Goede begeleiding naar C1 rijbewijs , alle facetten zijn geolied , Murat , Mike en Kees bedankt..!! Tot de volgende keer!!

Goed afgestemd

Mijn C1 rijbewijs gehaald middels dagcursus en examen. Prima gepland en goede instructies. Bedankt.

Super leuke instructeurs en goede communicatie

Super goed!

Was een fijne tijd! ;)

Hele leuk dag met Kees gehad en top resultaat met behalen van C1

Fijn systeem en leuke mensen.

De instructeurs denken goed met je mee. De dijkdorpen zijn een mooie uitdaging voor trekker- en vrachtwagenchauffeurs.

Prima ervaring. Prettige instructeurs

Flexibele en toegankelijke organisatie. Erg prettig om bij te lessen

Het was een fijne ervaring.

Ik heb veel geleerd omtrent mijn rijgedrag. Ik heb veel verschillende instructeurs gehad, maar allemaal met andere tips en een andere kijk op mijn gedrag in het verkeer. Soms was dit fijn, soms wat minder. Maar over het algemeen vind ik Kees de Vaan opleidingen een fijne rijschool om mee samen gewerkt te hebben naar mijn rijbewijs. Ik zou deze rijschool daarom ook aanbevelen aan anderen binnen mijn omgeving.

Prima!

Ook ik ben de 1e keer geslaagd net als mijn zus destijds. Mss wel wat prijzig maar binnen een dag in de pocket.

Binnen 3 weken c1 dus top . Ben dr blij mee

Zeer prettig geholpen

Goede duidelijke lessen

Makkelijk te gebruiken app makkelijk per telefoon berijkbaar en bert geeft fijn les.

Kwaliteit maar duur

Goede rijinstructeurs. Wel duurder dan gemiddeld. In 1 keer gehaald!

BE rijbewijs in 1 dag gehaald.

Om 8 uur in de ochtend de les begonnen in wijk en aalburg. Stefan is begonnen met alles uit te leggen en we zijn toen op pad gegaan. Tijdens de rit geeft stefan aan bepaalde situaties en punten te onthouden. Tijdens de koffie en lunch tekent hij deze situaties met je uit en geeft hij aan waar je op moet letten of wat er fout ging. Verder is hij erg oplettend en helpt mee waar nodig. Na de hele dag lessen, ga je op examen. Voor het examen hebben we nog even rust gepakt en alles om het voertuig nogmaals doorgenomen. Hierna een goed examen gereden en mijn BE rijbewijs gehaald. Stefan en Kees de Vaan nogmaals bedankt! Jullie zijn toppers!

Goed georganiseerd, duidelijk

Een prettige manier van werken en communiceren. Helder en eenduidig. Leuke lessen gehad !

Erg leerzaam en prettig

Ik heb veel geleerd van de rijlessen en er was altijd een prettige sfeer tijdens de lessen. Ook was het fijn dat er altijd veel ruimte was om lessen te verzetten.

Dubbel

Mijn ervaring is dubbel aan de ene kant ben ik zeer tevreden over de kwaliteit van lesgeven, maar de communicatie met kantoor is erg matig. Ik heb meerdere malen gemaild dat ik ivm een klein baby’tje en borstvoeding geen hele dag kon lessen. Hierop kreeg ik een nieuwe planning. Maar de rijinstructeur en het cbr hadden een andere planning. Daardoor was ik alsnog heel de dag van huis, terwijl ik meerdere malen aangegeven had dat dit niet wenselijk was. Gelukkig was de rijinstructeur erg mee denkend en kon ik tussendoor mn baby live voeden. Maar als nog kwam ik aan het einde van de middag in de knoei met de voedingen. Dit was niet nodig geweest, aangezien ik het meerder malen aangegeven had. Maar goed gelukkig wel geslaagd. Ik vond met name Arthur een hele fijne instructeur, zijn manier van lesgeven is heel duidelijk en inzichtgevend.

Goede rijschool

Goede rijschool. Altijd fijne lessen gehad

Aanrader

Goede begeleiding, vriendelijke instructeurs.

In 1x C1!

Met de CQ dagcursus in 1 dag mijn rijbewijs gehaald

M.n. praktische ervaring van Murat heeft erg goed geholpen

Mijn doel was in een dag het C1 rijbewijs te halen. Dat is helaas niet gelukt, maar uiteindelijk is het toch vrij snel de derde keer gelukt. Ik had de derde keer Murat voor de laatste uren instructie en praktische tips. Die waren toch wat anders dan daarvoor gehoord. Fijn dat ik de derde keer snel op kon (in Oss). Het theorie examen ging ook erg goed met behulp van de circa 1100 voorbeeldvragen die ik geleerd had. Die kwamen in het examen bijna 1 op 1 terug. Wel kwam ik er iets te laat achter dat er twee examen waren, terwijl ik er in eerste instantie maar 1 had gedaan. Maar die tweede had ik ook snel, hoefde ik nauwelijks meer voor te leren. Ervaring in algemeen is dus goed.

Goede cursus

Goede cursus die in een lekker tempo gegeven wordt met duidelijke uitleg

Goede behandeling van de stof en duidelijke uitleg..

Zeer prettige manier van theorie volgen, simpel maar duidelijk. Als je goed oplet kun je bijna niet zakken voor het examen. Ook de lunch was goed.

Binnen een paar uur mijn vrachtwagen theorie gehaald. (RVM1-C)

Lichtelijk sceptisch begon ik aan deze cursus RVM1-C. Waar theorie voor de vrachtwagen vroeger veel blokken was, bood deze optie het tegenovergestelde. Met enkele a4'tjes en 1 ochtendje je theorie halen. De verwachtingen zijn vol overtroffen, met slechts 2 foutjes op het examen die middag. Ik ben trots, en blij met de keuze voor de Vaan!

Grote kerkstraat 35

4261BB Wijk en aalburg