goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurig autobedrijf. Altijd eerlijk over eventuele kosten en overleggen met de klant daarover.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar en goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes ontvangen en er werd uitgebreid de tijd genomen om mij te helpen en te informeren over en nieuwe auto.\r\nEen tweede keer proef rijden in de auto was geen probleem.\r\n\r\nAl met al tevreen met de service die geleverd is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf bij aanschaf van onze auto werden we goed geadviseerd en vriendelijk geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed ontvangen. Nemen de tijd voor je. Veel informatie gekregen. Alleen jammer dat de tank bijna leeg was toen ik de auto kwam ophalen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super vriendelijk en vakkundig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn zeer tevreden over de aflevering van onze nieuwe auto netjes en correct ! Echt super !!\r\nManda en Joop Boeve
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede ervaringen \r\nPrima bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hier onze 2e auto gekocht, alleen maar positief over Autobedrijf Gert Pater.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden over de inruil en de aankoop, de afspraken en de na-service van dit bedrijf ! Maak je niet veel meer mee.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel heel erg goed geholpen,ook de aftersale was van te genieten. Bij aanschaf enkele mankementen aan Mn voertuig wat snel professioneel en hartstikke goed is opgepakt. \r\n\r\nJullie hebben een vaste klant erbij! Ga zo door! Klasse!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf het was mijn eerste kennismaking met de garage en bij binnenkomst werd ik super vriendelijk ontvangen. Ik kwam voor een APK maar later op de dag bleek dat mijn remsysteem niet in orde was. Een fikse rekening, dat wel, maar de monteur legde alles goed uit. De volgende keuring ga ik beslist weer naar Gert Pater.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Autobedrijf Gert Pater is klantgericht bedrijf, wat op een transparante manier communiceert.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit was onze eerste ervaring met autobedrijf Gert Pater.\r\nHet is ons prima bevallen en zeker niet de laatste keer.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hele goede ervaringen met dit bedrijf. Staan altijd voor je klaar. Werken netjes. Luisteren goed naar eventuele klachten en zoeken dat, zo is mijn ervaring, tot op de bodem uit. Deskundig. Plegen altijd overleg en zijn buitengewoon vriendelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \r\nGoed en vriendelijk. lekkere koffie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze ervaringen zijn erg goed! Erg servicegericht en denken met je mee.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ervaringen zijn zondermeer goed. Bij aanschaf van onze vorige occasion kwamen we bij een ander bedrijf uit. Nu zijn we weer terug. Goed en vertrouwd.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aankoop nieuwe auto. Jaarlijks onderhoud en reparaties
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief, duidelijk, eerlijk en komt afspraken na.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf gewoon GOED!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en eerlijke mensen.

Valkseweg 180

3771SJ Barneveld