Bij Kardol word ik altijd vriendelijk geholpen door de medewerker van de service balie. Er wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren en er wordt zo veel mogelijk ingespeeld op mijn wensen voor tijd/datum.
Zeer klantvriendelijk bedrijf, zowel de directie als wel de receptionist en andere medewerkers. Ik voel me bij Kardol altijd op mijn gemak.
klantvriendelijk en behulpzaam
behulpzaam en zeer correct
Ik rijdt momenteel een Mitsubishi Outlander 2.0 CVT Intense+ 7-STR, leverdatum 16-11-2013, kenteken 1-SNS-10. Tot nu toe ben ik best tevreden met de afhandeling van zaken bij Kardol, waarvoor ik service nodig had.
Klantvriendelijk, behulpzaam, maar vooral met veel aandacht voor de klant.
betrof verwerking van claimschade (verzekeringswerk)