prima snelle service
inruil en verkoop auto is goed verlopen. 1 minpunt na 2 dagen rijden ging het lichtje van de bandenspanning steeds branden. Ik moest alle banden op spanning brengen. Er moest heel wat lucht bij. Beetje slordig?
Koop van jeep , bij de koop kon meer uitleg , nu te kort en dat is op hogere kosten voor mij gekomen , iets teveel gericht op verkoop, ik mis nu nog instructie over de auto, ik ben nog niet tevreden , ik rij voorlopig , maar hoop wel dat alles uitgelrgd wordt en de mankementen opgelost Worden . Ik heb nog wel hoop dat ik erns uitgenodigd wordt en alles wordt nagekeken met mij erbij en opgelost
Goede en vlotte service
Zeer goed.
meer dan goed
Voel mij altijd welkom en begrepen.
ik heb een vraag over de auto sleutel. aan een kant werk tie als je hem 180 gr draait doe hij het niet (starten)