Laden reviews...
57 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen vriendelijk en professioneel personeel, duidelijke uitleg en een soepele aankoopervaring. De communicatie is betrouwbaar en er wordt meegedacht en opgevolgd. De algehele ervaring is positief met aandacht voor de klant.
Vandaag een mooie Audi Q2 opgehaald bij Vakgarage Esgee. Verkoper Geert nam de tijd, legde alles rustig uit en zorgde met zijn humor voor een ontspannen sfeer. Vriendelijk, eerlijk en geen enkele druk. Mijn vrouw kan er weer heel wat fijne kilometers mee maken. Aanrader!
25 July 2026
Roald
Kollum
Fijne verkoper en ontzettend blij met de aankoop van mijn nieuwe auto.
25 July 2026
Peter
Arum
Vriendelijke verkoper Goede uitleg. Neemt de tijd
24 July 2026
Annie
Bolsward
Vakgarage Esgee plande bij onze aankomst op de camping in Harlingen meteen onze camper in ter reparatie nadat wij een appje stuurden over een technisch probleem aan de achterbanden. Ondanks hun overvolle agenda werd na een paar dagen de camper gerepareerd met twee nieuwe achterbanden. We zaten op een haartje na verwijderd van een klapband. Zo fijn dat we dankzij Esgee onze weg op vakantie veilig konden vervolgen. We zijn zelf klant bij Vakgarage De Brouwer in onze woonplaats Goirle, Noord- Brabant, waar we dezelfde hulpvaardigheid en transparantie qua reparatie en kosten krijgen als hier in het prachtige Harlingen. Tige tank!
23 July 2026
Edwin van Genk
Goirle
Paar dagen geleden heb ik bij Esgee een andere auto gekocht. Superblij mee. Heel fijn gesprek gehad met Geert en super geholpen. Mooie, betrouwbare auto voor een fijne prijs. Vriendelijk, klantgericht en met humor. Uitstekende service!
18 July 2026
Petra
Harlingen
We zijn door Geert zeer vriendelijk ontvangen, hij had alle tijd voor ons. We hebben in alle rust een overwogen keuze kunnen maken voor de aanschaf van mijn Nissan Juke. Ik heb de auto nu inmiddels een aantal weken en ben er erg blij mee. De Auto trust garantie die ik erbij heb heeft mij nog een extra garantie een goede aankoop!
2 July 2026
Leonora
Leeuwarden
Wij hebben hier onze auto ingeruild voor een grotere. We zijn erg tevreden over de service, totaal niet opdringerig, wat onze ervaring bij de aankoop van onze vorige auto bij een andere garage wel was. APK van de nieuwe auto verviel bijna, dus voor aflevering hebben ze nog even een nieuwe gedaan, en hij heeft hem mooi afgetankt aan ons gegeven.
27 June 2026
Sieta
Amersfoort
Waren net op weg met de camper om op vakantie te gaan bleek de airco het niet te doen. Aangereden bij de werkplaats konden ze onze airco ter plekke nakijken. Koffie werd ons aangeboden en de werkzaamheden werden binnen een half uurtje opgelost. Wat een service, we zijn geen vaste klanten van deze garage maar dat zou je spontaan worden als je in de buurt zou wonen. Familie Brouwer
26 June 2026
Familie Brouwer
Hallum
Een super mooie polo bij vakgarage Esgee in Harlingen aangeschaft. Ik ben erg goed geholpen en erg klantvriendelijk. Snelle reactie en goed geholpen. Erg aan te bevelen
22 June 2026
Lucas Kaat
Emmeloord
Heel vriendelijk. Voelt goed als je binnenkomt en geen gladde verkooppraatjes. Alle tijd voor uitleg. Gewoon zoals je het eigenlijk hebben wil.
16 June 2026
Sander
Gorredijk
Zeer goed geholpen en ontzettend vriendelijk.
10 June 2026
Willy
Wiuwert
2 weken geleden een Toyota CHR gekocht bij deze garage . Vriendelijk geholpen en uitgebreide uitleg gekregen van Geert . Ik ben hartstikke blij met de auto . Deze garage is een aanrader !! Marjorie
31 May 2026
Marjorie Kerssens
WIERINGERWERF
Prettig contact, ruimte voor een gezellig gesprek en alles wordt goed geregeld.
23 May 2026
Anna
Spannum
Vriendelijke verkoper en goede service. Proefrit, aankoop en levering van de auto zijn netjes verlopen. Afspraken werden goed nagekomen. Fijne ervaring gehad.
18 May 2026
Mudita
Sint Michielsgestel
Soms heb je een gevoel bij een Auto en dat had ik bij de VW up. Alleen was ie gereserveerd Esgee heeft netjes onze nummers en namen genoteerd en ze zouden ons bellen als de verkoop niet doorging. En de volgende dag was daar het belletje. We konden meteen komen proef ritje maken, uitleg gekregen en de rest van de praatjes veel gelachen, een en al gezelligheid. En dan stellen ze de vraag wanneer wil je de auto mee nemen , nou meteen natuurlijk en dat is ook meteen geregeld. . Zeer tevreden Sabina
6 May 2026
Sabina
Harlingen
Onderhand 1 jaar voor reparaties klant bij Esgee. Na 2 keer ongelukkig geweest te zijn met de aankoop van autos nu een Renault clio 1.5dci gekocht bij esgee en geen problemen. Garage geeft om en denkt mee met zijn klanten.
