Zeer goede ervaringen, altijd klantgericht, denken mee, vriendelijk en goede service.
Bedankt voor de beoordeling! Gr, Kuijpers Tweewielers
Op een hele prettige manier geholpen. Ik ben hier al vaker geweest en kom zeker weer terug.
Goede service!
Fijne mensen en een superservice
Klantvriendelijk, goede service en heel goede vakmensen
Goede service, hulpvaardig, vriendelijk en altijd bereid te helpen.
Door de jaren heen onze fietsen daar gekocht.. Prettige sfeer, snelle service.. Zeker een aanrader.
Altijd vriendelijk en een goede service!!
Meerdere fiesten gekocht .eerlijke prijs en goede kwaliteit . Mijn kinderen gaan ook naar deze fietswinkel.
Prima winkel,goed personeel goede service echt een aanrader ook voor de kids een superwinkel!,ook onderhoud en reparaties goede ervaring mee.
Fijne winkel met uitstekende service. al jaren vast klant
Familie bedrijf, echt gemoedelijke sfeer
Fijne winkel met goede service.
Heistraat 2 G
5701HN Helmond