Goede lessen fijne werkwijze

• Hoe heb je het contact met onze rijschool ervaren? Goed

Fijne lessen van Johanna. :)

Ik vond/vind mijn lessen fantastisch omdat Johanna van Zwol ook met geduld omgaat. Hele fijne docent.

Goede rijschool, aardige instructeurs

Goede rijschool, aardig personeel. Denken mee en hebben het beste met je voor!

• Met welke opleiding heb je ervaring? Motor
  • Hoe heb je het contact met onze rijschool ervaren? prettig

Geweldige rijschool Je kan altijd op de juiste tijd terecht en zo kan je het combineren met je studie of school De Rijinstructeurs/Rij-instructische Zijn geweldig en leren je van alles Dus woon je in zoetermeer of omstreken zal ik zeker deze aanraden

• Met welke opleiding heb je ervaring? Auto
  • Hoe heb je het contact met onze rijschool ervaren? Lekker snel

Zeer vriendelijke en bekwame rijschool!

Tot heden een zeer positieve ervaring met de rijschool. Van het eerste contact tot en met het plannen van het examen is er duidelijk gepland, gecommuniceerd en wordt er rekening gehouden met je planning. Naast dat leren rijden gewoonweg veel oefenen is, wordt er genoeg duidelijk feedback gegeven waar je wat mee kan.

• Met welke opleiding heb je ervaring? Motor
  • Hoe heb je het contact met onze rijschool ervaren? Duidelijk, recht door zee en flexibel.

Tevreden

Een fijne rijschool, vriendelijk personeel. Mijn rij- instructeur is Bettina. Heel aardig, goede communicatie, een veilig gevoel bij haar en ze let goed op tijdens de lessen. Ik kan haar zeker aanbevelen.

• Met welke opleiding heb je ervaring? Auto
  • Hoe heb je het contact met onze rijschool ervaren? Het contant is prima, niets op aan te merken.

the experience as of now is going good.

• Met welke opleiding heb je ervaring? Auto
  • Hoe heb je het contact met onze rijschool ervaren? internet

Fantastisch

Het was een fantastische ervaring

• Met welke opleiding heb je ervaring? Aanhanger
  • Hoe heb je het contact met onze rijschool ervaren? Zeer prettig

• Hoe heb je het contact met onze rijschool ervaren? Goed

Echt een geweldige en professionele rijschool.

Super goed en professioneel begeleid. Rijbewijs in 1 keer gehaald Voor iedereen aan te raden!

• Met welke opleiding heb je ervaring? Brommer
  • Hoe heb je het contact met onze rijschool ervaren? Zeer positief

Goede communicatie en fijne instructeur

Alles verliep volgens schema. Lessen waren duidelijk en benodigde materiaal was goed. AM2 praktijk examen in 1 keer gehaald!

• Met welke opleiding heb je ervaring? Brommer
  • Hoe heb je het contact met onze rijschool ervaren? Contactformulier

E rijbewijs die aansloot bij m’n behoefte.

Niveau bepaling is goed zodat je een eerlijk advies krijgt over het niveau en of een dag cursus haalbaar is. De pdf met vragen mag verbeterd worden omdat sommige vragen niet te beantwoorden zijn op basis van de verstrekte info. Ook zijn de foto’s in de pdf onduidelijk. Heb nog redelijk wat moeten Googlen om te snappen wat de kreten betekenen. Goed materiaal om mee te werken. Tijd was voor mij voldoende om het rijden en kijken eigen te maken.

• Met welke opleiding heb je ervaring? Aanhanger
  • Hoe heb je het contact met onze rijschool ervaren? Rommelig (mails dubbel ontvangen) was Ivm ziekte/vakantie van het receptionist.

W instructeur

Aardige goeie instructeur

• Hoe heb je het contact met onze rijschool ervaren? N.v.t.

Fijn contact en goede didactische vaardigheden

Ik kwam bij het Verkeerscentrum Zoetermeer terecht nadat ik bij een andere rijschool was gezakt. Vooral de instructeur was een enorme verademing. Hij had snel door wat mijn zwakke punten waren en liet mij dit veel herhalen. Hij gaf duidelijke aanwijzingen en gaf terugkoppeling op een positieve manier. Hij had alle aandacht voor mij (in tegenstelling tot de andere rijschool waar de instructeur veel met z'n telefoon bezig was) en ik heb echt het idee dat we het maximale uit de lesuren hebben gehaald. De communicatie met het kantoor was duidelijk, niet te veel en niet te weinig. Als ik toch een verbeterpunt mag geven: het van te voren toegestuurde document met "BE Theorie" en de kentekengegevens had iets meer informatie kunnen bevatten en de gescande afbeeldingen waren niet goed leesbaar.

