goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf met aardige mensen een heel goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service en denken mee met de klant. Wilde kort voor de vakantie toch nog een onderhoudsbeurt voor de auto. Meteen is het ingepland en kon het allemaal geregeld worden. Ook nog tegen acceptabele tarieven! Ben dus zeer tevreden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed service en vooral goede afstemming met wat wel en niet gedaan wordt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben goede ervaring bij auto bedrijf pater.\r\nEr is een grote voorraad occasions en mocht er geen geschikte auto bij staan dan word er naar gezocht.\r\nHet personeel is vriendelijk en zeer vakkundig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer correct en vakkundig !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb in april 2015 bij dit bedrijf een gebruikte Skoda Yeti 2.0 TDI 4x4 bj 2011 gekocht. Heb daarna in de garantietijd wat mankementen gehad o.a. een gebroken rechter achter veer, een accu die langzaam minder werd en een kleine lek in de airco condensor. Deze mankementen zijn door Gert Pater naar tevredenheid, snel en vakkundig opgelost. Ik heb dit bedrijf als goed ervaren en zal bij de aanschaf van een volgende auto ook weer bij hen langs gaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden, 5 auto\'s hier gekocht, nu 2 auto\'s ergens anders gekocht maar ik blijf met het onderhoud van deze auto\'s bij Pater

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn al ruim 20 jaar een zeer tevreden klant.\r\nEen professioneel bedrijf die deskundig advies geeft en met de klant meedenkt.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sinds 2002 koop ik mijn auto bij Gert Pater omdat het een zeervriendelijk en betrouwbaar garage bedrijf is je heb altijd een goed kontakt met de medewerkers wie het ook is ik voel me hier altijd thuis.Ik heb daarom ook diverse mensen hier naar toe gestuurd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jullie werken erg snel, professioneel en klantvriendelijk.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer meedenkend met aankoop 2e hands. Goede einde-garantieafhandeling

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd vriendelijk. Geen onnodige poespas, maar gewoon to the point. Denkt graag met de klant mee.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De service van dit bedrijf is perfect. Ik ben al 9 jaar zeer tevreden klant. Communicatie en tarieven zijn goed. GP10

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kan alleen maar zeggen dat mijn ervaringen zeer goed zijn, aankoop service en kwaliteit zijn zeer goed.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig in de omgang met klanten, deskundig en betrouwbaar

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al vele jaren prima geholpen.\r\nDuidelijke communicatie en meedenkend bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf gewoon prima!!!
  • Reden bezoek Andere reden

Valkseweg 180