Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Zie mijn email van dit weekend
6 February 2023
Huub
Nijmegen
Dames en Heren , I
Ik heb afgelopen week voor het eerst mijn auto APK laten keuren en een beurt laten geven in jullie bedrijf.
Voor het eerst sinds 10 jaar een nieuwe dealer is een experiment.
Wat in mijn geval zeer goed uitgevallen is .
De vriendelijke en professionele ontvangst en de nagekeken en schoon opgeleverde auto met zelfs het onderhoudsboekje op de voorstoel ingevuld!
Hulde en Merci .
H.Severijnen
Vriendelijke ontvangst met een lekker bakje koffie, proefrit geen enkel probleem, eigenaar Theo is net als ik Lexus fan dus het klikte gelijk. Al met al voelde alles vertrouwd aan en hebben we een prachtige Lexus gekocht, ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen.
26 November 2021
Jan
van den Berg
Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Heb in een paar auto’s proef gereden, omdat ik niet kon beslissen welke auto ik wilde kopen. Geen probleem en toen ik mijn aankoop ging halen, stond mijn auto in de showroom met een grote strik eromheen. Superleuk, zal zeer zeker dit bedrijf aanbevelen.
21 November 2021
Anja
‘s Gravendeel
Telefonisch heel vriendelijk te woord gestaan voor bezichtigen van onze inmiddels nieuwe auto. We hebben snel kunnen onderhandelen over de aan te kopen en in te ruilen auto. De nieuwe auto voor een nette prijs gekocht en voor de inruiler een heel eerlijke prijs gekregen. Theo nam alle tijd voor ons en het was een hele relaxte ervaring om hier de auto te kopen. We werden enkele weken later ook nog gebeld met de vraag hoe de auto beviel en of alles naar wens was. Wat ons betreft kopen we onze volgende auto ook hier!
31 July 2021
Sjoerd
Brunssum
Goede service! Vriendelijke mensen!
13 July 2021
Gulickx
Veldhoven
Heb zelf een honda insight gekocht Zeer goede auto keurig de beurt gegeven en apk
6 February 2021
vianen
Hans Toll
Harry Wijers
Milsbeek
Goede service, staan altijd voor je klaar. Eerlijk en betrouwbaar.
Paul Zomers
Goede Service
Ton Pluk
Vianen
Janette Belgers
Vianen NB
René Siroen
Cuijk
Fijn contact duidelijke uitleg. Nooit iets gedaan zonder overleg
N Van neerven
Loet Venhuizen
Tienray
M>C de Koning
Cuijk
Persoonlijk, vertrouwd, afspraken nakomen. Het bedrijf onderscheid zich door een hoog verantwoordingsgevoel en betrokkenheid.
Jac. Meulepas
Looi 1 D