Buitengewoon Best
No-nonsens, duidelijk en goed in het werk.
Ik vind het een super winkel!!! Ben er goed maar ook heel enthousiast geholpen. Zelfs op zondag kreeg ik nog info......Wat hij voor mij echt niet had hoeven doen.
Super advies en goede service. Ik ga nergens anders meer heen !!
Goeie service, nette prijzen, erg fijne mensen!
zeer tevreden, zowel over de service en de nieuwe fiets!
Bij de aankoop van 2 e-bikes,merk Sparta, werden wij zeer deskundig en op een prettige manier voorgelicht. Ook de aflevering aan huis,Eindhoven, was geen probleem. Kortom een zaak waar kwaliteit,deskundigheid en een brabantse gezelligheid van af straalt.
En mooie winkel super mensen die je geweldig helpen..
Erg tevreden over de hulp en levering.
Zeer goede ervaringen. Duidelijke uitleg en service.
goede service, vriendelijke medewerkers, al met al zeer tevreden.
Als vanouds een vertrouwd en betrouwbaar bedrijf, met een gedegen kennis van zaken !
Heel vriendelijk personeel. Kundig, klantgericht en eerlijk advies.
Hoi Joyce, Bedankt voor je beoordeling! Gr, Team Kuijpers Tweewielers
Zoals altijd zeer tevreden.
Vriendelijk en behulpzaam
Toen ik een nieuwe fiets kwam kopen kreeg ik een aantal fietsen te zien die binnen mijn spendering limiet waren. Helaas had ik op dat moment nog niet betaald gekregen waardoor ik hem niet gelijk kon betalen dus hadden ze hem apart gezet tot ik betaald had gekregen wat iets later was op de dag. Op het moment dat ik betaald kreeg heb ik ze opgebeld en gevraagt of ik hem kon ophalen die zelfde dag, dat was goed en ze waren er gelijk aan begonnen.
Heistraat 2 G
5701HN Helmond