Vanwege de eerste servicebeurt voor mijn nieuwe auto viel de rekening daarvoor tegen. Eerste kleine beurt bijna 400,- euro is toch veel geld!
Algeheel positief. wederkerend \'klant\', ondanks aanbiedingen van de Waal, als nieuwe Seat dealer.
Prettig en klantvriendelijk, een bedrijf dat met je meedenkt!
bereikbaarheid vanaf maashees is eigelijk te ver klantvriendelijk heid dr van saanen perfect
Twee jaar geleden een Landrover Defender gekocht bij Kardol, met een extra garantie regeling. Binnen een paar weken kreeg ik de eerste mankementen aan mijn auto deze werden nog opgelost door Kardol maar toen de gebreken groter werden en de verzekeringsmaatschappij waar de garantie was ondergebracht het af liet weten, heeft Kardol mij ook in de kou laten staan. De reparaties die daarna volgden hebben me al zeker 1500,-- euro gekost.Twee jaar na dato kom ik nog dingen tegen die toen al fout gerepareerd zijn.
Beste heer van den Crommenacker, Wij hebben u destijds de Landrover Defender met bouwjaar 2005 verkocht waarbij u zelf gekozen hebt om een Autotrust garantie af te sluiten. Hier zijn voorwaarden aan verbonden die vooraf volledig inzichtelijk zijn. Wij hebben alle mankementen die ons aangeboden zijn verholpen, er is verder nooit meer iets door u gemeld of aangevraagd bij ons. Had dit wel gebeurd dan laten wij nooit iemand in de kou staan, maar helpen we juist altijd zo goed als mogelijk is. Wij vinden het heel jammer dat u nu een beoordeling enquête gebruikt om uw ongenoegen te uiten ruim 1 jaar na ons laatste contact. Beter is altijd om direct met ons contact op te nemen zodat wij met u tot een passende oplossing kunnen komen. Ook als er naar uw mening zaken door ons niet goed zouden zijn gerepareerd moet u altijd met ons contact opnemen want u hebt recht op BOVAG garantie op door ons uitgevoerde reparaties! Als er momenteel nog steeds zaken aan uw auto niet naar uw tevredenheid zijn willen wij graag de kans van u krijgen om hiervoor een passende oplossing te vinden. Wij zien uw reactie graag tegemoet.
Vriendelijke ontvangst, scooter stond klaar, maar helaas een storing niet opgelost, nog steeds af en toe probleem met laden op laadpaal en de software niet ge-update. Waardoor een uur wachttijd bij het ophalen.
Zeer positief