Lekker vlot

Positief

Betere instructie tijdens de praktijk,

Prima. Instructeurs soms minder

Instructeurs soms minder. Meerdere kandidaten zeggen het.

Hele fijne lessen gehad!

Hele fijne lessen gehad en in een korte tijd een hele hoop geleerd!

Nette rijschool, alles goed geregeld

Bij ziekte van een docent, wordt je tijdig geïnformeerd en wordt er gekeken naar een alternatief. Lessen worden goed uitgelegd. Rijbewijs in 1x gehaald (CE)

C1 rijbewijs

Murat, je bent een topper!! Dankzij jouw fijne manier van lesgeven en de feedback die ik tijdens de lessen kreeg ben ik in 1x geslaagd voor mijn C1!

Kees de Vaan opleidingen heeft mij goed geholpen met het behalen van mijn B rijbewijs!

Super!!

Goed opgeleid voor BE door Marjo en Corina. In 1x geslaagd! Leuke tijd gehad!

Top natuurlijk, want in 1 x geslaagd

Goed!

Ik vindt het een goede rijschool

Ik vindt het een goede rijschool

Leuke, gezellige en leerzame lessen

Je wordt goed begeleid en voorbereid om de weg op de gaan.

Zeer professionele goed geolied bedrijf

Vanaf het eerste contact, tot het behalen van het C1 rijbewijs, wist Kees van der Vaan mij positief te verbazen. Ren dergelijk professionaliteit en servicegerichtheid, is tegenwoordig schaars, maar niet bij Kees van der Vaan.

BE rijopleiding gedaan in 1 dag, superleerzaam geweest en ook leuk!

Om 08.00 begonnen en om 15.00 examen. 6 uur lang gereden en heel erg veel geleerd. Ik rij al heel erg lang met een aanhanger maar ik had de BE rijopleiding een beetje onderschat. Allemaal goedgekomen, in 1x geslaagd.

Uitstekend.

Goede rijschool veel ervaring.

Super rijschool

Mijn vrouw heeft een 1 dags cursus gedaan voor haar c1 rijbewijs. Door goede uitleg van de instructeurs is ze in 1 keer geslaagd voor haar examen.

Gedreven resultaatgerichte instructeur

Het was een zeer vermoeiende dag maar door de aanwijzingen, tips en trucs ging het aansluitende examen probleemloos.

Alles goed geregeld m.b.t.het stapbudget, alles heel duidelijk. Goede duidelijke theorie cursus en goede praktijk lessen. Zeer tevreden over Kees de Vaan rij opleidingen

Goed verlopen

Het is bij de baan soepel verlopen

Alles prima geregeld van begin tot eind, fijne instructeur

Hele goede ervaring

Sympathieke instructeurs met goede expertises

Het was een fijne rijschool met prettige rijinstructeurs die er een goede kijk op hebben, hoe je constant van je fouten kan leren. Deze reflectie heeft mij erg geholpen gedurende de lessen en ik beveel hem dan ook sterk aan, als je faalangst of onzekere gedachten over je rijgedrag hebt.

Zeer goede verkeersschool met goede en leuk instructeurs

Zeer correct behandeld goede rijschool zeker een aanrader bij familie vrienden en kennissen !!! En ook zeer belangrijk dat jullie les geven met zeer goed materiaal!!!

Van A-Z goed geregeld.

De afdeling planning denkt met je mee toen ik onverhoopt mijn afspraak moest verzetten vanwege een griepje. Beide instructeurs prettig in de omgang. Niet betuttelend maar geven goede tips waar je wat aan hebt richting het BE examen. In 1x geslaagd. Tevreden van A-Z. Stefan en Marjo bedankt. Kan ik lekker gaan genieten van de nieuwe caravan!

Van A-Z goed geregeld

Tevreden van A-Z