Goede instructie, duidelijk en doeltreffend

Ik heb mijn aanhangerrijbewijs gehaald, en hiervoor 6 uur gelest, in 1 dag. Ik ben tevreden met de instructies en de doeltreffendheid van de aanwijzingen, ik heb niet teveel geleerd, maar genoeg, waardoor er weinig stress was op het examen.

Mijn ervaring is zeer positief.

Deskundige en aardige instructeurs fijn om bij te lessen,ook het contact via e-mail en whatsapp is vlot en duidelijk.

T rijbewijs gehaald

Ik heb mijn T rijbewijs gehaald bij Kees de Vaan. De tractors zijn in zeer goede staat, leuke instructeur ( Hans ) waar ik veel van geleerd heb. Alleen jammer dat je alleen blokken van 4u kan rijden. Van 2 was soms makkelijker geweest.

Ik ben geslaagd dus dan is het goed

De oortjes deden best wel zeer en de broeken vielen heel klein

Zeer effectief!

Zeer effectief!

Goede instructeurs, fijne omgang.

Goede instructeurs, mooi materieel. Fijne omgang. Afspraken via de App gaan goed. Rijbewijs C probleemloos gehaald.

Super opleiding zeer goede instructeur

Vandaag theorie en examen c1 gedaan. Was heel veel stof. Werd goed gegeven. Was tijd om De stof te bespreken. Goede uitleg. Was wel heel veel maar in de middag met een positief resultaat afgesloten.

Prettig en duidelijke uitleg van Gio

Op late leeftijd begonnen met het halen van een C1 rijbewijs voor onze zwaardere camper. Heb een kleine 50 jaar geleden mijn rijbewijs behaald, en nu met de huidige verkeersdrukte en regels en wetgevingen is er toch heeel veeeel veranderd. Pittige cursus maar zeker goed om weer eens alles te doorlopen. Gio bedankt voor de theorie en nu op voor de rijtest.

Prima voorbereid naar examen

Gio heeft ontzettend veel verteld. In 5 uur alle stof erdoor werken is een prestatie. Ik ging heel goed voorbereid naar het examen en kon 95% van de vragen direct invullen. Van te voren opgestuurde informatie was ook prima. Heel veel vragen kwamen op examen terug. Paar kleine dingen. Zet bij toegestuurde info : bestuderen / leren dat heeft mij geholpen Zijn er meer toiletten? De wachtrij was heel lang en sommigen haalden de pauze tijd niet. Geef aan dat er ook een mogelijkheid is in Schelluinen afte rijden. Ik woon in Gorinchem bijna naast het CBR en moest naar. Barendrecht over een drukke A15. Verder alles prima in orde. Mvgr. Willem Busé

Wil je slagen, kom dan bij Kees de Vaan

Van online reserveren tot een ochtend met les door Lambert en afrijden een uur daarna. Alles verliep vlekkeloos en je wordt volledig geserviced. Echt heel fijn. Je moet alleen wel zelf rijden!

Alles verliep fijn en duidelijk

Ik heb mijn rijbewijs hier behaald met eerlijke feedback, duidelijke tips, prettige instructeurs en snelle communicatie vanuit de administratie.

Rijschool met een vijf sterren opleiding.

Ik heb een prima ervaring opgedaan met mijn 73 jaar om mijn C1 rijbewijs te behalen bij de Vaan opleidingen. De theorielessen werden er op zo'n manier ingestampt ( op een leuke manier) dat je die de eerste 5 jaar niet meer vergeet. De praktijklessen van Murat gaven mij een andere kijk op mijn eigen rijgedrag. Na 54 jaar rijden en 2 miljoen kilometers verder heb je toch wel wat dingetjes die je af moet leren. Dat soort gewoontes sluipen er zachtjes in. In ieder geval was ik er nog niet helemaal vanaf zo merkte de examinator op. Na drie weken kon ik al herexamen doen, had in die weken mijn rijgedrag aangepast aan de geldende normen en ben bij het herexamen geslaagd en ben in het bezit van mijn C1 rijbewijs. Gezien mijn ervaring zou ik eigenlijk een ieder die al lang een rijbewijs heeft een opfris cursus aanraden. Het helpt jezelf en je medeweggebruikers om veiliger aan het verkeer deel te nemen.

Service

Flexibel in omgang, komen afspraken na. Pratische organisatie. FIjn om mee te werken.

Gewoon goed

Vriendelijk, leerzaam , vakbekwaam , zowel de instructeurs , als de dames op kantoor

Fantastisch

Het was een geweldige ervaring om mijn motor rijbewijs te behalen bij Kees de vaan. Geweldige instructeurs Bert en Alexander. Mannen bedankt.

Top !

Super geregeld

Van tevoren thuis online alles goed doorgenomen en in één ochtend wordt de tractor-theorie bij Kees de Vaan klassikaal behandeld waarna je gelijk op examen kunt. De 1e keer geslaagd!

in 1 dag C1 gehaald, geweldig!

goede bereikbaarheid van het bedrijf, administratie en planning waren zeer behulpzaam, instructeurs vriendelijk en bekwaam. veel geleerd die dag.

Gewoon goed

Heb hier de dagopleiding C1 theorie en praktijk gedaan. Het is veel, maar goed te doen. Het is met goed bevallen. Zowel de theorie als praktijk in 1 keer geslaagd.

Behalen van CE verliep vlekkenloos

Fijne rijschool met duidelijke uitleg Je lest in de wagen waarmee je ook afrijd

Super ervaring, deskundig en flexibel

Mijn zoon en ik hebben in een paar maanden ons C- en CE-rijbewijs gehaald. De planning was top: duidelijk, flexibel en goed afgestemd. We hebben alle rij-instructeurs gehad en dat voelde juist als een cadeautje. Iedereen was enthousiast, eerlijk en zichtbaar deskundig. Met humor waar het kon, scherp waar het moest. Altijd opbouwend, motiverend en met oprechte aandacht voor mens én leerling. Veel gelachen, hard gewerkt en vooral veel geleerd. Een rijschool waar je je welkom voelt en waar kwaliteit en plezier hand in hand gaan.

Gestructureerde en rustige uitleg en hulp tijdens rijles

Vooral fijne en kundige instructeur Toine

Toine heeft zeer professioneel en op leuke manier begeleid.

Goed bedrijf, met persoonlijke betrokkenheid door het personeel.

Grote kerkstraat 35

4261BB Wijk en aalburg