Prima snel en in één keer gehaald

2 volledige dagen gelest veel geleerd en kilometers gemaakt met aardige rijinstructeurs en ook nog eens in een keer geslaagd

Super!

Als goed en prima geregeld bij Kees de Vaan.

heel fijn!

ondanks vroeg mijn bed uit is het het toch waard! ;)

Prima dagcursus BE

Goede dagcursus voor BE gehad en geslaagd!

Topp

Toppieee

Super ervaring!

Rijinstructeurs zijn super vriendelijk, ze leren je alles heel goed. Ik ben super tevreden.

Goed geregeld en de eertse keer geslaagd

Top geregeld

Waren goede dagopleidingen zowel theorie als praktijk

Aardige instructrice met verstand van het chauffeurs vak

Goede Rijopleiding , goede instructeurs met ook aandacht m voor het sociale aspect

Theorie opleiding was duidelijk met kleine 600 vragen , daarna examen 90 % van vragen zijn behandeld. praktijk. Opleiding 5 uur rijden, met goede uitleg en bijzondere verrichtingen. Door omstandigheden van 3 instructeurs traning gehad die zeer bekwaam zijn. Examen zonder opmerkingen gehaald.

Top geregeld.

Na een intensieve voormiddag vol met mogelijke vragen zeer professioneel uitgelegd en onderbouwd door Gio. Resultaat: GESLAAGD.

Top! No-nonsense, snel en meedenkend

Ontzettend tevreden over deze rijschool, binnen 1 maand het C rijbewijs kunnen halen. Alle planning werd keurig overlegd en aangepast waar nodig om het voor mij perfect te krijgen.

Mijn rijbewijs in een keer gehaald door de goede instructeurs!

Door alle goede instructeurs en variatie tussen instructeurs, ben ik vanochtend voor de eerste keer geslaagd! Wat een goede begeleiding heb ik gehad vanaf moment één!

Super goed geholpen

Goede les gekregen van instructeurs Bert en Alexander voor mijn motor rijbewijs, top service en opleidingen!

Letterlijk in een paar dagen je rijbewijs halen, super !

Zowel planning alsook instructeurs denken met je mee, zijn streng ( dat moet ook ) maar stampen in een paar lesuren wat je moet kennen , kunnen en oefenen eindeloos, op een gezellige manier. In 1 x geslaagd.

Super service

Betrokken, snel en service gericht.

Praktisch efficiënt en goed.

Geen ingewikkelde of onnodige info.

Fijne rijschool

Fijne rijschool voor het behalen van je rijbewijzen.

Top geregeld, goede uitleg en instructie door opleider

Wij hebben 11 logistieke medewerkers hun certificaat laten halen voor de reachtruck, heftruck, man-up truck en hoogwerker. Vooraf cursusmateriaal ontvangen en in drie dagen hier op locatie de certificering plaats laten vinden.

Rustige duidelijke uitleg zeer prettig

Uitgebreide en duidelijke uitleg en alle tijd om iets uit te leggen waar extra naar gevraagd wordt.

Fijne reis school

Fijne reis school alleen het wisselen van rijinstructeur vind ik iets teveel..

Prima Opleiding. Goede balans tussen praktijk en theorie.

Goede balans tussen praktijk en theorie. Goede en nuttige tips en aanwijzingen tijdens de praktijk lessen.

Zeker wel een oké

Duidelijkheid en vriendelijk goede begeleiding

Leerzaam, vriendelijk en gezellig!

Afgelopen weken heb ik mijn motorrijlessen bij Kees de Vaan gevolgd. Samen met Bert en Alexander de weg opgegaan om mijn eerste meters op de motor te maken. Vanaf moment één direct heel betrokken en vriendelijk. Ik heb de lessen als leuk en leerzaam ervaren. Ik ging dan ook met vol vertrouwen naar het AVB en AVD examen, welke ik beide in één keer heb gehaald. Bedankt beiden voor de leuke tijd!

Super klantvriendelijk, flexibel en doortastend – in één week mijn busrijbewijs gehaald!

Zeer tevreden! Heel klantvriendelijk, flexibel en doortastend. In één week een compleet programma opgesteld en mijn busrijbewijs gehaald. Ik kan Kees De Vaan Opleidingen van harte aanbevelen

Grote kerkstraat 35

4261BB Wijk en aalburg