Supersnelle en goede service

Goede service en vriendelijke medewerkers In 1 woord Uitstekend

Klantvriendelijk en kundig

Klantvriendelijk contact, kundige mensen, duidelijke service.

Heel goed

Zeer goed luisteren naar de klant en de reperatie was goed uitgevoert. Heel erg tevreden ik ga nu voortaan naar deze garage.

Kundige (garage)medewerkers

Van ontvangst tot (retour)afgifte: topservice

Service ten top!

Met stip zeker een aanrader! Verwelkomd met een heerlijk kopje koffie, vriendelijk personeel, waarbij service hoog in het vaandel staat. Nette prijzen, ook voor je inruil. Bij het ophalen van de nieuwe auto (snel geleverd ook), staat deze je met een grote strik om op te wachten. Top geregeld!

Altijd snel geholpen

Goede service, al 13 jaar tevreden klant

Eerlijke prijs en erg krantvriendelijk

Ik heb mijn auto hier recent gekocht. Een paar keer binnen geweest om te kijken. Nimmer gepushed en bij de prijsonderhandeling geheel redelijk. De oplevering ook weer een fijne service. Tot zover een top!

Prima, zeer klantvriendelijke benadering door Fiat Alblas!

Al de jaren dat zij bij Fiat Alblas klant zijn, worden we steeds klantvriendelijk en naar volle tevredenheid door Thijs en zijn medewerkers geholpen. Zij weten wat service is!

Zoals altijd prima ervaring.

Geweldige service

Zeer klantvriendelijk personeel, snel hulp, nemen de tijd voor de klant. Bij evt wachten bij kleine kontrole of i.d. krijg je koffie. En denken met de klant mee.

Prima servies

Duidelijk wat er moest gebeuren en zoals altijd goede servies en klantvriendelijkheid

Beurt en onderhoud goed uitgevoerd

Ik heb afspraak gemaakt voor APK en wat onderhoud. Aan einde van de dag alles weer gereed.

Topservice!

Ik kan niet anders zeggen dat zij een topservice hebben! Zijn klantvriendelijk en staan altijd voor je klaar.

Alblas Auto Altijd Goed

al lang klant dus alles oké.

Een vriendelijke benadering en een accurate afwerking onderhoudsbeurt.

Prima. !!

Geweldig.

Alleen maar positief. Denk met je mee.

Service als vanouds.

Tot nu toe de beste ervaringen opgedaan bij Alblas Auto.

Geweldige garage

Kan altijd terecht voor m'n vragen Geen lange wachttijd Prima service

na een telefoontje snel geholpen. leuke attentie gekregen. [kalender en sokken ] even wachten geen probleem. [altijd koffie.]

Prima service en alles volgens afspraak geregeld

Goede ervaring met wintercheck en alles volgens afspraak uitgevoerd , en kon er op wachten

Er is geen betere

mijn ervaring met deze garage is geweldig!!!!!!

Vriendelijk en behulpzaam

Ze weten wie je bent en in welke auto je rijdt. Denken met je mee

Uitermate goed service!

De service bij Alblas Auto B.V. is prima in orde.

goedevakmensen klantvrindelijk

prima opgelost hij loopt weer als nieuw

Vriendelijk en goede service

Vriendelijk en goede service. Ik ben zeer tevreden.

Espenhof 1

3355 BM Papendrecht