4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede rijschool, in 4 uur veel geleerd! Prettige, gezellige sfeer.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Lars heeft ons tijdens de cursus zeer goed en vooral duidelijk de lesstof laten opnemen en vooral laten begrijpen! Echt een aanrader voor degene die serieus willen opletten en daardoor grote kans hebben in één keer te slagen voor het examen! Complimenten voor alle tips & trucks

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed, goede begeleiding en leerzame rijlessen. Er is echt aandacht voor jou als persoon.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Weinig mogelijkheden om te lessen, ook overdag..... Afspraken worden niet altijd nagekomen, als er examen is ingepland om 14.30 krijg je later opeens een bevestiging dat het examen om 13.00 terwijl dat niet is afgesproken. Instructeurs Mike en René zijn prima, ontspannen en deskundig :)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettig duidelijke uitleg geduldige instructeurs . Heeft echt geholpen nadat ik de eerste keer ergens anders was gezakt .

Gedienstig en correct

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn positief over de rijlessen die Willeke heeft gekregen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Planning goed geregeld, deskundige instructeurs, zeer klantvriendelijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ook ik was één de velen die dacht het vaarbewijs wel \'eventjes\' te halen, dus een ANWB boekje gekocht, zelf geleerd en op examen gegaan. Nou dat heb ik geweten! Helaas was de uitslag niet als verwacht, net zoals bij veel andere examenkandidaten. Na wat heen en weer gegoogeld kwam ik via positieve recensies op de website terecht voor een cursus vaarbewijs bij Pieter van Verkeersschool Kees de Vaan. 2 weken geleden de cursus afgerond en ruimschoots (met 76 punten) geslaagd voor het vaarbewijs. Zonder Pieter zijn verhaal en de handige ezelsbruggetjes is alles goed blijven hangen. Het studiemateriaal wat met de cursus is doorgenomen i.c.m. met de examen vragen zijn perfect om je voor te bereiden! Alleen uit een boekje lezen van wie dan ook, is resultaat niet gegarandeerd. Met deze cursus dus wel, gelet op alle geslaagde kandidaten om mij heen die dag. Pieter bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed contact en goeie lessen

• Deskundigheid N.v.t.

Heel goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima rijschool, goede accomodatie en uitstekende voertuigen. De instructeurs zijn vriendelijk en geven goede aanwijzingen. Ook handig: op bepaalde dagen kun je examen doen vanaf de rijschool. Je hoeft dan dus niet naar het CBR. De examinator komt naar de rijschool.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tevreden over jlantbehandeling en instructie. Was even wennen na 45 jaar rijden weer \"in de schoolbanken\". Foutje betreffende de aanvangstijd op rijexamendag kan gebeuren. Ook ik kan niet achterhalen wat er precies is misgegaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaringen gehad. Leuke rijschool en instructeur. Minpuntje is het lessen bij plannen. Dat ze niet gelijk alles plannen

Zeer goed en proffesioneel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Zeer tevreden alleen wel aan de dure kant

Grote kerkstraat 35

4261BB Wijk en aalburg