Goede theoriecursus en opleiding C1 gehad!

Theorie was goed, met de cursus alle informatie gehad om in een keer te slagen. De dag opleiding van Floor was ook top. Gezellige en leerzame dag. Examen in een keer gehaald.

Ik heb mij rijlessen bij kees de vaan goed ervaren ik heb genoeg begeleiding gehad en rustig naar het examen toe gewerkt

Goede rijschool in een rustige omgeving!

Goede professionele instructeur en ontspannen sfeer. Goede organisatie en vriendelijke medewerkers. Ik vind zes uur les op een dag en daarna rij-examen best veel en was best moe. Dat had ik me onvoldoende gerealiseerd. Gelukkig heb ik het examen wel gehaald. Wijk en Aalburg is een rustige omgeving en dat is erg fijn!

goede instructeur en vlot inplannen afspraken

Ik heb gekozen voor het halen van het C1 rijbewijs in 1 dag. Vooraf 1 proefles gekregen (2 uur), en daarna nog 1 halve dag + examen. Veel geleerd tijdens de lessen, achteraf zou ik alleen niet meer voor de 1-daagse cursus kiezen - je hebt maar heel weinig tijd om alles goed te leren, en na 4 uur lessen was ik redelijk moe bij het examen. Het plannen van de afspraken ging heel vlot, en mooi is dat ik via Kees de Vaan ook gebruik kon maken van het STAP-budget.

Super rijschool

Goede uitleg goede rij instructeurs en voor Theori goede dagopleing

Zowel theorie als praktijk, goed uitgelegd

Theorie was zeer duidelijk. Lessen waren goed in een ongedwongen sfeer.

Betrokken begeleiding.

Doen wat ze beloven.... Goede begeleiding in zowel theorie als praktijk modules.... Ze werken met principe " herhaling is de kracht en veel doen geeft de kennis "

Heel goed ervaren!

De lestijd was best kort. Omdat ik van te voren al een paar keer gereden had, merkte ik dat de stap niet zo groot was. Daar was ik heel blij mee. Helaas hadden de andere 2 het niet gehaald. Ik ben heel blij dat ik het gehaald heb! Het was goed georganiseerd en iedereen kreeg een even grote kans! Hartelijk bedankt! Wanneer je gezakt bent, moet je de volle prijs betalen, dat is wel jammer voor degenen die zakken..

Fantastisch!

Het plannen en de hulp bij de aanvragen is super. De lessen waren goed en professioneel. Ik was heel goed voorbereid op het examen.

Verkeersschool met hart op de goede plaats!

Zeer tevreden! Ik heb bij Kees de Vaan de theorie en de praktijk voor de vrachtwagen gedaan en in één keer gehaald! Zelf kom ik uit Utrecht en op internet had ik gezocht naar een goede, betrouwbare en niet te prijzige verkeersschool. Eerst in de buurt, maar plots stuitte ik op de site van Kees de Vaan. Gelijk viel mij op dat de omgeving waarin je komt te rijden relatief rustig is. Altijd wel fijn, zeker wanneer je met zo'n groot voertuig de weg op gaat. Daarnaast hebben ze erg aantrekkelijke aanbiedingen, zowel voor het theoretisch deel als voor het praktijk gedeelte. De theorie wordt gegeven in mooie, ruime lokalen. Ik had gekozen voor de dagcursus. Voor elk van de drie delen krijg je klassikaal les en aanvullend een reader, die je voor de les doorneemt. Ik kon alle drie de cursusdagen direct op voor het theorie examen. De lesstof voor de drie theorie delen wordt uitgelegd door ervaren docenten/ instructeurs. Voor de praktijk cursus werd ik begeleid door René en Dennie. Beiden erg rustig en kundig in hun optreden. Ik heb gemerkt dat de intenties van Kees de Vaan en zijn team er echt op gericht zijn dat je het haalt en het liefst in één keer. Kortom: zaken doen met het hart op de goede plaats!

Zeer leerzame lessen en goede instructeurs

Goede rijschool

Ze hebben een duidelijke planning, deze staat gekoppeld met een app zodat je altijd overzicht hebt van je rijlessen. Ook denken ze goed mee met de tijden die bij je passen. De rij instructeurs zijn fijn in de omgang, dat vind ik persoonlijk erg belangrijk want dan is er tijdens de lessen een ontspannen sfeer.

Zeer goede proffesionele begeleiding gehad goede service zowel telefonisch als 1 op 1 goed contact kon snel terecht en zeker aan te bevelen.

Erg gezellig en leerzaam fijne uitleg over alles.

Erg prettig voelt je snel op je gemak.

Goeie verkeersschool

Aanradertje

Super leuke dag gehad!

Super leuke en gezellige dag gehad met mijn instructrice Marjo. Goede en duidelijke uitleg en goed voorbereid op het examen diezelfde middag. Met een goed resultaat.

'Gas geven!'

Supersnel het C1-rijbewijs gehaald. Binnen anderhalve week gerealiseerd; de theorie examens bij het CBR (verkeer, techniek en administratie), daarna de medische keuring en vervolgens het praktijkexamen. Mede mogelijk gemaakt door Kees de Vaan opleidingen. Dank je wel Mike en dank je wel rij-instructeur Hans!

Goede rijschool met professionele instructeurs

De instructeurs leggen het op een rustige en goede manier uit. Ik heb de theorie en praktijk exames voor het C rijbewijs in 1x gehaald. Zeker aan te bevelen

Binnen 4 weken na ons eerste contact mijn C-1 binnen!

Theorie- en praktijklessen waren leuk en doeltreffend! Dank jullie wel!

Kennis en kunde!

Ik heb alles in één keer gehaald door hoe ze het uitleggen bij de theorie en praktijk! Allemaal toppers.

Een hele fijne rijschool.

Hele fijne instructeurs, die goede uitleg geven. Zijn allemaal heel fijn.

In één woord geweldig!

Hele goede rijschool, door omstandigheden was mijn code 95 bijna verlopen. Door meedenken en snel handelen in 15 dagen mijn code 95 verlengd en dat nog gratis ook (met STAP-budget) Ondanks de afstand ga ik hier zeker terug komen.

prima dagcursus voor rijbewijs BE kunnen volgen

Fijne ontvangst. Dagcursus met ruim voldoende tijd om BE-examen voor te bereiden. De les was goed en zeer effectief.

Subliem

Fantastisch hoe er vanuit Kees de Vaan is meegedacht om het C1 camperrijbewijs (praktijk) nog tijdig voor onze vakantie te kunnen behalen. In één woord: geweldig! Een pluim voor de medewerkers Mike, Murat en Toine. Zij hebben mij nog zinvolle adviezen gegeven tijdens de praktijklessen waar ik veel aan heb gehad. Zeker als je al langer je rijbewijs in je bezit hebt, is het zaak om bepaalde gewoonten ook weer af te leren. En het resultaat mag er zijn: ik ben op 19 mei 2022 geslaagd voor het C1 rijbewijs. Ik kan deze rijschool van harte aanbevelen. Bedankt, mede namens mijn vrouw!

Persoonlijk benadering

Het contact wat instructeurs maken met je, tonen interesse in jouw als persoon.

Grote kerkstraat 35

4261BB Wijk en aalburg