goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb prettige ervaringen met dit bedrijf goed geholpen en heel aardige mensen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima ervaring. vriendelijk geholpen en vragen werden duidelijk uitgelegd.\r\nontvangst ruimte ziet er netjes en vriendelijk uit.\r\nkantoor ruimten zijn open waardoor er een prettige sfeer hangt

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Worden altijd keurig geholpen. Zijn al bijna 30 jaar klant.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs een occasion gekocht bij Gert Pater. Nadat ik mijn wensen bekend gemaakt had, is men gaan zoeken. Het werd een auto uit Duitsland. Importeren door de garage helemaal verzorgd. Toen bij de aflevering bleek dat er nog ergens een storing in de motor zat kreeg ik de auto pas mee nadat hij 100% in orde was. Ik ben zeer tevreden over het koopproces en de service er omheen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beste mensen,\r\nEen vw golf gekocht bij Gert Pater.\r\nDeze bevalt prima, en voldoet aan de verwachtingen.\r\nHet personeel is aardig en behulpzaam.\r\nEen aanrader om hier een auto te kopen.\r\nMarten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig zaken gedaan.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Occasion gekocht met inruil van eigen auto. Correct en eerlijk geholpen. Goede inruilprijs. Geen gedram over afname van extra garantie. We mochten lang proefrijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer deskundige monteurs die je van te voren goed informeren over zaken die ze tegenkomen met de verwachte kosten voordat ze beginnen met reparaties. Vriendelijke sfeer en de koffie staat altijd klaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf altijd correct en komen afspraken na

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf we hebben een 2e hands auto op LPG gekocht bij Gert Pater. Tijdens de garantieperiode bleek er het nodige mis te zijn met de motor, de kleppen moesten bijvoorbeeld worden vervangen. Dit is heel netjes onder garantie geregeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden over alles correct behandeld en een fijne\r\nauto gekocht ( golf plus ).

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben al dertig jaar klant bij Garage Gert Pater. Voor onderhoud en auto\'s.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs een auto gekocht. We zijn heel vriendelijk en professioneel geholpen door Gerhard. Ook de auto blijkt op en top te zijn, net waar we naar op zoek waren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel klantvriendelijk, goede aansluiting op de vraag en de wensen van de koper. We zijn heel tevreden over de auto, de service en het contact rondom de aanschaf van de auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk je wordt goed geholpen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jaren lang: de persoonlijke betrokkenheid van allen op de klant; de directie werkwijze voor afspraken en uit voering van onderhoudswerkzaamheden als mede advisering van aandachtspunten op termijn.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en kennis van vele merken en motor. Klantvriendelijk personeel. Werken of een \"nette manier\"aan mijn auto. Samen met Gert Pater auto wezen zien en testen , en mijn huidige auto geheel naar tevredenheid ingeruild.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben goede ervaringen. We worden zo snel mogelijk geholpen, ook bij niet geplande bezoeken. Afspraken worden goed nagekomen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf erg tevreden over zeker aan te bevelen
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn eerste auto gekocht bij Gert Pater. Goed uitgebreid voorgelicht. Een betrouwbaar bedrijf die zich in dienst zet van de klant.

Valkseweg 180

3771SJ Barneveld