Goed en vlot

Plezierig. Snel en goed geholpen. Ideaal met een app etc

Waar voor je geld.

Fijne leerschool

Zeer prettige ervaring!

Via Kees de Vaan mijn motorrijbewijs behaald. Bert is een zeer ervaren instructeur die mij alles helder heeft uitgelegd. Daarnaast het contact over het inplannen van lessen etc. met kantoor ook prettig en makkelijk. Niet teveel poes pas, gewoon goed!

Top bedrijf met goedeService

Super goede begeleiding!

Ik heb onlangs mijn groot rijbewijs gehaald bij Kees de Vaan en ben ontzettend tevreden! Wat ik heel fijn vond, is dat alles superduidelijk en goed geregeld was. Eerst een dag theorie, waarbij alles helder en praktisch werd uitgelegd. Daarna een hele dag praktijklessen – intensief, maar ontzettend leerzaam en goed opgebouwd. De instructeur Murat nam alle tijd om rustig alles door te nemen en gaf duidelijke tips waarmee ik meteen vooruit kon. Het voelde niet alsof ik “zomaar even een dagje les” kreeg, maar echt alsof ik stap voor stap klaargestoomd werd voor het examen. En dat heeft gewerkt, want daarna mocht ik gelijk op voor het examen en… geslaagd! Kortom: professioneel, duidelijk en met persoonlijke aandacht. Ik kan Kees de Vaan van harte aanbevelen aan iedereen die zijn groot rijbewijs wil halen!

Goed materiaal en goede Instructeur (s)

Instructeur (s) geven goede instructies en laten je duidelijk weten wat er verlangt word van je als je later gaat werken met het geen je gehaald hebt.

Fijne rijschool

Ik heb met veel plezier gelest bij instructeur Herman. Zijn uitleg was heel duidelijk. Ook de communicatie met de rijschool was zeer goed, zeker met de app erbij.

Een leuke leerzame dag

Bedankt Herman, met jouw lessen en adviezen heb je mij gered en ik heb een geweldige dag gehad

Top geregeld! Duidelijk en het ook nog naar mijn zin gehad!

Prettige ervaring met goede instructeurs, zeker met Lambert kon ik het goed vinden. Erg duidelijk en dat heeft mij goed geholpen!

Goede dagopleiding voor rijbewijs BE

Ik heb hier een dagopleiding voor het BE rijbewijs gedaan. Ik had hiervoor nog geen enkele ervaring van het rijden met een aanhanger. De instructeur gaf tijdens de dag opleiding een duidelijke uitleg en daardoor ben ik in 1x geslaagd!

Uitstekend en duidelijk

Goede ervaring met de ochtend cursus die ik heb gevolgd alles word goed en duidelijk uitgelegd . De tips die je van Mike krijgt voor op je examen zijn super goed en hebben mijn echt geholpen . Ik ben zeer tevreden en en ook ruim Geslaagd bedankt !! Echt een aanrader !

Praktisch en efficiënt

Met een compact document, de eerste voorbereiding gedaan. Mike gaat er in een ochtend doorheen 600 vragen die je op je examen tegen kan komen. Met simpele bruggetjes. Pittig maar in lekker tempo houd je wakker. Geen onnodige ballast. Als afronding de nieuwe vragen die er kunnen komen. En ja geslaagd.

Goede rijschool alles wordt goed uit gelegd

Veel geleers

Geslaagd voor de vrachtwagen

Zowel theorie en praktijk hier gehaald voor mij vrachtwagen. Fijne praktijk lessen, hele goede theorie uitleg voor theorie examen. En nu alles compleet op zak! Dankjewel

Prima lessen, flexibele organisatie!

Prima prsktijkles gekregen van Murat! Bijzonder leerzaam in korte tijd!

Heel erg tevreden

Ik heb ontzettend veel aan de uitleg gehad. Top!

Ik heb altijd supergoede lessen en duidelijke uitleg gekregen.

Superleuke en vriendelijke rijinstructeurs die op een duidelijke en geduldige manier lesgeven.

Herman bedankt!

Na eerst bij een andere rijschool gezakt te zijn voor mijn BE rijbewijs kwam ik bij Kees de Vaan terecht. Tijdens de dagcursus met Herman op pad geweest en heel veel goede tips gehad! De manier van lesgeven is erg fijn en sluit goed bij mij aan. Daarnaast was het plannen van de cursus ook erg makkelijk en is de back office goed bereikbaar bij vragen. Belangrijkste; deze keer wel geslaagd voor het BE rijbewijs, dus nogmaals, bedankt Herman!

begripvol, geduldig

Ons bedrijf voor 10 personen een heftruckcertificaat via dit bedrijf gedaan. Een aardig persoon die de cursus gaf. Wij hadden 1 persoon die zenuwachtig was en daar werd op een goede manier mee omgegaan en op zijn gemak gesteld. Iedereen is geslaagd

Zeer vriendelijk duidelijk en rustgevende mensen prettig om samen mee te lessen & af te rijden top

Zeer tevreden een aanrader voor een ieder fijne rijscool top

Zeer vriendelijk en direct no nonsens

Korte lijnen direct contact via de telefoon daarna via de app zo makkelijk en simpel ook de theorie was goed te volgen De gene was duidelijk helder en direct.

Een prettige rij-opleider met een gedreven team

Vanaf het eerste moment heb ik mijn rijlessen bij Kees de Vaan Opleidingen als prettig ervaren. Doordat ik tijdens mijn rijopleiding verschillende instructeurs heb gehad, heb ik ook verschillende inzichten meegekregen. Enkel het handgeschakeld willen leren rijden leek niet iedere instructeur aan te spreken, hierdoor heb ik dit net wat onvoldoende aangeleerd gekregen. Dat is misschien nog een mooie aandachtspunt voor de rijschool, zeker als een leerling er zelf om vraagt. Verder toplessen gehad en met de meeste instructeurs valt gelukkig ook zéker genoeg te lachen, naast de serieuze taak van de rijlessen uiteraard.

Zeer zinvol en geduldig

De lessen waren goed en ook zinvol uitgelegd. Instructeurs zo wel theorie en praktijk zeer geduldig. Heb beide examens in een keer gehaald dus zegt genoeg over de vaardigheden van jullie instructeurs.

Ontzettend duidelijke en leerzame ochtend

Gisterochtend de theoriecursus voor trekker gevolgt. Deze cursus werd gegeven door Mike. Super duidelijk, genoeg ruimte voor vragen. Na de cursus meteen oor naar CBR en examen gedaan. Geslaagd met maar 1 fout. Echt een aanrader dit. Dit was de lange autorit naar Wijk en Aalburg meer dan waard!

Grote kerkstraat 35

4261BB Wijk en aalburg