voor mekaar te krijgen

Great service and nice people

I bought a volvo from Ben Van Tilburg, and everything went good and smoothly, you will feel the trust “which very important when buying a car” straight away!

Uitstekend en laagdrempelig bedrijf met prima service!!

Ik ben veel jaren klant en ben zeer tevreden! Alle medewerkers zijn ervaren en betrokken mensen die voor je klaar staan. Kortom een autobedrijf dat ik iedereen aanbeveel.

Mijn auto werd thuis opgehaald en s’avonds terug gebracht, schoon en wel.

Makkelijk om een digitale afspraak te maken.

Met een telefoontje kon ik de afspraak verzetten. Het onderhoud is vlot gepleegd en ik werd gebeld dat de auto klaar was. De leenauto was ook een uitkomst.

voldoet aan de verwachting

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Snelle service, auto wordt opgehaald en teruggebracht. Kosten vallen mee

kundig en vertrouwd

weer top geregeld!

kleine service beurt en Apk goed uitgevoerd

geen verdere opmerkingen

Super!

Alles super geregeld! Online de afspraak maken werkte heel prettig. De auto werd thuis opgehaald en weer thuis gebracht. Super service! Echt een aanrader.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk

Gericht op dienstverlening en service.

Alle bedrijven spreken over klantenservice. Vreemd genoeg kun je die amper of nooit bereiken. De service is dus ver te zoeken. Dit geldt niet voor autobedrijf Ben van Tilburg. De communicatie via internet of mondeling wordt perfect uitgevoerd. Zonder meer heel dienstverlenend personeel. Ik ben dan ook zeer, zeer, zeer tevreden over dit bedrijf.

Persoonlijk, goed advies en duidelijk

Persoonlijk, je bent geen nummer. Goede adviezen, bij keuzes en goede services. auto wordt opgehaald en terug gebracht

Prettige betrouwbare garage

Prettige garage met vriendelijk personeel. Ze denken mee. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Super behandeld en zeer snel alles geregeld

Ben heel vriendelijk geholpen en alles correct, op tijd, afgehandeld. Goede uitleg gehad. Er wordt echt tijd voor je vrijgemaakt en geluisterd naar je wensen. Echt super geregeld allemaal.

Klantvriendelijk!

Altijd tijd voor koffie, vriendelijk, weet wat je wil, enz.

Goed en compleet

Bearlock is gemonteerd snel en volgens afspraak

Oosteinde 12

8316 BL Marknesse