over het algemeen altijd prima ervaringen met dit bedrijf.
👍🏼
We zijn weer geweldig geholpen. Erg klantvriendelijk. Nergens nog meegemaakt waar ik alleen mijn naam noem en ze meteen weten welke auto je rijd en wat de afspraken zijn. Klein minpuntje over de wachtruimte is dat hij midden in de showroom is en je daardoor meteen in de kijker zit. Dit zou leuker zijn bij het raam o.i.d. Groeten, Bianca Piek
Ik heb een aantal maanden geleden bij Kardol Tiel mijn Saab cabrio ingeruild voor een BMW X3. De BMW bleek een aantal rammeltjes te hebben, onder andere door het panoramadak en de achterklep. Deze rammeltjes zijn deskundig opgelost door Kardol. Ik ben zeer te spreken over de service van de medewerkers.
Heel goed vriendelijk en behulpzaam vaak mensen.
Goed meedenken, goede service.
De ervaring is goed. Netjes geholpen en goed geïnformeerd. Aflevering was goed, alleen de auto was van binnen niet echt schoon. Alle afspraken die met de aankoop zijn gemaakt zijn netjes nagekomen.
Onderhoudsbeurt van de auto. Kon er op wachten, De koffie staat klaar. Vriendelijke baliemedewerker.