Persoonlijk, deskundig, nuchter, afspraak is afspraak. Al 17 jaar zeer tevreden klant!
Goede service en fijn dat er even gebeld wordt tijdens de reparatie over de kosten.
keurig afspraak en prijs nagekomen
klantvriendelijk en niet opdringerig
mooie bravo occasion aangekocht waarbij achteraf nog een scheur in de zitting van de leren bestuurders stoel bleek te zitten . is meteen professioneel gerepareerd werd niet moeilijk over gedaan top service.
Gewoon een top bedrijf!
Ik kwam er voor de eerste keer, was wel ff rijden maar ben zeer goed geholpen door de verkoper.
Super klantvriendelijk, behulpzaam en deskundig!
Als liefhebber van snelle Fiat’s en dan met name Abarth (Ritmo 125TC, Ritmo 130TC, Cinquecento Sporting, Coupé 20V turbo, Panda 100HP) heb ik na lang zoeken eindelijk mijn Abarth 500 kunnen vinden bij Fiat dealer Alblas Auto in Papendrecht. Een 500C MTA in campovolo grigio met een grijs dak, rood leer, Interstate en 17” Monza velgen. Deze combinatie is in Nederland zeer beperkt te vinden en dit bleek later ook bij de dealer, het betrof hier ook een import uit Duitsland. In principe ben ik hier wel een beetje huiverig voor, aangezien vaak de historie niet volledig te achterhalen is. Dit was hier echter niet het geval. De Abarth was zelf door Alblas met de juiste zorg en aandacht geïmporteerd en stond er netjes en fris bij. Van de 1ste eigenaar geweest met de afgestempelde boekjes en volledige onderhoudshistorie erbij. Geen afgetrapt exemplaar in ieder geval. Na een korte proefrit natuurlijk verkocht. Het mooie weer van die dag hielp natuurlijk ook mee. Aangezien je in principe zo had weg kunnen rijden met de Abarth had ik zelf toch nog wat punten die ik aangepakt wilde hebben. Dit hebben ze allemaal perfect en met de juiste zorg en aandacht opgelost. Echt een superdealer met een enorm goede service. Waar vind je dat nog tegenwoordig? We hadden nog even een discussie over de voorbanden die naar mijn idee wat ‘vierkant’ of ‘gecupt’ waren en deze zijn ook netjes vervangen door nieuwe Pirelli’s P Zero Nero. Ze hadden hier ook el cheapo op kunnen zetten of vol kunnen blijven houden dat de banden wel weer goed zouden komen. Ook werd tijdens het preventief vervangen van de distributiesnaar gelijk ook de waterpomp meegenomen. Dit gebeurt niet standaard maar op mijn verzoek hadden ze dit toch gelijk meegenomen. Vind ik toch netjes. Een topdealer die ik iedereen zou willen aanraden!! Auto Albas (en dan met name David) bedankt voor de goede service en tot ziens bij de volgende onderhoudsbeurt.
Alblas Auto, maakt haar reputatie helemaal waar! Wij hadden een parelmoer witte Fiat 500 in een sport uitvoering bij hen gezien. Dus ook de reviews eerst erop gelezen. Vervolgens een afspraak gemaakt...alle contacten verliepen uiterst vriendelijk, wat resulteerde in de aankoop. Na enige dagen waren er een aantal onvolkomenheden met de auto, na contact met David Koert (verkoopadviseur) werd dit geheel perfect opgelost, alles binnen een dag met gebruik van een gratis leenauto. Er werd op mijn verzoek zelfs kostenloos een speciaal rooster gemonteerd in de grille. De verdere service afhandeling werd gedaan door Thijs Romeyn...een vriendelijke perfecte eigenaar die een klant een koningklijk gevoel geeft! Dit is de eerste garage/dealer die weet wat kwaliteits beleving is! Onze volgende auto komt wat ons betreft ook bij hen vandaan.....en nu genieten wij elke dag van onze FIAT 500 twinstar 85 PK turbo!
Topservice. Ik was bij school gestrand met een kapotte accu. Binnen 5 min was er iemand ter plaatse en binnen een half uur zat er een nieuwe accu in. Topservice Topprijs.
Mijn ervaring met Alblas Auto is altijd goed geweest en ik hoop dat het in de toekomst ook zo blijft.
vriendelijk ,corect en ben zeer tevreden met mijn aankoop
Prima garage bedrijf correcte afhandeling ik heb er zeker geen klachten over houden zo!
Nieuwe Fiat Panda afgeleverd op 10 april 07.40 uur. Ook om die tijd wordt je al vriendelijk geholpen. Keurig afgeleverd / netjes gepoest en klaar voor veilige kilometers. Bedankt personeel van Alblas auto voor het afleveren van deze auto.
Alblas auto is een vriendelijk, klantgericht bedrijf.
prima garage, denken met je mee, onze auto was 2 jaar oud en had een grote beurt nodig, maar wij hebben niet zoveel gereden.Alblas Auto heeft netjes de beurt voor ons aangepast. Topservice!
Voor de eerste keer de auto gebracht voor een beurt
Echt heel ontevreden over de communicatie. afspraak proberen te maken via de website, niet binnen 48 uur gebeld en daarna 2x gebeld voor een afspraak. op de website staat 80 euro voor een kleine beurt maar zonder even te bellen wordt er 195 euro in rekening gebracht. En voor dat geld niet eens de moeite genomen om de auto even door de wasstraat te halen. Ik weet dat dit geen Audi dealer is, maar dit is treurig. Laatste keer bij de Fiat dealer.
Prima service. Klantgericht!
zeer klantgericht en klantvriendelijk