Super goed geregeld

Ik heb met plezier gereden bij de kees de vaan en ze leren je de goede dingen aan.

Top service

Vriendelijke mensen die je op een fijne manier alles leren

Grandioos

Samen na een aantal lessen in 1 keer geslaagd , op naar E achter C . Super instructeur en super rijschool !

Super goede rijschool

Fijne dagcursussen en Goede instructeurs en fijn persoonlijk contact tussen de rijschool en mij. Snelle planning en het word goed geregeld.

Fijne en duidelijke opleiding gehad

Veel theorie en praktijk op een dag, goed te doen . Hele fijne ervaring gehad met een geweldige uitslag!

Snel en persoonlijke aandacht

Bij de inschrijving, via stap budget, ging iets mis, Kees heeft dit prima voor mij opgelost.

zeer goed

mijn ervaring was geweldig ik ben goed geholpen en vriendelijk personeel

Goede begeleiding

Vandaag een dagcursus BE gevolgd onder leiding van Gio. Direct geslaagd zonder op of aanmerkingen van de examinator. Mega bedankt Gio !!!!!

Geeft goed les!

Geeft goed les, alles watcje nodig hebt voor je examen met de trekker en in het verkeer!

Krachtig, Intens, Prettig

Goeie instructeur, fijne communicatie en meedenken in mogelijkheden. EN GRATIS CAMPERPLAATS

Goede begeleiding en uitleg.

Theorie en praktijk beide in 1 keer gehaald. Bij beide dagen goede begeleiding en uitleg gehad. Er wordt ook meermaals gevraagd of alles duidelijk is en of je evt nog vragen hebt.

Super!

Gewoon lekker relaxed, vriendelijke mensen! En goeie stof om alles te kunnen leren enz! Bedankt!!

Fijne rijschool!

Leerzame lessen

Top lessen gehad en veel van geleerd

Top rijschool met gemotiveerde mensen

Goede rijschool met vakkundige instructeurs en leuke enthousiaste eigenaren (Kees en Mike). Het eerste examen een te zware voet, maar vandaag hebben mijn Nike Airs me erdoorheen geholpen.

Super rijles!!

Gio, hartelijk dank voor de goede instructies waardoor ik in één keer ben geslaagd voor m’n aanhangerrijbewijs! Goede instructies gegeven waar ik veel aan had, rijden met aanhanger deed ik al wel eens maar toch hele goede tips gekregen waardoor ik hem nu binnen heb!

Gio heeft mij bijzonder goed geholpen bij mijn BE rijbewijs

Gio is enorm enthousiast, doortastend, vakbekwaam en heel goed in staat om te ondersteunen, zelfs als je t even niet meer ziet zitten. Als een mes door de boter. Wat een geweldige ervaring.

Fijne behulpzame mensen en goed geholpen door Ronald

goed geregeld

goed geregeld goede instructeur

Zeer goed!

Een mooi familiebedrijf waar je als cursist geen nummer bent. Ikzelf heb intensief een paar dagen gelest voor C. Veel geleerd, altijd positief samen met Murat. Een positieve ervaring rijker.

Een goeie persoonlijke rijschool

Goeie rijschool. Goed mee gedacht en geholpen via de mail. Gisteravond aangekomen kon op het terrein overnachten met de camper om vervolgens de volgende ochtend vroeg te kunnen beginnen met lessen en gelijk daarna examen te doen.

Leerzaam, maar ook zeker gezellig

Pakket voor BE-rijbewijs met 6 uur les en gelijk examen. Gio is een erg prettige vent die het goed uit kan leggen wat er van je verwacht wordt en hoe je het moet doen. Manier van communicatie vond ik erg fijn. Maar het was ook zeker net zo gezellig in de auto!

Goed en duidelijke

De les was goed en duidelijk. De instructeur had snel door wat mijn zwakke punten waren en daar goed op ingezet echt een aanrader

Fijne rijschool

Fijne rijschool

Goede duidelijke begeleiding

BE rijles gehad. Erg goede communicatie en instructie vooraf. In de puntjes geregeld en mooie combi gereden met achteruitrijcamera voor aankoppelen aanhanger.

Grote kerkstraat 35

4261BB Wijk en aalburg