Zeer leerzame en ontspannen dag

Ideaal in 1 dag lessen en op voor het BE-rijbewijs. Vriendelijke instructeur die de tijd voor je neemt en alles op het gemak nog een keer uitlegt.

Prima rijschool

Gewoon prima rijschool met goede instructeurs. Allemaal met hun eigen manier om jou te leren rijden. Contact opnemen en lessen inplannen gaat heel makkelijk, gewoon even bellen. Houd er rekening mee dat je een kwartier van tevoren opgehaald kan worden! Over het algemeen heb ik goede ervaringen met de rijschool.

Heel goed

Geen poespas, maar gewoon goed

Vriendelijk ontvangen, duidelijke training. Lunch aanwezig, en volop koffie. Gewoon goed.

Ik werd goed geholpen en heb een leuke ervaring gehad

Ik werd goed geholpen en goed begeleid en ik heb een goede tijd ervaren

Bereid om met de klant mee te denken

Na de heropening, (na de coronasluiting) wilde ik graag voor 18 juni 2021 mijn C1 rijbewijs halen. Ondanks dat iedereen natuurlijk volgeboekt zat, was deze rijschool bereid om met mij mee te denken. Om mij aan rijlessen en een instructeur te helpen, zodat ik op 26 mei mijn C1 praktijkexamen kon doen. Verder ben ik keurig te woord gestaan door de medewerkers van deze rijschool. Al met al was deze eerste ervaring van mij met deze rijschool een zeer positieve en succesvolle. Met name Mike bedankt voor jou inzet en bereidwilligheid om eventueel zelf als instructeur mee te gaan.

Alles ging goed en volgens afspraak

Alles ging goed en volgens afspraak

Snel

Lekker vlot zo, even paar uurtjes zitten en klaar. Scheelt een hoop extra tijd op de zaterdag.

Het was een fijne cursus

Ze proberen het toch nog interessant te maken zodat als je naar huis gaat je toch denk ik heb er wat van opgestoken. Want zeg nu eerlijk we gaan er naartoe om dat het moet. Maar Ze doen het goed bij de vaan. Misschien iets meer pauze. Bv 15 min 15 min 15 min. Ga zo door en tot de volgende keer.

Goede instructeur

Zie boven

Code 95 snel gehaald

Ik heb de nascholingscursus snel kunnen afronden. Ideaal om methode e-learning te werken.

Was zeer goed.

Het was erg fijn dat je al een paar uur thuis heb kunnen leren, daarom is het goed te doen 2 vakken op 1 dag. Zo blijf code 95 herhalen ook nog leuk.

Prima geregeld

Alles goed geregeld

Alles was heel goed gegaan

Noodzakelijk kwaad maar "kei goed geregeld"

Noodzakelijk kwaad maar "kei goed geregeld"

Kees de vaan altijd goed geregeld!

Best gelopen.

super!

Alles verliep prima voor mijn t-rijbewijs. Goede en heldere afspraken.

Na alle tevredenheid geholpen met het afronden van mijn Vrachtwagen rijbewijs

Op een vlotte manier aan mijn rijbewijs geholpen

Alles netjes geregeld

Uitstekende verkeersschool

Niks te klagen

Tijdens de lessen werd mij alles op een duidelijke manier uitgelegd. Als iets niet goed ging dan werd dat besproken. Hele fijne en vriendelijke instructeur gehad. De lessen waren prettig.

Zeer fijne, goed uitgelegde rijlessen.

Rijlessen bij Marjo waren vanaf het begin zeer prettig en duidelijk. Ik had geen angst om auto te gaan rijden maar als iemand dat wel heeft is Kees de Vaan verkeersschool zeker aan te raden. Ook de rijles app via Kees de Vaan is perfect om mee te werken en te communiceren. Kees de Vaan verkeersschool is echt een aanrader voor ieder toekomstige autobestuurder.

Duidelijke instructies bij de lessen en in één keer geslaagd.

De theorie zelf eigen kunnen maken. Ruime en goede planning, zodat de druk niet te hoog is. Praktijklessen sluiten goed aan richting rij-examen. Goede planning en prettige instructeurs. Doel C1 in één keer gehaald. Wij kunnen vakantie gaan vieren met onze camper.

Erg fijne mensen die gespecialiseerd zijn in het opleiden en dat tegen ontzettend redelijke prijzen.

Supper tevreden

Supper geregeld en een supper begeleiding

Goede begeleiding

Een goede ervaring