Dit is een fijne en prima rijschool voor C1 camperrijbewijs

Mijn theorie c1 in 2x klassikaal les gehaald. Scheelt je veel tijd en daar veel tips gehad, met vragen die bijna soortgelijk op het examen kwamen. Is het geld zeker waard. Mike geeft goed les! Praktijk ook gedaan, 6 uur les gehad van instructeur Dennie, was prima, is zeer scherp maar dat heb je precies nodig op je praktijk examen. Dennie doet dit op een constructieve manier, geeft je veel tips. De contacten met de rijschool verlopen heel soepel en direct. Gewoon een fijne rijschool met een prettige cultuur. Ik kan iedereen deze rijschool hartgrondig aanraden. Ze bereiden je heel goed voor en het afrijden in omgeving Wijk en Aalburg is een voordeel (rustiger qua verkeer) Bijkomend voordeel is dat ik met mijn camper op hun eigen terrein mocht staan!

Leerzame en leuke dag

Opbouw van de cursus/lessen voor BE rijbewijs vond ik goed. Zo heb ik in korte tijd veel geleerd en ben in 1 x geslaagd. :-)

Goede opbouw, prettig contact.

Een goede opbouw van wat je moet leren. Veel ruimte voor eigen initiatief. Alles in een relaxte sfeer met een fijn contact.

Helemaal top!

Gezellige en aardige rijinstructeurs! Wordt altijd goed geholpen door iedereen

Uitstekende rijlessen

Alles dankzij Verkeersschool Kees de Vaan in één keer gehaald, daarnaast komen ze altijd hun afspraken na en ondersteunen ze waar nodig is.

Fijne rijschool!

Snelle reactie. Goede persoonlijke begeleiding. Top familie bedrijf!

Keurige nette rijschool

Prima rijschool. Onze zoon is voor de eerste keer geslaagd voor zijn tractor rijbewijs. Goede instructeurs, nette facturatie.

Is goed

Zeer tevreden!!

Ik ben niet echt een studiebol dus die cursusdagen waren voor mij echt perfect. Een paar uurtjes naar Mike luisteren en je haalt het examen makkelijk. Praktijk ook alleen maar complimenten! Alleen maar vakmensen daar, ik raad het echt iedereen aan.

Fijne rijschool!

Onze zoon heeft met veel plezier zijn brommer rijbewijs gehaald bij Kees de Vaan! Super goede service bij z'n dyslexie

Prima rijschool

Leuke dag gehad met eind resultaat geslaagd voor C1 rijbewijs.

Hele fijne rijschool!

Heel veel profijt gehad van de theoriedag! En ook de praktijklessen waren heel prettig! Voor mijn theorie en praktijk examen in 1 keer geslaagd!

Erg leerzame en leuke lestijd gehad

Deze rijschool heeft mij goed voorbereid op het examen met vriendelijke instructeurs en leerzame lessen

Prima lessen en alle examens in 1 keer gehaald!

Motor les van Bert gekregen en vandaag voor mijn laatste examen geslaagd!

uitstekende lessen en goede docenten

Wij voelden ons direct thuis bij jullie. De ontvangst was goed. De lessen zeer goed. We hebben genoeg bij geleerd en zijn natuurlijk erg blij met ons geslaagd examen.

Zeer prettig!

Ik heb erg veel plezier gehad in mijn rijles vandaag met Rene! Een super instructeur!!

Goede rijschool met een leuke sfeer

Mijn ervaring met deze rijschool is goed en is zeker aan te bevelen

Super goed geregeld ! Ik zou het iedereen aanbevelen

Erg fijne, leerzame en gezellige lessen gehad . Er word goed mee gedacht met het begrip Corona en rijlessen. Ook geven ze tips. De ap is erg handig zo kun je goed de planning zien. Het enige minpuntje is dat ik vaak verschillende rij instructeurs heb gehad. Dit had misschien ook met covid te maken? Ik zou het wel mensen aanbevelen om bij jullie te komen lessen !

Was een geweldige gezellige dag

Heb mijn brommer rijbewijs in 1 keer gehad. Top

Mijn aanhanger rijbewijs gehaald via kees de vaan , erg goed gelopen zeer vriendelijke instructeur rené

Heel goed geregeld!

Ik heb mijn rijbewijs super snel kunnen halen, door het goede inplannen van mijn lessen! Had alle lessen bij 1 rij-instructeur. Hele fijne lessen gehad bij hem!

Goede rijschool

Goede rijschool, fijn om in korte tijd klaargestoomd te worden voor het trekker rijbewijs examen en dan ook nog in 1x slagen!

Gewoon super

In 1 keer mijn t rijbewijs zowel praktijk als theorie gehaald. Perfecte cominucatie en goede rustige instructeurs. Dank hiervoor

Goede rijschool

Goede rijschool. Zowel theorie als praktijk goed bevallen. Theorie onderdeel per dag en gelijk examen was een goede manier om te theorie examens te halen.

Kundige rijinstructeurs

Voor mijn C1 rijbewijs heb ik les gehad van twee instructeurs. Beide heel rustig en kundig waardoor ik snel ben geslaagd. De rijschool stelt zich flexible op als het gaat om planning en houdt goed rekening met wensen. De omgeving van de rijschool biedt alle mogelijke uitdagingen om te oefenen.

Grote kerkstraat 35

4261BB Wijk en aalburg