Dit is de eerste keer dat ik daar kom, maar kom zeker voor onderhoud van mijn auto terug.

Prettige ontvangst, en volgens afspraak gerepareerd.

Vertrouwen

Na vele jaren in hoogeveen mijn auto's voor een apk te hebben gebracht nu voor het eerst naar Gert Pater. Ze hebben duidelijk gecommuniceerd wat er gebeuren moest. Voor ik het wist was alles klaar.

Deskundig, klant vriendelijk, zoekt naar goede oplossingen en geeft advies.

Goede service door sympathieke deskundige professionals

Wij zijn erg tevreden klanten bij Autobedrijf Gert Pater. Het onderhoud word correct en deskundig verzorgd en worden altijd eerst geïnformeerd over de reparaties voordat ze worden uitgevoerd.

Altijd goed

Altijd goede en snelle service

Vertrouwt

Eerste keer langs gegaan om mijn wensen door te geven, en een probleem op te sporen. Vervolgens een afspraak gemaakt en netjes een offerte gekregen. Tijdens de reparatie leek het iets goedkoper uit te vallen, werd netjes geinformeert daarover. Auto was op de afgesproken tijd klaar. Zeer tevreden over de service, vakkundigheid van dit bedrijf

Goed.

Heldere en duidelijke communicatie over wat de werkzaamheden aan de auto zijn geweest.

Zeer correct en vriendelijk geholpen.

Een auto gekocht bij Gert Pater. Prima geholpen en ruim voldoende tijd genomen. Ook op het gebied van inruil zeer realistisch. Erg tevreden met de nieuwe aankoop.

prima bedrijf.

auto gezien op internet , met de verkoper er omheen waren nog een paar kleine puntjes welke we graag verandert wilde hebben, alles super netjes afgehandeld door Pater. gewoon een keurig netjes bedrijf.

Super fijn

Een bedrijf dat voor je klaar staat en super service leverd

geweldig

top service geweldige mensen die weten wat ze doen

Goede communicatie, uitstekend werk!

Het was behalve een APK keuring een forse grote beurt. Er waren ook wel wat klachten, maar hij rijdt nu weer "als een trein", m.a.w. uitstekend.

Goede service en reparatie na goed overleg

Goede service, reparatie word na goed overleg uitgevoerd

Super!

Word altijd met de bedrijfsauto en prive auto direct en vakkundig geholpen. Super tevreden!

Altijd goede service en duidelijkheid.

Bij autobedrijf Gert Pater wordt je snel en duidelijk geholpen.

snel en daadkrachtig

van de snelweg af gesleept naar Gent Pater, daar kon ik tussendoor geholpen worden en meteen de apk gedaan die ook binnenkort moest. super, en de prijs nog mee ook.

100% klantgericht

Alles volgens afspraak en prima persoonlijke benadering. Denken mee en geven het juiste advies.

Fijn bedrijf

Alles verliep prima, met een goede inruil deal voor onze eigen auto. Bij de levering van de auto hadden we een kleine storing bij 1 van de ingebouwde camera’s. Dit werd de week erna gelijk kosteloos opgelost en we kregen ook een leen auto ter beschikking. Kortom, hele fijne ervaring. Bij onze volgende occasion hopen we weer gebruik van dit bedrijf te mogen maken.

Een zeer net bedrijf en vriendelijke medewerkers

Goede service, betrouwbare info

Zie boven

Zoals altijd: TOP

Zonder meer een goed en zeer betrouwbaar bedrijf.

Zoals gebruikelijk: prima!

Bij Autobedrijf Gert Pater word ik altijd vriendelijk en accuraat geholpen. Dit keer betrof het een APK. Zoals gewoonlijk werd ik snel gebeld over wat onverwachte zaken die werden aangetroffen en wat dat ging kosten. In de loop van de middag was de auto weer gefixt en voorzien van verse APK. Prima service en aanbevolen autobedrijf dus!

Klantvriendelijk, zorgvuldig, open en eerlijk

Goed bereikbaar, vriendelijk te woord gestaan, vlotte afhandeling. Overleg op een fijne manier.

Zeer goed en vakkundig autobedrijf

Bij aankoop van auto zeer goed geholpen door Gerhard. Na 1,5 maand zijn een aantal kleine onvoorziene onvolkomenheden kosteloos en snel verholpen. Aan te bevelen autobedrijf.

Goede en vlotte bediening

zie voorgaand