Dankjewel, zeer goede instructies gehad..

Goede uitleg van de te verwachten opdrachten.

Super rijschool

C1 rijbewijs gehaald met dagcursus Goede uitleg instructie gehad van Murat Vriendelijke mensen bij de Vaan

Duidelijke rijschool, met gezellige mensen.

Gezellig volk, duidelijke rijlessen. Theoriedagen zijn goed te begrijpen. Alles in 1x gehaald

Duidelijke uitleg in de les en hebben er kijk op wat er voor je nodig om het examen te halen.

Ik kan nu met een goed gevoel de weg op.

stijl leren!

Een stijle leercurve. Veel geleerd, in deel twee kunnen oefenen en toen examen. Top!

Fijne ervaring

Erg sociale rij instructeurs alleen vond ik het afzeg proceduren niet helemaal netjes voor de rest altijd met plezier gelest

Alles goed geregeld en prettige communicatie. Aanrader.

Goed en netjes geregeld allemaal

Fijne ervaring

Fijne duidelijke rijles gekregen van mijn instructeur met een goed eindresultaat ;-)

Goed en snel

Ik ben geslaagd dus dan is het altijd goed maar wel verwarrend dat ik 3 instructeurs had want ze leggen het allemaal anders uit. Verder moest ik nog even wachten bij mijn examen maar het ging allemaal goed.

Mijn ervaring is goed en leerzaam geweest

De manier van theorie geven is perfect, Dit in een dag is een aanbeveling. een kant tekening: rijlessen van 3 uur zijn net iets te lang

Goede instructeurs met duidelijke uitleg en tips.

Erg vriendelijk en duidelijke uitleg volgens mijn zoon.

Goede rijschool

Goede rijschool. Goed naar mijn zin gehad en erg veel geleerd van mijn rij instructeur Stefan

Goede begeleiding naar C1 rijbewijs , alle facetten zijn geolied , Murat , Mike en Kees bedankt..!! Tot de volgende keer!!

Goed afgestemd

Mijn C1 rijbewijs gehaald middels dagcursus en examen. Prima gepland en goede instructies. Bedankt.

Super leuke instructeurs en goede communicatie

Super goed!

Was een fijne tijd! ;)

Hele leuk dag met Kees gehad en top resultaat met behalen van C1

Fijn systeem en leuke mensen.

De instructeurs denken goed met je mee. De dijkdorpen zijn een mooie uitdaging voor trekker- en vrachtwagenchauffeurs.

Prima ervaring. Prettige instructeurs

Flexibele en toegankelijke organisatie. Erg prettig om bij te lessen

Het was een fijne ervaring.

Ik heb veel geleerd omtrent mijn rijgedrag. Ik heb veel verschillende instructeurs gehad, maar allemaal met andere tips en een andere kijk op mijn gedrag in het verkeer. Soms was dit fijn, soms wat minder. Maar over het algemeen vind ik Kees de Vaan opleidingen een fijne rijschool om mee samen gewerkt te hebben naar mijn rijbewijs. Ik zou deze rijschool daarom ook aanbevelen aan anderen binnen mijn omgeving.

Prima!

Ook ik ben de 1e keer geslaagd net als mijn zus destijds. Mss wel wat prijzig maar binnen een dag in de pocket.

Binnen 3 weken c1 dus top . Ben dr blij mee

Zeer prettig geholpen