Ik heb mijn C rijbewijs gehaald dus dat is helemaal goed!

Je moet met mij weleens wat geduld hebben en dat hadden ze! Helemaal goed dus!

Super goede instructeurs, heel veel geleerd!

Ze behandelen alles netjes en zijn eerlijk in de dingen die je fout doet.

Prettige lessen

Goede en duidelijke lessen!

Door corona duurde het allemaal wat langer voor ik mijn rijbewijs heb gehaald, maar mijn instructeur heeft goed z'n best gedaan om mij toch te laten slagen. De lessen waren altijd gezellig, dus een toptijd gehad!

Een hele leuke en leerzame tijd gehad. Altijd goed begeleid door Alexander.

Heel professioneel bedrijf. Zeer aan te bevelen.

Fijne rijschool

Fijne en gezellige motor rijlessen gehad, altijd goed geholpen door mijn instructeur en goed voorbereid het examen in gegaan. Zeker een aanrader!

Top ervaring met goede service

Goede manier van lesgeven met goed materiaal. En met de RijbewijsApp ben je altijd op de hoogte wanneer je met lessen.

Bedankt voor jullie geduld en provisionele hulp!

Het is niet gemakkelijk om iets af te leren om iets nieuws aan te leren. Maar met professionele hulp en geduld is het gelukt. Heel hartelijk bedankt. Groetjes, Andrea

super gezellige en leerzame rijlessen

ik heb altijd met zin zitten wachten tot de lesauto voor kwam rijden, de lessen van Alexander en Gio waren altijd gezellig en er ging geen les voorbij zonder lachen. ondanks alle hectiek rondom COVID-19 hebben ze er alles aan gedaan om mij weer zo snel mogelijk op het niveau te brengen als voorheen.

"Keurig op weg geholpen"

Geachte Mevrouw, Meneer, Dank voor jullie correcte benadering! Met vriendelijke groet, Jan van Esch

Zeer prettige rijschool

Kundige instructeur en een klantvriendelijke rijschool ondanks de beperkingen t.g.v. Covid. Mooie autopark Waarom geen 10? Een 10 krijg je niet zomaar een 9 is op zijn plaats

top

vrijdag VCA basis gedaan met code 95 geheel corona proef goede uitleg vriendelijke mensen goed verzorgd geslaagd met 97 procentgoed beantwoorde vragen op examen zegt veel over de goede uitleg

Geweldig en goed verzorgd .

Ondanks ik 10 minuten te laat binnen kwam ben ik toch binnen gelaten en mocht gewoon met de dag cursus mee doen. De leraar geeft duidelijke les met de juiste uitleg . Vervolgens onbeperkte warme dranken en onbeperkte lunch bij een friet car die op hun terrein stond. Kort om goed geregeld.

Geslaagd

Met een gering aantal lessen geslaagd. Goede uitleg en duidelijke lessen.

Professionele ontspannen rijopleider

10 jaar geleden m’n motorrijbewijs gedaan. Wat een feest was dat! Laatst CE gedaan. Nog niets mee van plan maar gewoon leuk om te doen. Niet helemaal foutloos maar wel in één keer geslaagd dankzij een betrokken team van leuke mensen!

Het was wel goed

Het was wel goed omdat mij alles uitstekend geleerd was

Goede begeleiding!!

Fijne uitleg. Goed begeleid. Fijn personeel!

Leuke instructeurs goede begeleiding

Door de goede begeleiding en uitleg ben ik vandaag geslaagd hele fijne lessen gehad voor B E rijbewijs van René en Marjo Bedankt voor alles

Ik sertifcht

Hall ik ben Fitwi test maken

Goed geregeld en staan altijd voor je klaar.

Ik heb hier lessen gevolgd voor de motor. dankzij de corona heeft het helaas lang geduurt maar de rijschool hielt mij goed op de hoogte en de lessen waren duidelijk en goed ingepland. kortom veel plezier gehad om t rijbewijs te behalen!

Zeer goed!

Goed geregeld.

Goede verkeersschool

Heb mijn praktijk gedeelte voor de vrachtwagen hier gehaald,in 1 keer gehaald goede rijschool en dito instructeurs

Lessen waren goed, alleen 1 dag lessen van 8 tot 16:00 is voor het mooi te lang.

Adequate en heldere communicatie en persoonlijke begeleiding

Uitstekende ervaring waarbij de communicatie adequaat en zeer duidelijk was. De instructies tijdens de les werden zeer professioneel en op een persoonlijke wijze gegeven. Kortom uitstekend gedaan!

Grote kerkstraat 35

4261BB Wijk en aalburg