Ik was vier keer gezakt en toen zijn we hier heen gegaan en met Gio zijn uitleg was top en ben ook meteen geslaagd voor mijn traktor theorie je wordt er zo fijn geholpen echt een aanrader

Gewoon goed

Heb hier de dagopleiding C1 theorie en praktijk gedaan. Het is veel, maar goed te doen. Het is met goed bevallen. Zowel de theorie als praktijk in 1 keer geslaagd.

Behalen van CE verliep vlekkenloos

Fijne rijschool met duidelijke uitleg Je lest in de wagen waarmee je ook afrijd

Super ervaring, deskundig en flexibel

Mijn zoon en ik hebben in een paar maanden ons C- en CE-rijbewijs gehaald. De planning was top: duidelijk, flexibel en goed afgestemd. We hebben alle rij-instructeurs gehad en dat voelde juist als een cadeautje. Iedereen was enthousiast, eerlijk en zichtbaar deskundig. Met humor waar het kon, scherp waar het moest. Altijd opbouwend, motiverend en met oprechte aandacht voor mens én leerling. Veel gelachen, hard gewerkt en vooral veel geleerd. Een rijschool waar je je welkom voelt en waar kwaliteit en plezier hand in hand gaan.

Gestructureerde en rustige uitleg en hulp tijdens rijles

Vooral fijne en kundige instructeur Toine

Toine heeft zeer professioneel en op leuke manier begeleid.

Goed bedrijf, met persoonlijke betrokkenheid door het personeel.

Top ; goede instructie

Goede instructie en oefeningen

Doen wat ze zeggen

Dankzij hun efficiënte aanpak, ben ik binnen twee weken, in het bezit van mijn CE-rijbewijs.

Super begeleiding en Flexibel!

Vanaf begin makkelijk plannen, prima instructeurs

Goede rijschool

Goede uitleg en aardige rijinstructeurs. Misschien iets beter in lijn zitten met elkaar kwa lesgeven voor de rest prima rijschool ik kom er zoiezo terug voor andere rij/opleidingen

Hele leerzame rijlessen gehad voor mijn vrachtwagen rijbewijs, goede voorbereiding op het eindexamen. In één keer geslaagd!!

Super goede instructeurs

Goede opleiding met goede moters Aardige mensen Aanrader

Super goed

Super aardige en leuke instructeurs

Prima geregeld

Zowel theorie als praktijk examen c1 gedaan.in 1 keer geslaagd.

Zeer snel succelvol T rijbewijs gehaald

Wegens redelijk spoed heeft Kees de Vaan opleidingen me snel geholpen met het halen van mijn tractor rijbewijs. De praktijklessen van Hans en Anton waren leuk en leerzaam. Bedankt!

Goede rijschool

Hele fijne rijschool!

Ik heb bij deze rijschool mijn tractor rijbewijs gehaald. Hans heeft alles duidelijk uitgelegd en ik was in 1 keer geslaagd.

Zeer prettige en leerzame ervaring

Op pad geweest met instructeur Marjo voor BE. Een erg fijne en aangename ervaring en zeker rustig en leerzaam!

Toppers!

Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij Kees de Vaan. Ik heb vooral gelest met Bert, Alexander en Jesse. Na meerdere nare ervaringen met rijscholen hier terecht gekomen en geen spijt van gehad. Ze stellen je gerust en zijn eerlijk naar jou toe als leerling. Wanneer mogelijk is er ook altijd tijd voor een praatje of grapje. Ik ga jullie allen ontzettend missen!

Tevreden zeer zeker

Ik heb me c rijbewijs gehaald bij jullie vandaag ben harstikke blij en tevreden over jullie werkzaamheden en service

Goede ondersteuning en top mensen.

Na negatieve ervaring met vorige rijschool hebben ze mij er mooi bovenop geholpen. Geven duidelijke aanwijzingen, hebben goed oog op het leerproces. En zijn gewoon top mensen. Bedankt!

Perfecte begeleiding

Fijn bedrijf

Super goede rijschool

Vriendelijke mensen Professioneel bedrijf Goede opleiding en begeleiding

Gewoon goed

Een hele goede ervaring had het natuurlijk jaren eerder moeten doen goede uitleg ontspannen en veel geleerd bedankt voor alles Herman !!

Grote kerkstraat 35

4261BB Wijk en aalburg