Laden reviews...
174 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen het vriendelijke en meedenkbare personeel en waarderen de heldere communicatie. De service wordt als professioneel en betrouwbaar ervaren, met advies dat duidelijk en behulpzaam is. Afspraken worden nagekomen en de aflevering van auto's verloopt soepel. Al met al ontstaat er een warme, zorgvuldige en open klantbeleving met vertrouwen in het bedrijf.
Goede serviceverlening. Vriendelijke en vakkundige medewerkers.
29 April 2026
Gies
Kampen
Echt een top ervaring. Dinsdag een zoekopdracht uitgezet en meteen werd er geschakeld. De volgende dag was de auto al gevonden en gekocht, en vrijdag kon ik ’m al ophalen. Zo snel had ik het echt niet verwacht. Ben maakt hierin echt het verschil. Hij denkt goed met je mee en houdt je steeds netjes op de hoogte. Dat werkt gewoon heel prettig. Als je iemand zoekt die snel schakelt en met je meedenkt, dan zit je hier goed.
29 April 2026
L.M. de Buck
Emmeloord
Goede service voor een nette prijs.
27 April 2026
Peter
Nagele
Bij van tilburg zijn wij echt een klant
27 April 2026
W.H. Jansen
Marknesse
Zie titel. Zou graag ontwikkelpunten aanleveren. Maar kan ze niet verzinnen.
24 April 2026
Gerard
Emmeloord
Wat ik zeg, goede service.
22 April 2026
Adri
Emmeloord
Ik kom regelmatig in de garage voor o.a. onderhoud aan de camper en APK, Altijd een hartelijk welkom en een kop koffie, of een praatje. Zeer tevreden over kundig personeel.
22 April 2026
Sjaak
Emmeloord
De mensen van Autobedrijf van Tilburg hebben er alles aangedaan om onze nieuwe auto perfect af te leveren. Je merkt aan alles dat je met liefhebbers te maken hebt.
21 April 2026
Harry
Jutrijp
Vakmensen en een fijne behandeling
18 April 2026
Rene Pluijgers
Kampen
Gewoon een heel goed bedrijf, waar je voelt dat iedereen gelijk is en met zorg zich inzet!
15 April 2026
Doekla
Harderwijk
Kom er al 17 jaar met mijn car.... zegt genoeg dacht ik.....
15 April 2026
Teun
Urk
Mijn 2e auto gekocht én korte tijd later begaf de accu het. Zonder een woord zo een nieuwe accu gekregen. Dat is ervice! Ook het verdere personeel attent en behulpzaam. Dat ik zo ver moet rijden om in een garage te komen waar men, na de verkoop van de auto, een keurige service krijg, een warm ontvangst én koffie naar behoefte. Klasse
14 April 2026
Olaf
Kortenhoef
Flexibel, deskundig, en mijn 18 jaar oude auto ia in goede (onderhouds)handen bij dit bedrijf.
11 April 2026
Henriel
Emmeloord
Goede service bij aanschaf auto
11 April 2026
Johan
Kraggenburg
Goed, betrouwbaar
10 April 2026
Nick
Emmeloord
Bij banden wissel bleek dat remblokjes vervangen moesten worden. Gelijk besteld en leen auto mee, volgende dag vervangen. Ook goed gezocht naar reden klacht vreemd geluid en opgelost. Super.
7 April 2026
Ellie en Gerrit
Dronten
Zeer menselijk luisteren naar je wensen en handelen alles snel en professioneel af
6 April 2026
Dick
Creil
Wij zijn heel fijn geholpen bij de inruil en aanschaf van onze VW Beetle. Er werd echt naar ons geluisterd en meegedacht. Wij zijn superblij met onze auto, en bevelen dit bedrijf zeker aan! Nogmaals bedankt!
6 April 2026
Antoine en Netty
Emmeloord
De kracht van Autobedrijf Ben van Tilburg is de persoonlijke en correcte benadering.
31 March 2026
Huib van der Wal
Emmeloord
Gemakkelijk plannen, beurt conform afspraak en goede terugkoppeling. Zoals altijd.
30 March 2026
Jacob Dijkstra
Marknesse
Door meerdere werknemers erg prettig geholpen wat heeft geleid tot de aankoop van een auto.
26 March 2026
Ferdinand
Leiden
goede service en altijd wel even tijd voor een babbeltje (met koffie).
25 March 2026
Ben lemmen
Wijchen
Contact en informatie is uitstekend, goed op de hoogte gehouden via de mail omtrent de aankoop inclusief foto's. Fijne, aardige en prettige mensen die er naar streven de klant het naar de zin te maken. Erg tevreden met de mooie auto. Ga zelfs terug voor de komende onderhoudsbeurt en maak er een gezellige dag van.
23 March 2026
Bernadette Kobus
Ruurlo
Fijn bedrijf en vriendelijke mensen
21 March 2026
Jan