super goede communicatie en service

afspraak werd goed gemaakt voor apk en de juiste service werd geboden

Snelle service en er wordt met je meegedacht.

Op vragen via de email krijg je snel bericht. Deskundige mensen waarbij je je welkom voelt. Bedrijf straalt klasse en betrouwbaarheid uit.

vriendelijk,vertrouwd en goed

na dertig jaar weet ik wel wat ik aan jullie heb

Betrouwbaar en eerlijk bedrijf

Er wordt altijd duidelijk gecommuniceerd, je komt niet voor verrassingen te staan. Ze denken mee met de klant. Ze zijn zeer service gericht en klantvriendelijk. Onze familie koopt hier al jaren auto's en we laten ze ook altijd hier onderhouden.

prima service!

Kleine beurt + APK; na een eerste controle is keurig contact gezocht over de te verhelpen zaken. Vervolgens was de auto ruim op tijd weer gebruiksklaar.

Top bedrijf

Zeer goede binding met klanten, staan altijd voor je klaar, super

Goede info gekregen na een technische vraag .

Klantvriendelijk te woord gestaan, goede technische uitleg en telefonisch overleg over een mankement.

Goed, open en eerlijk

We kwamen bij toeval een mooie z.g.a.n. Seat Arona tegen voor mijn vrouw op de website van Gert Pater, we kenden dit bedrijf hiervoor nog niet, maar het zag er allemaal goed en degelijk uit. Even gebeld of we konden langskomen i.v.m. de corona virus etc. . en dat was geen probleem. Aan alle richtlijnen werd voldaan en was veilig om te komen. De auto stond klaar, prachtig ding. Aangezien we eigenlijk wat spontaan op pad waren gegaan, en niet echt op zoek en in de markt moesten we snel schakelen naar inruil en aankoopprijs. Uiteindelijk hebben we zelfs 2 auto's ingeruild de Arona, We konden tot een goede deal komen en zo was iedereen tevreden en mijn vrouw helemaal. Ik was erg blij met de gehele open sfeer en communicatie en zeer tevreden over het geheel. Het is dat wij al jaren bij een vergelijkbare vakgarage komen met onze auto's , maar anders zou ik absoluut hier de auto ook in onderhoud doen. Geen twijfel.

altijd attend, vriendelijk en goede informatie.

Bij afspraak voor APK gelijk vragen naar noodzaak vervangend vervoer en eventuele bijzonderheden. bij eventuele ontdekte gebreken wordt je daarover eerst gebeld. ook al heb je geen keuze.

Zoals altijd: Dik voor elkaar!

Ook dit keer ben ik dik tevreden over Autobedrijf Gert Pater. Over de te verrichten reparaties is zoals altijd vooraf contact geweest, zodat ik niet voor verrassingen kwam te staan.

Prima bedrijf. Zo wil ik het graag! Voor auto kopen en voor onderhoud.

Top!

ik ben zeer tevreden de begeleiding van afspraken na tekomen. ver der Servisch van de auto is goed. ik ben totaal te vrede hoe het gegaan is.

Super!!

Auto voor de keuring, super fijn geregeld en super mooie prijs!!

Prima deal, zeer goed geholpen

Voor mijn dochter een auto gekocht i.v.m. stageopdracht. Auto gekregen met terugkoopgarantie. Erg goed meegedacht, ben dik tevreden met deze oplossing. Afgezien daarvan is iedereen bij Gert Pater erg vriendelijk en behulpzaam.

Positieve ervaring

Goede klantenservice

Helder

De ontmoeting was prima, gastvrij, vervolgens de auto bekeken en proefgereden, tijdens de proefrit de in te ruilen auto bekeken door de verkoper, na de proefrit een heldere uitleg van de werkwijze en vervolgens het bedrag genoemd wat voor mij de aanleiding was over te gaan tot aankoop van de auto. Kortom ik heb een goed gevoel over gehouden over de handelwijze van het bedrijf.

Het is altijd prima fijn contact met Ruud en de rest van het personeel stuk voor stuk fijne jongens en meisje (dame achter de balie)

Uitmuntend

Zeer acurate inruilwaardes. Goede service, ook na de aankoop van een auto.

Top bedrijf!

Sinds onze allereerste auto, zo’n 30 jaar geleden een VW Golf diesel, zijn wij trouwe klant van Autobedrijf Gert Pater. En niet zonder reden. We hebben werkelijk nooit discussie over een factuur of reparatie. Wat prettig is dat er altijd overleg plaatsvindt, of iets nu gerepareerd moet worden of dat het kan wachten. Ook het aankopen van een auto die te koop staat bij een andere dealer , door Autobedrijf Gert Pater bespreekbaar. Ik kan Autobedrijf Gert Pater van harte aanbevelen! Top bedrijf!

Klantgerichtheid staat met geleverde kwaliteit centraal.

De contacten met dit autobedrijf verlopen steeds op een uiterst vriendelijke manier. Men denkt met de klant mee en NEE als antwoord zul je niet snel krijgen. Er is veel mogelijk. Onverwachte zaken worden eerst aan de klant voorgelegd, zodat je ook zelf mee kunt denken en je niet voor vreemde uitgaven komt te staan. Prima rondom service, van voordeur tot garagedeur.

Super goede dienstverlening!!!!

De mensen van autobedrijf Gert Pater zijn vriendelijk en de communicatie gebeurt op een zeer prettige wijze. Ze leveren snelle en eerlijke service!

Correct en vriendelijk.

Tijdens reparatie wordt nog overlegd bij onvoorziene extra kosten

aangenaam

prettig, betrouwbaar, service van hoog niveau.

Eerlijk en betrouwbaar

Valkseweg 180