Geweldige service en zeer klantvriendelijk

Apk gedaan helaas afgekeurd de monteur heeft duidelijk verteld wat er aan de auto mankeerde en prijsopgave gedaan waarna ze het het vervolgens heel snel allemaal gerepareerd hebben een goede prijs waardoor de auto weer goedgekeurd is voor een jaar Ook de heer Martin van dijken die bij de verkoop balie zat heeft ons lzeer vriendelijk geholpen en nog wat aanvullende info verstrekt zeker een zeer goede service verleend door de medewerkers van kardol tiel Ga hier zeker weer naar terug mocht het nodig zijn

Erg vriendelijk personeel. Voor zover ik nu kan beoordelen zijn de werkzaamheden correct uitgevoerd. Waar ik niet tevreden over ben is dat de rekening niet is gespecificeerd.

Prima afgewerkt

Snel afspraak kunnen maken, netjes en naar verwachting gewerkt, alleen leenauto was voor mij niet ideaal.

Toch nog voldoende

Na mijn negatieve ervaring van onze nieuwe Outlander ben ik de volgende dag teruggebeld door de firma Kardol en hebben ze hun excuses aangeboden. Dat is door ons gewaardeerd. Fouten maken we allemaal wel eens, rechtzetten is dan een kunst.

Klant vriendelijk en goede service

De monteur is langer gebleven om een klein probleempje te verhelpen

Gezien de moeilijke omstandigheden alles correct geregeld

Fijn en zeer goed contact

Netjes, compleet en fijn contact vanaf eerste contact t/m aankoop occasion.

Wij zijn heel tevreden, bedankt...

Wij hebben goede ervaringen, klantvriendelijk en behulpzaam....

Prima klantvriendelijke Service!.

Gewoon goed niks mis mee!.

prima service, vriendelijk en deskundig.

uitstekende service, heldere en duidelijke communicatie over eventuele reparaties bij de APK. Ben al jaren daarom tevreden klant.

Alles naar tevreden verlopen dank u

Fijne en goede service

Vakkundig bedrijf

Vertrouwd en vriendelijk garagebedrijf

Zeer tevreden geholpen volgens afspraak.

Prima geholpen.

Perfacte service, auto in Veenendaal opgehaald en teruggebracht !

Oudere Saab wordt met hart voor deze auto behandeld !

werd netjes en adequaat geholpen

Ik werd vrijdagmiddag goed en netjes ontvangen. Na circa 45 minuten was de auto weer klaar, zoals ook medegedeeld. Werd geïnformeerd wat gedaan was en waarom. Alles OK.

Klantvriendelijk geholpen, goede service, nette afwerking van de aankoop.

Bij de 1ste aankomst netjes ontvangen, goede antwoorden op vragen, goede afspraken kunnen maken die ook allemaal, voor zover ik kan nagaan, ook netjes zijn nagekomen.

Uitstekende service

Uitstekende service. Snelle en nette plaatsing van de trekhaak. Ook de leen auto was netjes en top geregeld

Prima, heel tevreden. (Lekkere cappucino trouwens)

Goed en snel geholpen. Vriendelijk personeel.

Blij met deze garage

Bij deze garage wordt altijd meegedacht en is de service van een hoog niveau. Dat samen met zeer vriendelijke medewerkers maakt dat ik er graag kom.

Enorm vriendelijke en service gerichte ontvangst en behandeling

Luisterend, meedenkend, oplossend

Afspraken worden nagekomen

Montage nieuwe trekhaak is keurig uitgevoerd. Ook het verschil tav van de trekhaaksticker is geregeld. Kortom, afspraken worden nagekomen,

Vriendelijk en professioneel

Komt in ieder geval over als een betrouwbaar en eerlijk bedrijf