23 April 2026
TG
Harlingen
Via internet hadden wij een auto gezien en hebben we direct via de app interesse getoond. Het contact met de verkoper verliep erg prettig. Geert is een vriendelijke man en we kregen steeds snel reactie op onze vragen. Door omstandigheden konden wij pas twee weken later langskomen om de auto te bezichtigen. In de tussentijd heeft Geert de auto voor ons gereserveerd gehouden, ondanks de vele interesse. Dat zijn we bij andere bedrijven niet gewend en waarderen we enorm. Op de dag dat we de auto kwamen bezichtigen, werden we vriendelijk ontvangen. Geert nam echt de tijd voor ons, beantwoordde al onze vragen en gaf ons een vertrouwd gevoel. Na een proefrit bevestigden we dat we de auto wilden kopen. Tot onze verrassing konden we de auto direct meenemen. Dat vonden we erg fijn, omdat we anders nog een keer terug hadden moeten komen. Wij waren zelf de onderhoudsboekjes vergeten mee te nemen, maar deze zijn direct naar ons opgestuurd. Wat we vooral willen benoemen, is dat we echt onder de indruk zijn van de manier van handelen, de reservering en het vriendelijke contact, we zijn echt anders gewend! Al met al een hele fijne ervaring. Ik raad dit bedrijf zeker aan en wie weet tot een volgende aankoop. Nogmaals bedankt, Geert
22 April 2026
Jim Aalst van
Hippolytushoef
Ik heb een hele fijne ervaring gehad met dit autobedrijf. Vanaf het eerste contact voelde het vertrouwd en werd ik op een eerlijke en vriendelijke manier geholpen. Ze namen echt de tijd om mee te denken en gaven me het gevoel dat ze mij een auto gunden, in plaats van alleen maar iets wilden verkopen. De service was top: alles werd duidelijk uitgelegd, afspraken werden nagekomen en ik kon met al mijn vragen terecht. Dankzij hun hulp heb ik een auto gevonden waar ik ontzettend blij mee ben. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare auto en persoonlijke service!
22 April 2026
Iris
Franeker
Ik kwam voor een reparatie en werd verliefd op een auto in de showroom. Na een proefrit en de nodige informatie hebben we de auto gekocht. Heel vriendelijk geholpen en begeleid in onze keuze. Alle tijd en medewerking om alles in orde te maken. Dankjewel Geert voor je hartelijke ontvangst en begeleiding bij de aankoop. Zeker een garage om aan te bevelen.
20 April 2026
Gerda
Marsum
We komen al vele jaren bij Esgee en we worden altijd met n koffie en thee verwelkomt door Geert. Bij elke auto heeft hij n praatje maar we hebben weer n mooie auto gekocht. Hopen er weer jaren plezier van te hebben. Jacob n jannie
7 April 2026
J tames
Harlingen
Warm ontvangst, duidelijk en geen poespas. Hoop dat je nog vele jaren veel auto's mag verkopen.
31 March 2026
Griet
Ried
Mijn vrouw was al een paar dagen onrustig dus vroeg ik belangstellend wat er aan de hand was. Enigszins schuchter gaf ze aan dat ze het idee had dat we aan een andere, nieuwere auto moesten gaan denken en niet alleen omdat haar vriendin onlangs ook een ander vervoermiddel had gekocht. 10 minuten later klikten we onze veiligheidsriemen vast en zetten een koers uit richting Harlingen naar Vakgarage Esgee. We hadden van kennissen gehoord dat daar meestal veel te kiezen viel. Dit bleek inderdaad het geval want verkoper Geert wist via zijn manier van praten en vragen stellen precies die auto te vinden die aan al onze wensen voldeed. De communicatie verliep verder soepel want we bleken hetzelfde Woudfries te spreken. Alle komplimenten en nog bedankt voor de koffie.
30 March 2026
Frans Postmus
Hitzum
Afgelopen week heb ik hier een auto gekocht. Mijn auto werd niet afgekraakt, allemaal heel realistisch. Na de koop bleken er nog wat kleine krasjes op de auto, deze heeft hij vakkundig en gratis weggewerkt. Prima garage en een fijn persoon.
22 March 2026
Pieter
Hurdegaryp
Laatst heb ik een auto gekocht bij deze Vakgarage. De ontvangst en de manier van communiceren gaven een indruk van op een eerlijke manier zaken doen en van being straight forward. Na de aankoop rommelde na een paar dagen iets onderaan de auto. Met fijne en transparante communicatie is dit door de Vakgarage netjes en snel opgelost. Dat was dan ook uitstekende service. Verder rijdt de auto op rolletjes en ik ben al met al een zeer tevreden klant!
7 March 2026
Anne
Genemuiden
Afgelopen dinsdag een heel stuk gereden om een auto te bekijken bij Esgee. Van tevoren al prettig telefonisch contact gehad om de auto even te reserveren, zodat we niet zouden misgrijpen na zo'n eind gereden te hebben. We zijn ter plaatse prettig geholpen door Geert met de nodige humor. We konden de auto direct meenemen, zijn er erg blij mee en was het zeker waard om zo'n stuk te rijden!
5 March 2026
Marlou