Laden reviews...
227 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat de meeste cursisten tevreden zijn met de professionele instructeurs en de duidelijke uitleg. De planning en flexibiliteit worden vaak genoemd als sterke punten, net als de vriendelijke sfeer en de efficiënte afhandeling. Klanten melden goede resultaten en een vlotte route naar het rijbewijs. Al met al een betrouwbare rijschool met een klantgerichte aanpak.
Op een prettige en duidelijke wijze instructies gekregen bij de rijles van Frank. Nadrukkelijk en herhalend je verbeterpunten benoemen waardoor het feitelijke examen heel erg meeviel.
30 April 2026
Jan Willem
Dussen
Dank voor de begeleiding die mijn zoon heeft gehad voor het behalen van zijn trekker rijbewijs. In 1x geslaagd. 4 uur rijden was net aan te doen.
29 April 2026
Hester
Biddinghuizen
Goede theorielessen echt gericht op wat je moet weten! Met veel goede praktijk instructeurs!
28 April 2026
Leroy
Waalwijk
Zeer nuttige dag gelest met de kar. Marjo was zeer goed aan het uitleggen wat ik wel moest verbeteren en wat al goed ging
25 April 2026
Marc
Werkendam
Prettige rijschool met korte lijnen die snel kunnen schakelen.
23 April 2026
Hans
Esch
Snel alles naar wens ingepland. En gelukkig direct geslaagd!
22 April 2026
Jonathan
Wijk en Aalburg
Het mooie is dat ze spoedopleidingen aanbieden. Wel pittig maar het was de moeite waard. In 1x geslaagd voor rijbewijs C
20 April 2026
Mathijs
Deventer
Heel netjes geholpen! Goede rijlessen! Leuke mensen
19 April 2026
Marjolein
Lijnden
Hele fijne rijschool. Ik heb binnen een maand mijn c rijbewijs theorie en praktijk behaald met dank aan de instructeurs. Het was een goede en leuke ervaring, heb veel geleerd van de lessen die ik gehad heb en mag binnekort eindelijk zelf op pad met de vrachtwagen. Bedankt Mike en instructeurs!!
15 April 2026
Deskundige instructrice. Dankjewel
14 April 2026
Niek
Kaatsheuvel
Zeer goed geholpen bij Kees de Vaan met het compleet maken van mijn examen. Goed geholpen, goed begeleid. Er was even wat onduidelijkheid bij de medische verklaring maar dat is goed opgelost.
12 April 2026
Lars
Hedel
Een intensieve ochtend met een zeer boeiende presentatie van alle examenvragen. Je verveelt je geen moment en als je goed geconcentreerd blijft haal je zeker het examen.
12 April 2026
Erik
Rijen
Na de aanmelding zijn voorbereidende taken toegestuurd en gevraagd om vragen en antwoorden door te nemen. Vanochtend (10-4-26) vanaf 7:30 tot 13:00 u zijn er in Veen ca. 25 cursisten klaargestoomd door Gio. Daarna om 14:20 u examen gedaan en geslaagd.
10 April 2026
John Smits
Nuland
Alexander en Bert hebben mij helemaal klaar gestoomd voor het behalen van mijn Motor rijbewijs! Alles in 1 keer behaald dankzij de goede tips, ervaringen, voorbeelden en top lessen van Alexander en Bert. Bedankt mannen!
8 April 2026
Kim
Andel
Vlotte deskundige instructeurs die je gemoedelijk en geroutineerd je alles leren om vervolgens tot een goed resultaat te komen
7 April 2026
Wim
Giess
Ik heb 7-4 les gehad van 2 instructeurs voor C1-rijbewijs. Van de 1e instructeur werd ik een beetje onzeker tijdens het rijden terwijl ik bij de 2e instructeur me al snel op mijn gemak voelde en daardoor beter ging rijden. Ik wil kenbaar maken dat ik de cursus in 1-dag voor theorie en praktijk als zeer prettig heb ervaren.
7 April 2026
Adrie
Prinsenbeek
Leuk en vriendelijk personeel, ze denken met je mee in alles
6 April 2026
Ümit
Gorinchem
In een dag nooit geleerd in een keer geslaagd !
3 April 2026
Ferron
Zaltbommel
Dankjewel voor de lessen! Super fijn contact gehad over de lessen die we moesten wisselen. Ook de instructeur Hans was eeg fijn om mee te lessen!
1 April 2026
Paulien
Well
Met deze lessen heb ik echt heel veel geleerd. Gastvrij, gezellig en erg kundig!
30 March 2026
Esther
A
Toptop!
27 March 2026
Stefan
Rijswijk
Goede dagverdeling. Prima locatie en alles van dezelfde plek. Super ervaring.
27 March 2026
Bob
Waddinxveen
Je wordt erg goed voorbereid op je examen, natuurlijk moet je zelf goed opletten, maar er worden ook tips gegeven zodat het je zo makkelijk mogelijk gemaakt word
18 March 2026
Bart
Wijk en Aalburg
Professionele organisatie, goed equipement en fijne mogelijkheden tot dagopleiding C1!
16 March 2026
Ruud