Ze doen wat ze beloven

Al 40 jaar een zeer betrouwbare leverancier van onze auto's. Wij zijn een zeer tevreden klant.

boven verwachting

Kwamen me meer tegemoet als mijn eigen garage waar ik al 20 jaar kwam bij de aankoop en inruil van mijn auto

Goede en plezierige service

De klant is “koning”

Goede en vriendelijke garage

Mijn auto's allebei gekocht bij pater en in onderhoud goede eerlijke garage. Altijd vriendelijk.

Prettig, persoonlijk en professioneel

Prettig, persoonlijk en professioneel, al jaren.

Goede service!

Ze leveren goede en betrouwbare service! Ook de nazorg na aankoop van een auto is prima!

Prima verzorgd.

Prima verzorgd.

Deskundig en praktische hulp en nuchtere kijk op de zaak.

Altijd wordt er tijd gevonden je op weg te helpen. En op de weg te blijven.

Super service!

Zonder afspraak de storingen direct verholpen!

Top service altijd netjes

Goede service bellen altijd op wat er aan de auto moet gebeuren en de prijs top

Zoals altijd goed geregeld.

Fijn bedrijf, wordt altijd van te voren geïnformeerd wat de kosten zijn.

Geweldige service..

Een autobedrijf wat meedenkt met de klant & weet wat zijn klant wil! Fijne mensen, goede monteurs, altijd prettig binnenkomen!

Net als altijd nette en goede behandeling.

Zeer ervaren en gastvrij bedrijf.

de contacten met u en de onderhoud is zeer goed

na een belletje of gesprek wordt altijd vriendelijk behandeld zeer te vrede hoor

Fijne garage en service

Altijd aandacht voor klant. Duidelijk wat ze voor je betekenen.

Effectief en snel

De beurt aan mijn auto werd snel uitgevoerd, ik kon op locatie werken, goede en duidelijke communicatie. Vriendelijk personeel.

Heldere afspraken, gastvrij onthaal in de garage

vriendelijk en zakelijk personeel

Prima service en advies. Heerlijke koffie.

Prima service en advies.

snel en gedegen

Gert Pater helpt altijd snel en gedegen. Altijd een leen auto, altijd een veilig gevoel.

Snelle en goede service

Betrouwbaar en eerlijk bedrijf. Erg vriendelijk personeel. Geeft goed hoeveel.

Uitstekende service

Altijd behulpzaam, wordt netjes eerst overlegt wat de bevindingen zijn. Prijzen eerlijk. Komen afspraken na. Topbedrijf!

Erg prettig personeel. Zeer vriendelijk en vak bekwaam. Prima service. Ik kom hier graag. Vorig jaar lekke winterband. Is nu perfect verholpen.

Klantvriendelijk

Geholpen door een hele klantvriendelijke man. Voor een goede prijs een nette bus gekocht. Enige jammer was dat er bij het ophalen nog wat afval tussen de stoelen lag.

Top bedrijf super geholpen

Top bij de aankoop en nazorg

Valkseweg 180

3771SJ Barneveld