Ok

Ok

goede service en niet te duur

goede service en niet te duur

Top service, vlot en kundig inclusief werkplek tijdens wachttijd

Wielenwissel keurig op tijd volt en netjes. Auto schoon als aanbieding deze periode. Tijdens wachten prima kunnen werken mede dankzij goede WiFi voor klanten.

Goede garage

Overleg en advies mbt de reparaties. Vriendelijk personeel. Kortom: zeer tevreden over deze garage.

Goede garage. Prettige, vriendelijke klantbehandeling.

Wij zijn al sinds 2011 klant bij Kardol en zijn vanaf het begin af aan netjes, goed en vriendelijk behandeld. De service is professioneel en uitstekend. Goede service voor een goede prijs! Een leenauto is nooit een probleem en dat hebben wij bij andere garages vaak anders ervaren. Wij kunnen deze garage zeker aanbevelen!

Prima service, fijn bedrijf

Veel kennis van Saab, en er wordt goed meegedacht over wat er aan de auto gedaan moet worden. De werkzaamheden duurden 1.5 uur, en ondertussen kan je prima wachten aan de leestafel, met voldoende lectuur en lekkere koffie.

Alles volgens afspraak geregeld en gedaan. Goed advies over mogelijke toekomstige reparaties

Zoals het hoort te zijn

Klantvriendelijk, meedenkend

Vlotte en rustige medewerkers die hun werk goed doen.

Professionele service.

duidelijke afspraken vooraf en prima uitvoering van de werkzaamheden

Goede service en vlotte bediening.

super!

Snelle vriendelijke en goede service! Goed geïnformeerd en duidelijkheid over de dingen die gedaan gaan worden!

Prima service, persoonlijk en warm.

Zoals altijd alles volgens afspraak, vriendelijk woordje en wat mij betreft graag tot een volgende keer!

Keurig netjes te woord gestaan en geholpen.

De omgang met de klanten is voortreffelijk. Snelle afspraak kunnen maken, denken mee. Standaard onderhoudsbeurt vond ik erg duur.

uitstekend

netjes behandeld auto opgehaald en weer thuis gebracht

zeer positief

Mijn auto is voor onderhoud en voor een grote poetsbeurt in e garage geweest en ik ben zeer verheugd voer het resultaat.

Flexibel en duidelijk

Prettige en mensen met kennis by ontvangst balie. Sofar zeer tevreden.

Ontzettend goed ontvangen.

Mijn vrouw en ik zijn heel blij met de aankoop van Mitsubishi ASX. De auto rijdt fantastisch. Het personeel is heel behulpzaam. Als je vragen hebt, proberen ze jou zo goed mogelijk tehelpen. Met vriendelijke groet, Henk en Marchien Vrieling

uitstekend

Gastvrij,vakbekwaam en klantvriendelijk.

Zeer goede, persoonlijke service!

Zie hiervoor

Zoals altijd top!

Je wordt ontvangen door zeer vriendelijk personeel, ook in deze vervelende tijd. Bravo mannen bedankt.

Goed geholpen, snelle, afspraak,

Buitengewoon goede en prettige communicatie en hulo

Prettig en begripvol

Goede ontvangst vriendelijk.

Goed ontvangen, hr. Philipsen staat klaar, leen auto gekregen, Met deze coronavirus tijd kan je toch nergens heen. Netjes behandeld, alleen jammer door middenuitlaat uit de parkeerplaatst gestolen, dus duurt nu wat langer voordat ik.mijn auto terug krijg. Nogmasls vriendelijke personeel. Dank u wel.

fijn contact met vakgarage

auto online afspraak kunnen maken. goede communicatie en meedenken met de klant.