• Met welke opleiding heb je ervaring? Aanhanger
  • Hoe heb je het contact met onze rijschool ervaren? Netjes en precies genoeg (niet te veel, niet te weinig)

Vriendelijk, duidelijk en kwalitatief

Mijn instucteur "René" was erg vriendelijk, duidelijk. Veel praktisch informatie en wist mij goed te helpen jij mijn verbeterpunten voor mij BE aanganger rijbewijs.

• Met welke opleiding heb je ervaring? Aanhanger
  • Hoe heb je het contact met onze rijschool ervaren? Prettig!

Een leerzame en geduldige ervaring gehad

Na drie jaar stapte ik weer de rijles auto in om weer te gaan voor mijn rijbewijs. Ik ben bij jullie terecht gekomen via een vriendin van mij. Piet laat je zelfstandig rijden, geeft je goede tips en erkent als het even tegenzit. Het was niet makkelijk om te proberen en te accepteren als je weer zakt. Maar de buit is binnen want ik ben nu geslaagd! Piet was geduldig en de tips die hij me heeft gegeven zal ik blijven gebruiken. Ik heb nu ook echt het gevoel dat ik bekwaam en bevoegd ben om auto te rijden. Mede dankzij Piet kan ik met veel plezier in de auto stappen!

• Met welke opleiding heb je ervaring? Auto
  • Hoe heb je het contact met onze rijschool ervaren? Prettig

Prettig

Alle aandacht en goede uitleg van een ervaren instructeur

• Met welke opleiding heb je ervaring? Auto
  • Hoe heb je het contact met onze rijschool ervaren? Prettig en duidelijk

Lessen op maat en altijd vriendelijk!

Er werd altijd rekening gehouden met mijn voortgang en kreeg de kans om snel door te groeien in mijn vaardigheden. Met een vleugje humor en vriendelijkheid heeft het mij goed geholpen om alles in 1x te halen!

• Met welke opleiding heb je ervaring? Motor
  • Hoe heb je het contact met onze rijschool ervaren? Top

Een verkeerscentrum zoals het hoort

Ik heb mijn auto rijbewijs behaald met hulp van Bettina, het waren altijd gezellige lessen, maar vooral ook erg leerzaam. Vanuit het verkeerscentrum is ook de oprechte behoefte om je te helpen naar het rijbewijs. Dat is erg fijn! Niet alleen waren de lessen top, ook de administratie denkt graag met je mee en maakt tijd voor je. Erg prettig geleerd hier, aanrader! Ook is het gebruiken een app super handig om al je lessen te kunnen tracken!

• Met welke opleiding heb je ervaring? Auto
  • Hoe heb je het contact met onze rijschool ervaren? Super!

Arjan tracht van mij een verantwoord motorrijder te maken- en slaagt daarin. Met een dosis humor en kennis van zaken.

Goede rijschool

Goede bevlogen mensen die de tijd voor je nemen en passie hebben voor hun werk Ze kijken naar wat jij nodig hebt of cq om vraagt.

• Met welke opleiding heb je ervaring? Aanhanger
  • Hoe heb je het contact met onze rijschool ervaren? goed

Top rij school

Bijzonder prettige instructies met een no nonsense aanpak. De klant staat voorop.

• Met welke opleiding heb je ervaring? Motor
  • Hoe heb je het contact met onze rijschool ervaren? Erg prettig.

Een rijschool die de tijd voor je neemt

Tot nu toe alles al prettig ervaren. Nemen de tijd voor je.

• Met welke opleiding heb je ervaring? Motor
  • Hoe heb je het contact met onze rijschool ervaren? zeer goed

Heel goed

Ik ben op mijn 16 half gestart met mijn rijlessen voor mijn autorijbewijs deze werden duidelijk en ruim van te voren ingeplant naar mijn mening had ik een hele aardige en duidelijke instructeur. Ik zou deze rijschool erg aanraden.

• Met welke opleiding heb je ervaring? Auto
  • Hoe heb je het contact met onze rijschool ervaren? Erg goed

Geweldige ervaring

Van klantenservice tot in de auto heb ik een fijne en warme ervaring gehad ⁠•⁠‿⁠• De klantenservice is duidelijk en vriendelijk in de communicatie. Mijn rij-intructeur Piet is echt een voorbeeld in mijn ogen als het gaat om rijles geven, eerlijk, meedenken en zeggen waarop het staat. Hij heeft het beste met je voor en wilt niets liever dan dat jij het haalt. En zo heb ik bij verkeerscentrum Zoetermeer in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. •⁠‿⁠•

• Met welke opleiding heb je ervaring? Auto
  • Hoe heb je het contact met onze rijschool ervaren? Heel erg fijn en helder