Altijd goed en adequaat geholpen

Altijd goed en adequaat geholpen en dat is eigenlijk altijd zo. Fijne garage.

Super goed geholpen door team van Tilburg

Telefonisch een afspraak gemaakt voor een proefrit en daarvoor werd alle tijd gemaakt! Super geholpen door Luuk. Ook de jongens van de werkplaats zijn op ons verzoek nog even met de polijstmachine bezig geweest en konden we daarna de auto gelijk meenemen.

Goede service en vriendelijk, vakbekwaam personeel.

Wij wonen sinds mei 2025 in Luttelgeest. Deze garage is ons aanbevolen door de vorige bewoners van ons nieuwe huis. Werkplaats denkt met je mee en service is perfect!.

Top service !

Heel goed bedrijf met vakkundig personeel .

uitstekende planning en vakkundig personeel

ze zggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Prima garage

Leuke bekwame mensen. Goede garage.

Top service

Top bedrijf, proberen je altijd te helpen om je weer op weg te helpen

Prima persoonlijke service

De auto werd ‘s ochtends opgehaald en stond eind van de middag weer netjes op de oprit

Top personeel vriendelijk en behulpzaam

Altijd correct met afspraken ook als er onvoorziene kosten sijn word er gebeld voor toestemming

prima voor elkaar allemaal

Mijn Zweedse vriendin wordt hier altijd in de watten gelegd en goed verzorgd.

Snel en goed

Warm welkom Nette zaak

Zeer vriendelijk geholpen door Dhr.van Tilburg

Altijd keurig geholpen.

Elke keer weer goed afgeleverd. Prettig.

Professionalism, seriousness and special people

I bought a Seat mii, everything went perfectly. Professionals, and with a lot of patience. I highly recommend them and thank them for everything.

Champions League

Op zoek naar een auto kwam ik uit bij Ben van Tilburg, ook vanwege een langdurige relatie. Ben en zijn zoon Luuk hebben hun uitgebreide netwerk aangewend en zowaar een auto gevonden die precies aan onze wensen voldoet. Afgelopen vrijdag maakte men gelijk even tijd om een steenmarter verjager in te bouwen. Positieve ervaringen ook met het team monteurs. Een goede sfeer in het bedrijf waarbij de klant centraal staat..zaken doen is mensenwerk!

De beste

De klant is koning

Super !!!

Hele fijne garage. Vriendelijk en zeer kundig. Ik had er een lange rit voor over om hier mijn auto te kopen.

Uitstekendr service vriendelijk personeel

Duidelijke afspraken vriendelijke personeel en goeie afwerking en medewerking Echt prima allemaal

Vriendelijk geholpen en werkzaamheden snel uitgevoerd.

De balie medewerker heeft mij heel vriendelijk geholpen en de werkzaamheden zijn, voor zover ik nu kan beoordelen, goed uitgevoerd. Prima zaak.

Top bedrijf

Fijne mensen, eerlijk en ik heb daar alleen maar positieve ervaringen.

Eerlijke, deskundige, zakelijk juiste, behandeling.

Algemeen: Voor een bedrijf als,Autobedrijf Ben van Tilburg, is het belangrijk dat VERTROUWEN bij de klant hoog in het vaandel staat. Dit wordt bereikt door klantgerichte vriendelijkheid waarbij het sociale aspect een zeer belangrijke rol speelt. Gladde verkooppraatjes zijn uit den boze. Natuurlijk speelt de technische vaardigheid een belangrijke rol maar deze is meer dan voldoende aanwezig bij dit autobedrijf. Het moet altijd een uitdaging blijven om de juiste balans te vinden tussen het commerciële en sociale aspect. Het bedrijf moet wel GEZOND zijn en blijven. Ik heb bovenstaande in positieve zin ervaren, vandaar mijn vier en halve ster. Die andere halve ster moet nog verdient worden. Altijd streven naar beter.

wacht tijd was wel lang 4 weken nadat de beurt was aangemeld was er pas ruimte om de beurt uit te voeren.

Betrouwbaar en betrokken, een topteam!

Mijn auto kon gelukkig nog voor onderhoud terecht dankzij Ben. Alles werd netjes opgehaald en teruggebracht, en het onderhoud is keurig uitgevoerd. Zelfs de APK werd nog even meegenomen, die was ik zelf helemaal vergeten...! Speciale dank aan Kaj, die in de overall bijsprong om te helpen. Dat zegt alles over de betrokkenheid en mentaliteit van het team hier. Ben en zijn mensen staan altijd voor je klaar.

Goed hulp.

We zijn goed geholpen met onze zoektocht naar een Kia Niro

Goed en vriendelijk personeel

Oosteinde 12