Goede vriendelijke service

Luisterend oor. Eerlijk en goed advies. Snelle service. Maakt dat je graag terug komt!

Auto thuis opgehaald en gekeurd weer terug gekregen.

Prima geholpen en goede service.

zeer goed.

Jullie staan altijd klaar als er iets is en word zo spoedig mogelijk geholpen daarvoor dank .

Top service

Snel en volledig geholpen bij aanschaf en onderhoud

Zeer klantgericht en eerlijk Mede door hen kunnen wij ook onze beloftes na komen bij onze klanten.

Kunnen altijd snel terecht met alle auto's en bussen, zodat alle werk gewoon door kan gaan. Blij met zo'n zaklelijk partner. Ga zo door.

Goede service. Ze halen de auto op en zetten hem ook weer voor je neer!

opnieuw goed

Ik heb al verschillende auto's bij Ben gekocht, ook in het hogere segment. Dit keer een wat voordeliger auto gekocht waar mijn zoon ook gebruik van kan maken. Het is mij opgevallen dat ook juist deze auto meer dan netjes is afgeleverd!! Wederom zijn afgesproken afspraken nagekomen en meer dan dat! Ben wederom bedankt.

Reactie van het bedrijf

Dank familie Mulder, we hopen dat ook deze weer goed gaat bevallen. Veel plezier met de auto en dank voor de mooie woorden

Super goed

Ik heb niks te klagen

Prima service!

Prima service met een persoonlijk vriendelijk contact.

Doet wat moet gebeuren

Prima vriendelijk behulpzaam Goeie service

Top bedrijf

Kia sportage gekocht bij Ben, top service! Hopelijk is de auto net zo goed als het bedrijf, dan gaat hij mooi wat jaren probleemloos mee.

conform zoals we gewend zijn

normaal.

Keurig en vakkundig

Na 7 jaar veranderd van garage en wat een verademing. Hier ben je nog echt klant.

Ik ben super geholpen, een fijn en betrouwbaar adres!

Ik heb om advies gevraagd bij de keuze voor wel of niet een nieuwe auto. Die kreeg ik! Nog geen week later stond de auto klaar en ben er heel blij mee. Alles was tot in de puntjes verzorgd en dat ook nog eens op mijn verjaardag :)

Belangstelling voor de mens, achter de auto

Er werd tijd aan mij besteed, kon mijn verhaal doen. De auto kwam op de 2de plaats

Het zijn toppers

We hadden problemen met de roet meeting van de Volvo maar die is uiteindelijk in goed overleg opgelost

Vertrouwen daar gaat het om en dat is er.

Doordat we al jaren klant zijn is er weinig nodig om tot overeenstemming te komen.

Ik waardeer jullie kennis, service, klantvriendelijkheid enorm.

Fijn bedrijf om je auto achter te laten. Goed overleg. Klantvriendelijk. Bij acuut probleem snelle oplossing.

Vriendelijk, hulpvaardig, meedenkend en eerlijk

Vriendelijke ontvangst en telefoon en app-contact, hulpvaardig, meedenkend omdat ze zagen dat er iets niet klopte/ mistte en eerlijk over de handelingen en materiaal.

Was gewoon goed

ja

Geweldige service

We worden correct geholpen en ingelicht.

Goede service vriendelijk personeel

Je word vriendelijk geholpen de koffie staat altijd klaar.