Opleiding was goed

Duidelijk wat er van me verwacht werd

Snel en goed

Zou een maand nodig hebben om code 95 te doen maar lukte in 20 dagen. Snel en goed. Over 5 jaar kom ik weer terug. Prima geregeld.

Passend, praktische lessen voor mijn situatie

Ik moest na tientallen jaren rijden een Nederlandse rijbewijs halen (gemigreerd naar NL uit de VS), en zag er niet op uit om weer lessen te moeten doen. Mijn instructor(s) waren heel goed in het corrigeren van oude gewoontes en een passende les proces toe te passen op mijn situatie. Heb veel geleerd en ben nu beter onderweg! Bedankt.

fijne verkeersschool

prima rijschool ,met veel plezier mjin rijbewijs gehaald

Na een mindere ervaring bij een andere rijschool heel goed begeleid naar het behalen van mijn motorrijbewijs door Bert. 10/10 would recommend

Prettige no-nonsense opleider.

Prettige instructeurs en duidelijke afspraken.

Zeker aanrader!

Leuke/leerzame lessen gehad, zeker een aanrader!

Theorie cursussen goed en snelle service

De theorie cursussen waren goed en klopten nagenoeg helemaal met de examens. Vervolgens de praktijk van C1 in 1 dag. In 1 maand mijn rijbewijs gehaald!

Super rijschool

Goede mensen waar veel van te leren valt.

Een flexibel en goede rijschool.

Je leert er snel.

Prima instructeurs, prima planning - hier wordt meegedacht!

Goede ervaring

snel en adequaat

wijze van coaching tijdens les. liever zeggen wat te doen (begeleiden) dan nou doe je het weer fout.

Toppy

professioneel, correcte afhandeling en soepele afspraken

Beetje ver weg voor ons maar door soepele afspraken van de lessen goed haalbaar. Theorie lessen zijn goed en lesmateriaal ruim voldoende om het thuis te leren. Praktijklessen zijn goed. Spiegels wat moeilijk te verstellen, punt van verbe******. Mike is oplossingsgericht

Leuke en erg goede rijschool

En hele goede en leerzame rijschool

Fijne lessen

Uitleg is duidelijk

Al jaren een goede en betrouwbare rijschool

Al jaren een goede en betrouwbare rijschool

Netjes geregeld

Het was allemaal netjes geregeld en ze waren vriendelijk

Betrokken mensen die weten waar ze mee bezig zijn.

Hele goede rijschool, door omstandigheden was mijn code 95 bijna verlopen. Door meedenken en snel handelen door rijschool de vaan. Is het gelukt om op tijd alles te halen. Hier werken betrokken mensen die weten waar ze mee bezig zijn.

Je krijgt hulp met alles wat je nodig heb

Prima rijschool!

Alles netjes en rustig uitgelegd en in 1x geslaagd voor BE!

Uitstekende lessen met goede voorbereiding op het examen.

Goed klaar gestoomd voor het examen. Rustig begeleid en met een juiste verhouding van actieve en rustige momenten. De instructeur weet goed waar hij mee bezig is.

Ik vond het een superieure ervaring met super goede en gezellige instructeurs

Grote kerkstraat 35

4261BB Wijk en aalburg