Bedankt voor uw beoordeling! Gr, Kuijpers Tweewielers.
reparatie altyd snel en goed uitgevoerd
Aankoop frozen fiets voor dochter
Wij waren aan het fietsen tijdens onze vakantie in Limburg en kregen een lekke band. Zijn op goed geluk deze winkel binnengelopen en werden meteen geholpen! We konden er op wachten onder het genot van een lekker bakkie koffie! Als dat geen goede service is? Nog bedankt voor het snelle maken en misschien tot ziens! Groetjes uit Voorburg.
Bedankt voor de beoordeling! Gr, Kuijpers Tweewielers
Eerlijk advies gekregen over de reparatie van mijn fiets. Was het eigenlijk niet meer waard maar toch laten maken omdat ik gehecht aan deze fiets ben. Ze zijn me nog tegemoet gekomen door enkele gebruikte onderdelen te gebruiken.
Bedankt voor de beoordeling! Gr, Kuijpers Tweewielers
Zeer goede ervaringen, altijd klantgericht, denken mee, vriendelijk en goede service.
Bedankt voor de beoordeling! Gr, Kuijpers Tweewielers
Op een hele prettige manier geholpen. Ik ben hier al vaker geweest en kom zeker weer terug.
Goede service!
Fijne mensen en een superservice
Klantvriendelijk, goede service en heel goede vakmensen
Goede service, hulpvaardig, vriendelijk en altijd bereid te helpen.
Door de jaren heen onze fietsen daar gekocht.. Prettige sfeer, snelle service.. Zeker een aanrader.
Altijd vriendelijk en een goede service!!
Meerdere fiesten gekocht .eerlijke prijs en goede kwaliteit . Mijn kinderen gaan ook naar deze fietswinkel.
Prima winkel,goed personeel goede service echt een aanrader ook voor de kids een superwinkel!,ook onderhoud en reparaties goede ervaring mee.
Heistraat 2 G
5701HN Helmond