Fijne samenwerking

Veel geleerd van Rene en Patrick

Gewoon goed!!

Na het B rijbewijs en E rijbewijs. Nu het motor rijbewijs bij kees gehaald, dat zegt genoeg denk ik.

Erg goede instructeur geduldig sociaal er fijne uitleg over het goed rijden..

Super goede rijschool met super goeie intecteurs

ik heb van allen insrecteurs les gehad dit wou ik zelf dit was in mijn eigen voordeel want met het rijexamen heb je ook een onbekend iemand en dan ben je daar al vast aan gewend ze komen je altijd netjes op tijd ophalen en brengen je ook netjes weer thuis daarom adviseer ik jullie deze rijschool mijn ervaring was hier zeer goed en heb het ook de eerste keer gehaald super top

Fijne rijschool

Een rijschool met een goede service en vriendelijke mensen.

Fantastisch

Geweldig rijschool goede rij instructeur goede klantenservice meedenkend en helpen je waar ze maar kunnen

Een goede rijschool

Een goede rijschool een aanradertje

Hele goede begeleiding en ondersteuning gehad. Hele leuke rijinstructeurs, erg blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen! Alles in 1x gehaald!

Goede rijschool, zonder ervaring in 1 keer voor alle onderdelen geslaagd.

Aardige werknemers en goede lessen.

Goede lessen van Rene voor BE

Fijne dagcursus gehad en in één keer mijn BE gehaald.

Prettig, leerzaam op een ontspannen manier

BE rijbewijs gehaald dmv. ochtend cursus en smiddags examen. Met wat eigen ervaring en gevoel begonnen, en keurig aangevuld met alle nodige tips, trucs en kijkregels door Marjo om smiddags te slagen. Dik tevreden.

leuke vaste rijintructeurs

gezellig en ging mooi

Leuk en duidelijk

We hadden leuke lessen, duidelijke uitleg van bert en een goede planning en alles in een keer gehaald. Dus een goede ervaring en zeker aan te bevelen

Geweldige rijschool

Goede rijschool met leuke en gezellige rij instructeurs leggen alles goed uit en nemen de tijd voor je

Leerzame en goede lessen!

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Kees de Vaan. Ik had les van Giovanni. Ik vond het leerzame en goede lessen. Als ik iets niet begreep werd het goed uitgelegd en als ik iets extra wou oefenen was daar tijd voor. Gio wist precies hoe ik in elkaar zat en hield daar rekening mee.

Super genoten!

De instructeurs zijn goed opgeleid en op elkaar afgestemd. Hierdoor maakte het niet uit als je een keer een andere instructeur kreeg. Kees de Vaan is een Super rijschool veel geleerd en plezier gehad.

Perfecte begeleiding in een ontspannen sfeer

Na 17 uur gezamelijk met mijn man te hebben gelest, beiden succesvol geslaagd voor ons c1. Planning was in fijn overleg, alles was mogelijk qua dagen en uren. Goede inschatting gemaakt voor het benodigde aantal lesuren. Instructeuren Rene en Toine hebben plezier in hun werk en stellen je op het gemak. Duidelijke simpele uitleg. Rustige omgeving om af te lessen en af te rijden.

Aardige en professionele instructeurs. En alles wordt tot in de puntjes geregeld.

Bert is een zeer fijne instructeur voor het leren van motorrijden!

In juli kon ik al zeer snel terecht met lessen. Inplannen gaat heel makkelijk en flexibel. Bert is een fijne gezellige instructeur met veel geduld en ervaring.

Erg fijne rijschool met fijne les instructeur

Ben voor me motor rijbewijs aan het lessen geweest. Bert is een fijne rustige instructeur die de tijd neemt voor je en duidelijk dingen uitlegt. Fijne les motors om op te rijden. Echt een aanrader om te lessen daar. Kees zelf tijdens de examens gehad ook erg fijn om me te werken. Kortom top bedrijf echt een aanrader.

Goede duidelijke les

Fijne les gehad, duidelijke uitleg met veel geduld.

Oefening baart kunst

Heb de nodige lessen gekregen en uiteindelijk trots op mijn vrachtwagen rijbewijs. Les van meerdere verschillende instructeurs is in mijn ogen een pre. Iedereen let op andere aspecten welke je allemaal nodig hebt om te slagen. Volgende keer zou ik dit vanaf het begin verzoeken.

Rustig en goed uitleggen door de instructeur

Toine heeft veel geduld en legt het allemaal netjes en rustig uit. Geen afleidingen van radio of iets anders

Erg goed

Vond het gezelig een leuke dag

Goede rijschool!

Ik heb maar tien lessen gehad, maar alles was goed geregeld. Een leuke & gezellige tijd gehad hier.

Grote kerkstraat 35

4261BB Wijk en aalburg