Mooi auto gekocht

Probleempje met occassion snel opgelost onder garantie

De verkopers zijn top! Vriendelijk en de eigenaar ook, dit "dorpse" zoals ik het zal noemen, is aantrekkelijk als je een gebruikte maar goede auto wilt kopen. Dat kan hier gewoon in goed vertrouwen, en met Bovag garantie. Hier heb ik ook al gebruik van gemaakt, na een probleem wat pas duidelijk werd toen ik met de auto ging rijden. Keurig opgelost en vrij vlot ook nog. Fijn dat met een nieuw afgesproken APK-pakket ook even wat extra's gedaan kan worden als nieuwe bandjes terwijl het eigenlijk nog niet nodig is, en niet alles om geld/commercie draait hier. De eerlijkheid, klantvriendelijkheid, gezelligheid en aardige mensen is waarvoor je hier graag terugkomt. Ook het bedrijf zelf is erg leuk, je kunt zien dat de mensen die hier werken een passie voor auto's hebben en dat graag uitdragen aan anderen. Het is te zien in het bedrijf zelf ook. En na jaren geen auto gehad te hebben, gaf mijn autoverkoper me zelfs een telefoonhouder die over was uit zijn vriendin's verkochte auto, zodat ik naar huis toe kon navigeren. Er wordt echt met je meegedacht! Dat wordt zeer gewaardeerd, ik kom hier graag weer terug. Tevens kan ik een wandeling naar het dorpje aanbevelen als je moet wachten tijdens een onderhoudsafspraak. Het prachtige Rooms-Katholieke kerkje op loopafstand kun je even tot rust komen voor wat bezinning en heeft daarvoor de deuren open staan. Maar uiteraard is de koffie op het bedrijf zelf ook prima en de wachtkamer! En het bedrijf is ook hond-vriendelijk, in mijn geval moest dat even tijdens de reparatie vanwege gebrek aan oppas. Tevens is het fijn dat de telefoon zo snel beantwoord wordt elke keer en geven de goede beoordelingen van klanten je uitermate veel vertrouwen in het bedrijf. :-)

Prettige en professionele begeleiding bij de aankoop van onze auto

Wij zijn vakkundig en vriendelijk geholpen, de auto is uitstekend afgeleverd en de communicatie verliep prima.

De service gaat ver bij deze club mensen

Of je nou een auto koopt, je auto laat repareren, of hieromtrent vragen hebt, je ontvangt altijd een luisterend oor en de wil om mee te denken en tot een oplossing te komen. Wij zijn zeer tevreden klanten

Een fijne bedrijf

Leuk geholpen bij aanschaf en inruil von onze auto.... Een Top Team.

Prettig personeel

correct en snel geholpen.

de reparatie verliep voorspoedig en naar wens

Goeie snelle service

Ik belde op dezelfde dag over nieuwe banden en het werd super snel geregeld

Fijne garage!

Als er wat aan de hand is met mijn auto wordt ik altijd uitstekend geholpen.

ze doen wat ze zeggen

opdracht afgehandeld volgens afspraak, geheel transparant, geen verassingen en redelijke prijs

Probleem opgelost en prima klantbehandeling

Heel vriendelijke behandeling door "alle" medewerkers Reparatie duurde wat langer , denk dat monteur nog niet zoveel ervaring had . Gelukkig is er Volmer nog Schrok wel een beetje van de rekening

Aanrader!

Top service! Echt een aanrader!

Betrouwbaar en vaardig

Al langere tijd ben ik klant bij deze garage, die ook lastige klussen op een adequate en betaalbare manier oplost. Ook het overleg vooraf en de uiterst vriendelijke manier waarop afspraken worden gemaakt èn nagekomen, maken dat ik met deze garage kan lezen en schrijven.

Klantvriendelijk uitstekende service je bent een klant en geen nummer

In één woord een topgarage met uitstekende service en geweldig vakkundig en plezierig personeel. TOP

Meedenkend, to the point, aardig

Prima, aanbevelingswaardig

Welke garage heeft altijd tijd voor, dat zijn er maar weinige

Een afspraak maken voor een controle voor je auto of reparatie is niet meer dan normaal. Maar hoe zit het als je die tijd niet hebt. Helaas dan heb je pech. Maar niet bij garage Ben van Tilburg in Marknesse. Daar is de klant meer dan koning en zien ze direct waar eerste hulp geboden moet worden. Zo ook afgelopen week. Een lamp van de koplamp kapot. Toch maar op zaterdag even langsrijden. Geen probleem meneer Veenstra dat lossen we op. Na twee keer knipperen met de ogen en de lamp was vervangen. Service met een glimlach

Vriendelijk, correct, snelle service, gastvrij, prima technische kennis, vakkundig en …….. de klant is geen nummer maar nog steeds klant

Oké

Nette garage kennis van zaken Nette afwerking

Zeer goede service

Het is een zeer goede garage Ze helpen je graag ook al is het een klein dingetje

Altijd goeie service!

nvt

vak garage

oprecht fijne plek om je auto te kopen en waar ze voor je klaar staan een dikke 10 voor garage ben van Tilburg van kasparus bierbrouwerij Nagele PROOST.

Helemaal tevreden

Top bedrijf

Meedenkend, klantvriendelijk en goede service.

Oosteinde 12

8316 BL Marknesse