Noodzakelijk kwaad maar "kei goed geregeld"

Noodzakelijk kwaad maar "kei goed geregeld"

Kees de vaan altijd goed geregeld!

Best gelopen.

super!

Alles verliep prima voor mijn t-rijbewijs. Goede en heldere afspraken.

Na alle tevredenheid geholpen met het afronden van mijn Vrachtwagen rijbewijs

Op een vlotte manier aan mijn rijbewijs geholpen

Alles netjes geregeld

Uitstekende verkeersschool

Niks te klagen

Tijdens de lessen werd mij alles op een duidelijke manier uitgelegd. Als iets niet goed ging dan werd dat besproken. Hele fijne en vriendelijke instructeur gehad. De lessen waren prettig.

Zeer fijne, goed uitgelegde rijlessen.

Rijlessen bij Marjo waren vanaf het begin zeer prettig en duidelijk. Ik had geen angst om auto te gaan rijden maar als iemand dat wel heeft is Kees de Vaan verkeersschool zeker aan te raden. Ook de rijles app via Kees de Vaan is perfect om mee te werken en te communiceren. Kees de Vaan verkeersschool is echt een aanrader voor ieder toekomstige autobestuurder.

Duidelijke instructies bij de lessen en in één keer geslaagd.

De theorie zelf eigen kunnen maken. Ruime en goede planning, zodat de druk niet te hoog is. Praktijklessen sluiten goed aan richting rij-examen. Goede planning en prettige instructeurs. Doel C1 in één keer gehaald. Wij kunnen vakantie gaan vieren met onze camper.

Top!

Erg fijne mensen die gespecialiseerd zijn in het opleiden en dat tegen ontzettend redelijke prijzen.

Supper tevreden

Supper geregeld en een supper begeleiding

Goede begeleiding

Een goede ervaring

Ik heb mijn C rijbewijs gehaald dus dat is helemaal goed!

Je moet met mij weleens wat geduld hebben en dat hadden ze! Helemaal goed dus!

Super goede instructeurs, heel veel geleerd!

Ze behandelen alles netjes en zijn eerlijk in de dingen die je fout doet.

Prettige lessen

Goede en duidelijke lessen!

Door corona duurde het allemaal wat langer voor ik mijn rijbewijs heb gehaald, maar mijn instructeur heeft goed z'n best gedaan om mij toch te laten slagen. De lessen waren altijd gezellig, dus een toptijd gehad!

Een hele leuke en leerzame tijd gehad. Altijd goed begeleid door Alexander.

Heel professioneel bedrijf. Zeer aan te bevelen.

Fijne rijschool

Fijne en gezellige motor rijlessen gehad, altijd goed geholpen door mijn instructeur en goed voorbereid het examen in gegaan. Zeker een aanrader!

Top ervaring met goede service

Goede manier van lesgeven met goed materiaal. En met de RijbewijsApp ben je altijd op de hoogte wanneer je met lessen.

Bedankt voor jullie geduld en provisionele hulp!

Het is niet gemakkelijk om iets af te leren om iets nieuws aan te leren. Maar met professionele hulp en geduld is het gelukt. Heel hartelijk bedankt. Groetjes, Andrea

super gezellige en leerzame rijlessen

ik heb altijd met zin zitten wachten tot de lesauto voor kwam rijden, de lessen van Alexander en Gio waren altijd gezellig en er ging geen les voorbij zonder lachen. ondanks alle hectiek rondom COVID-19 hebben ze er alles aan gedaan om mij weer zo snel mogelijk op het niveau te brengen als voorheen.

"Keurig op weg geholpen"

Geachte Mevrouw, Meneer, Dank voor jullie correcte benadering! Met vriendelijke groet, Jan van Esch

Zeer prettige rijschool

Kundige instructeur en een klantvriendelijke rijschool ondanks de beperkingen t.g.v. Covid. Mooie autopark Waarom geen 10? Een 10 krijg je niet zomaar een 9 is op zijn plaats

top

vrijdag VCA basis gedaan met code 95 geheel corona proef goede uitleg vriendelijke mensen goed verzorgd geslaagd met 97 procentgoed beantwoorde vragen op examen zegt veel over de goede uitleg

Geweldig en goed verzorgd .

Ondanks ik 10 minuten te laat binnen kwam ben ik toch binnen gelaten en mocht gewoon met de dag cursus mee doen. De leraar geeft duidelijke les met de juiste uitleg . Vervolgens onbeperkte warme dranken en onbeperkte lunch bij een friet car die op hun terrein stond. Kort om goed geregeld.

Grote kerkstraat 35

4261BB Wijk en aalburg