Goed georganiseerd, duidelijk

Een prettige manier van werken en communiceren. Helder en eenduidig. Leuke lessen gehad !

Erg leerzaam en prettig

Ik heb veel geleerd van de rijlessen en er was altijd een prettige sfeer tijdens de lessen. Ook was het fijn dat er altijd veel ruimte was om lessen te verzetten.

Dubbel

Mijn ervaring is dubbel aan de ene kant ben ik zeer tevreden over de kwaliteit van lesgeven, maar de communicatie met kantoor is erg matig. Ik heb meerdere malen gemaild dat ik ivm een klein baby’tje en borstvoeding geen hele dag kon lessen. Hierop kreeg ik een nieuwe planning. Maar de rijinstructeur en het cbr hadden een andere planning. Daardoor was ik alsnog heel de dag van huis, terwijl ik meerdere malen aangegeven had dat dit niet wenselijk was. Gelukkig was de rijinstructeur erg mee denkend en kon ik tussendoor mn baby live voeden. Maar als nog kwam ik aan het einde van de middag in de knoei met de voedingen. Dit was niet nodig geweest, aangezien ik het meerder malen aangegeven had. Maar goed gelukkig wel geslaagd. Ik vond met name Arthur een hele fijne instructeur, zijn manier van lesgeven is heel duidelijk en inzichtgevend.

Goede rijschool

Goede rijschool. Altijd fijne lessen gehad

Aanrader

Goede begeleiding, vriendelijke instructeurs.

In 1x C1!

Met de CQ dagcursus in 1 dag mijn rijbewijs gehaald

M.n. praktische ervaring van Murat heeft erg goed geholpen

Mijn doel was in een dag het C1 rijbewijs te halen. Dat is helaas niet gelukt, maar uiteindelijk is het toch vrij snel de derde keer gelukt. Ik had de derde keer Murat voor de laatste uren instructie en praktische tips. Die waren toch wat anders dan daarvoor gehoord. Fijn dat ik de derde keer snel op kon (in Oss). Het theorie examen ging ook erg goed met behulp van de circa 1100 voorbeeldvragen die ik geleerd had. Die kwamen in het examen bijna 1 op 1 terug. Wel kwam ik er iets te laat achter dat er twee examen waren, terwijl ik er in eerste instantie maar 1 had gedaan. Maar die tweede had ik ook snel, hoefde ik nauwelijks meer voor te leren. Ervaring in algemeen is dus goed.

Goede cursus

Goede cursus die in een lekker tempo gegeven wordt met duidelijke uitleg

Goede behandeling van de stof en duidelijke uitleg..

Zeer prettige manier van theorie volgen, simpel maar duidelijk. Als je goed oplet kun je bijna niet zakken voor het examen. Ook de lunch was goed.

Binnen een paar uur mijn vrachtwagen theorie gehaald. (RVM1-C)

Lichtelijk sceptisch begon ik aan deze cursus RVM1-C. Waar theorie voor de vrachtwagen vroeger veel blokken was, bood deze optie het tegenovergestelde. Met enkele a4'tjes en 1 ochtendje je theorie halen. De verwachtingen zijn vol overtroffen, met slechts 2 foutjes op het examen die middag. Ik ben trots, en blij met de keuze voor de Vaan!

Alles prima

Na een e-mail gestuurd te hebben, belde Mike gelijk de volgende dat op. Zowel theorie, lessen en examen gedaan bij Kees de Vaan.

Super goede rijschool!

Fijne rijschool, in korte tijd mijn rijbewijs gehaald. Echt een leuke instructeur en met vragen of voor extra lessen kan je altijd bellen en wordt het geregeld. Helemaal tevreden!

Goede ervaring.

In 1 keer geslaagd voor praktijk scooter, zeer tevreden over de instructeur!

Prima rijschool die met je meedenkt

Ondanks lastig rooster gezien schooltijden Stan, toch in goed overleg tot een passende planning gekomen. Vriendelijke instructeurs.

Top hoe er met cursisten wordt omgegaan

Een geweldige verkeersopleiding

Fijne instructeurs en goede begeleiding!

Fijne instructeurs en goede begeleiding! Zeer tevreden!

Goede opleiding

In deze opleiding wordt goed geleerd wat er verwacht wordt bij alle examens.

Goede rijschool!

Goede rijschool!

Kees de Vaan opleiding is een toppertje

Met veel plezier naar lessen gegaan, praktische toetsen gedaan en ook zeker de rijlessen waren uitstekend. Goede instructeurs, met liefde voor 't vak.

Hele fijne verkeersschool

We zijn goed begeleid door instructeur Hans. Ook de administratieve kant vanuit de verkeersschool is super geregeld. Echter blijft het CBR een instantie die niet te voorspellen is.

Perfecte begeleiding voor het behalen van het groot rijbewijs.

Goede instructeurs en duidelijke planning.

Goede theoriecursus en opleiding C1 gehad!

Theorie was goed, met de cursus alle informatie gehad om in een keer te slagen. De dag opleiding van Floor was ook top. Gezellige en leerzame dag. Examen in een keer gehaald.

Ik heb mij rijlessen bij kees de vaan goed ervaren ik heb genoeg begeleiding gehad en rustig naar het examen toe gewerkt

Goede rijschool in een rustige omgeving!

Goede professionele instructeur en ontspannen sfeer. Goede organisatie en vriendelijke medewerkers. Ik vind zes uur les op een dag en daarna rij-examen best veel en was best moe. Dat had ik me onvoldoende gerealiseerd. Gelukkig heb ik het examen wel gehaald. Wijk en Aalburg is een rustige omgeving en dat is erg fijn!

Grote kerkstraat 35

4261BB Wijk en aalburg